Arama sonuçları: *

1. E

Ajazz Aj179pro alınır mı??

aj179 pro 107 tl temuda yeni kullanıcılara özel alınır mı?
  2. E

Soundpad whatsapp ses gitmiyor

soundpad heryerde çalışıyor birtek whatsappta çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim whatsapptanda soundpadte kullandığım mikrofonu seçtim zaten başka mikrofon yok
  3. E

Oyunda müzik değiştirirken kasma

Oyun oynarken FN tuşlarıyla spotifydan müzik değiştirdiğimde oyun kasıyor ve fps düşüyor. Eskiden böyle olmuyordu herhangi bi fikri olan var mı? yotube musictede böyle youtubedede böyle
  4. E

Öneri Gaming kulaklık önerisi lazım 900 tl

maximum bütçe bu olduğu için malesef:(
  5. E

Öneri Gaming kulaklık önerisi lazım 900 tl

900 tl kulaklık almak istiyorum geçen havit almıştım ama mikrofonu bozulmuştu iade ettim o yüzden havit hariç olsun
  6. E

Öneri 750 tl kulaklık önerisi

havit kulaklık almıştım ama kullanımdan sonra mikrofon jak girişi bozuldu ve bende iade ettim şimdi uygun fiyata iyi bir kulaklık arıyorum öneri varsa?
  7. E

Vatandaki 4070 super sistem nasıl

Alınır ama itopya ve gencer gaming vb. gibi sitelerden alabilirsen daha iyi olabilir
  8. E

mikrofonum hem yankı yapıyor ve çalışmıyor

bugün eve geldiğimde bilgisayarı açtım ve mikrofon yankı yapıp çalışmadığını gördüm çözüm varmıdır dün sıkıntısız çalışıyordu.
  9. E

Yardım ''Rundll32.exe" mikrofonu kullanıyor

Mehabalar bugün bilgisayarı açtım ve arkadaşımla konuşmak için discordu açtım aradım ama sesim ona gitmiyordu ayarlara baktım çünkü rundll32 mikrofonumu kullanıyordu bunu nasıl çözebilirim???
  10. E

Yardım ryzen 5 5600 az fps valorant

ya pc de sorun varsa knk??
  11. E

mhz 3200 okuma 5000 mb yazma 3600 mb 1726237136 180 ama alakası yoktur
  12. E

🔥İndirim LG UltraGear 24GS60F-B -%9 indirimle 4.099TL

beyler kaçırmayın bende aynısı var mönitörü vatandan 5600 tl ye almıştım ama monitör efso bişey monitör alcaksanız şiddetle tavsiye ederim renkleri fln hepsi daha iyi
  13. E

6 ay önce ve grafikler düşük bendede düşük
  14. E

merhabalar yeni sistem aldım3 gün oldu valorantta ryzen 5 5600 rtx 4060 ile youtebede testlerde düşük 450 500 fps civarlarında veriyor fakat bende düşük ayarlar ve 350-400 fps arası veriyor çözümünü bilen varmı bendeede ryzen 5 5600 rtx 4060 var 16 gb 1 tb m.2 ssd
  15. E

Vatan hazır sistemi kaç günde toplarlar?

Zaten valorant icin aliyorum hikayeli oyunlari arada oynuyorum ama illa ultra ayarlar istemiyorum ben yüksek veya orta yeterli bana 1725803159 Knk bide arıyorlarmı yoksa mesaj olarakmı haber veriyorlar?
  16. E

Gencer gaming mersinde yok diye biliyorum
  17. E

Babam hasarlı gelcek kaygısıyla aldırmadı onlara baktım normalde
  18. E

İnşallah çünkü sistem çok lazım şu anda bana önceki sistemin ekran kartı gitti o yüzden dedim direkt sistem yeniliyim daha iyi cevap için teşşekkür ederim 1725802423 Baktım ama en uygubu buydu malesef
  19. E

Dün vatana gidip 25 bin liraya hazır sistem aldım Özellikleri Ryzen 5 5600 Msi a520m a pro Msi ventus rtx 4060 Lexar 3600mhz 16 gb ram 1.tb crucial ssd okuma.5000 yazma. 3600 Kasa ve psu:msi m100a 600 watt 80+ plus (windows istemedik) Sorcagim sey ise dediler biz sizi arıyacağız sistem hazır...
  20. E

35 k laptop onerisi lazim

35 k butcem var ve laptop almak istiyorum valorant için normalde masaüstü alacaktım ama okul için laptop alacagım
Geri