Arama sonuçları: *

1. A

Öneri 800tl Klavye + Mouse önerisi

2 ay önceki fiyatlar bile uçtuğu için bulduğum forumlar videolar hüsranla sonuçlanıyor. 800tl civarına klavye mouse önerisi alacaktım. Hızlı bozulmayan, fp olan öneriler lütfen
  2. A

Düşük ms'li bluetooth mouse gamepad klavye

Merhaba, mi box alacağım. Geforce Now oynamayı planlıyorum. Play Store'dan indirilebiliyor. Bluetooth mouse, klavye ve gamepad alacağım. Düşük ms'li ürünler önerebilir misiniz? Üçüne 1000tl vermeyi planlıyorum 1669822583 İndirilebiliyor yazmamın sebebi, şimdiye kadar indirilebildiğini bilmiyor olmam
  3. A

10000 TL bütçeye sistem toplama

knk işlemci intel ama anakart nie amd aslkşdaskldalksdlakşsdl
  4. A

Bu monitör ne kadar eder?

yok knk benimle aynı yaştasın muhtemelen. Siz bilmezsiniz muhtemelen yazmışsın ya, ona güldüm :D 21 yaşındayım knk
  5. A

Çözüldü✓ 1500TL'ye kasa önerisi

bunu almayı planlıyordum fakat power'ı yok. power'la beraber 2100 falan olsa alınır. Yıl 2022, Type-c olması önemli
  6. A

işte burada çok garip bir şey oluyor :D Bir yandan Ekonomi battıkça fiyatlar artıyor, bir yandan da teknoloji ve ürün eskidikçe ürün ucuzluyor. Ben de 2 yıl önce 0 şekilde 600'e aldım. Şuan 1200 eder umarım. 3060'lı sistem alacağım, 3.5k civarında monitör almak istiyorum 1669266806 :( üzdü...
  7. A

lisedeyken 3 müydü asşlkdaslkdasşkldaksld kaç yaşındasın knk? Ekonomi sı*tı ve bu yüzden her gün, her saniye tl değer kaybediyor. Yılbaşında da her yıl olduğu gibi zam olacak. Hem enflasyondan dolayı, hem de dolardan dolayı. Bu yüzden sistem alınca, eski sistemi yılbaşından sonra satacağım...
  8. A

Nefes alsak artıyor 🤠
  9. A

Merhaba, yeni sistem toplayacağım. Elimdeki monitör de fena değil gibi ama en az 2k veya 160hz bir şeyler bakıyorum. Belki donanım arşiv'in önerdiği 180hz'liği alırım. https://www.itopya.com/lg-215-22mk400h-b-75hz-1ms-vga-hdmi-tn-fhd-freesync-gaming-monitor_u7912 monitör bu. sizce bu monitör 2...
  10. A

teknosa sitesi içerisinde farklı satıcılar

Ben de bu problemle karşılaştım ve teknosa'dan almadım. Kendi mağazası olan bir siteye, başka satıcıların da ürününü saçması saçma geliyor
  11. A

Bu sistemi alacağım, Sizce bir indirim var mı?

Sizce bu sistemin fiyatı uygun mu? yoksa fiyatı normal mi? https://www.itopya.com/omega-plus_h20311
  12. A

Uygun Fiyata Typce-c USB 3.1 gen2 çapında portları olan kasa arıyorum.

Yakın zamanda sistem toplayacağım fakat usb 2.0'dan çok sıkıldım. full 3.1-3.2'li type-c portu da olan kasa var mıdır acaba? Anakartlarda type-c olmaz herhalde
  13. A

Satılık pc fiyat önerisi.

benim sistem çok daha fazla eder sanıyordum :( Hataa ekran kartı fiyatları uçmuşkan 8'e falan koymuştum. Satabilirim umarım :(
  14. A

Sizce Metin2 ve Knight Online a başlanılır mı?

knight online'ı hiç oynamadım :(
  15. A

Satılık pc fiyat önerisi.

Aynı sistemin rx570 4gb'si de bende var. Bir kaç güne sistem alacağım. Benim de satmam lazım. Birisi cevap verirse sevinirim 1669072669 Sen de mi frekanstv nin sinerji sistemini almıştın?
  16. A

Sizce Metin2 ve Knight Online a başlanılır mı?

özellikle metin2 hile dolu. 7-8 yaşlarımda başladığım oyunun bu hale gelmesi gerçekten üzücü. 1-2 yılda bir nostalji için indiriyorum ama artık sarmıyor :(
  17. A

Intel i3-i5 10.-12. Nesil İşlemciler ve Özellikleri

ben onu overclock yapınca sanıyorum. teşekkürler :)
  18. A

sanırım biliyorum. ryzen 5 2600'da, base clock 3.4 turbo 3.9 yazıyorfu. Herhalde bu sağdaki yüksek olan değer overclock yapıldığında alınan değer. ürünleri incelerken buna da dikkat ettim 1668881938 amd ekran kartlarının yazılımlarına uyuz oluyorum. vr kullanıyorum ve uyumlu değiller. Yoksa amd...
  19. A

Merhaba, AMD işlemci kullanıyorum. Sistemimi yükseleteceğim. Genelde i3 ya da i5, 10. nesil 12. nesil arası işlemciler görüyorum. Fakat bu işlemciler 4 çekirdek ve 2.5ghz falan oluyor. Bu iki özelliği çok kötü duruyor. Bende şuan ryzen 5 2600 var. 3.4ghz 6 çekirdek. Sadece buna bakmak yanlış...
  20. A

13-15k arası 3050-3060'li sistem arıyorum. İşlemcisi de Intel yeni nesil olmalı.

tamamdır, beklemedeyim. Umarım bu da 5dk da bitmez yav 1668817763 tamamdır krall pusudayım
Top Bottom