Arama sonuçları: *

• Users: rooki
  • Order by date
  1. rooki

Yardım Yıldızlar için uygulama tavsiyesi

Arkadaşlar yıldızların yerini görmek için bir uygulama arıyorum bir tane indirdim ama yanlış yeri gösteriyor bildiğiniz bir uygulama varmı
  2. rooki

Yardım Tws i12 batarya kaç mah

Arkadaşlar tws i12 kulaklığım var batarya değiştircem tws i12 Nin bataryası kaç mah 900 mü 400 mü yardım ederseniz sevinirim
  3. rooki

Minecraft dungeus soru

Arkadaşlar merhaba orjinal minecraft almayı düşünüyorum ama launcher da sağ tarafta minecraft dungeus yazıyor onu oynayabiliyormuyum yoksa ahiretten para ödemem mi lazım
  4. rooki

Discord açıkken oyunlar kasıyor

bendede aynı sorun var peki ya çözebildinmi
  5. rooki

discord kasma donma sorunu

arkadaşlar sorun videodaki gibi donanım ivmesini açsamda kapatsamda aynı 1668800194 arkadaşlar video yüklenmemiş discord çok kasıyor sorun bu
  6. rooki

Discord kasma sorunu

1668790127 hayır düşünmüyorum ama win7 de çok eski duruyor windows ayarlarından bir çözümü varmı ?
  7. rooki

Discord kasma sorunu

Evet her yerde çözüm bu şekilde olarak gösteriyor fakat bunu denediğim halde olmadı 1668789755 başka bir çözüm yolu varmı
  8. rooki

Discord kasma sorunu

windows ayarlarındanmı discord mu
  9. rooki

Discord kasma sorunu

sistemim düşük 4gb ram işlemci i4
  10. rooki

Discord kasma sorunu

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır discord kullanıyorum ve discord normalden çok kasmaya başladı gerek sunucular arası geçiş olsun yada birileriyle konuşurken butonlar donuyor ve bazen uygulama yanıt vermiyor bu sorunu nasıl çözebilirim bu arada donanım ivmesini kapatsamda açsamda sorun devam...
  11. rooki

Poco X3 PRO kaç TL eder?

4000 civarı
Top Bottom