Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ PCI-e 3.0 anakarta takılı RTX 5070 Ti siyah ekran ve sürücü hatası veriyor

Teşekkür ederim. Ryzen 5600 tavsiyenizin özel bir sebebi var mı?
  2. D

Çözüldü✓ PCI-e 3.0 anakarta takılı RTX 5070 Ti siyah ekran ve sürücü hatası veriyor

4k oyuncu olduğum için sadece %5 darboğaza neden oluyor işlemcim. O da kabul edilebilir sınırlar içerisinde. Asıl darlığı zaten PCI-e 3.0 olan anakartımı bir de Gen 2'ye almak zorunda olduğum için yaşıyorum.
  3. D

Çok münasip değil, haklısın ama yavaş yavaş, zamanla be kral... Sabır inşAllah. 1746111180 Kayıp yaşıyorum elbette. Olması gerekenin %80-82'si kadar performans alabiliyorum. M2 SSD'yi de çıkarmıştım. Onu takınca, o da PCI-e veriyolundan pay kaptığı için daha da performans düşer mi, deneyip...
  4. D

Kendim çözdüm. İhtiyaç hisseden olabilir diye yazıyorum: Driver yükler yüklemez siyah ekran hatası veriyordu. Windows desktop belirmeden hemen önce takılıyordu. Ben de uzun uğraşlar sonucu şu şekilde sorunu aşabildim. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım. Bugün çıkan 576.28 versiyonlu...
  5. D

Merhaba, Forumda RTX 5000 serisi ekran kartı ve beraber PCI-e 3.0 anakart kullanan varsa 5000 serisi ekran kartlarında görülen driver ve siyah ekran problemleri ile ilgili deneyimlerini paylaşabilir mi? Hiç sorun yaşadı mı? Yaşadıysa çözebildi mi? Çözdüyse nasıl çözdü? Anakartım: MSI B450M-A...
Geri