Arama sonuçları: *

1. O

RJ 11 JACK ÇAKARKEN KABLOLAR EN UCA KADAR ULAŞMIYOR

Hocam kablo kalınlığına dair bilgim yok ancak telefon kablosundan çıkan kabloları jackın içine soktuğumda normalde youtube üzerinden izlediğim videolarda en uca kadar ulaşıyor ve kabloların renkleri jackın ucunda gözüküyor bende bu olmuyor kablo bi yerden sonra ilerlemiyor ve ittirdikçe...
  2. O

RJ 11 JACK ÇAKARKEN KABLOLAR EN UCA KADAR ULAŞMIYOR

Merhaba başlıktada belirttiğim telefon kablosuna rj11 jack çakacağım ancak kablonun içinden çıkan 2 adet kablo rj 11 jackın en ucuna kadar ulaşmıyor ve aradan bir süre geçince temassızlık yapmaya başlıyor ne kadar bastırırsam bastırayım olmuyor ve fazla bastırdığım zamanda kablonun içindeki...
  3. O

FC 25 STEAM AÇILMIYOR

Merhaba başlıktada belirttiğim gibi dün FC 25 i satın aldım ve oyunu ilk açmaya çalıştığımda çalışmadığını gördüm sonrasında bir kaç kere oyna dememin sonucunda oyun açıldı ancak bugün tekrar denediğimde oyunun gene arada sırada açılmadığını gördüm oyunun dosyalarını doğruladım bir sorun çıkmadı...
  4. O

Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

Hocam 6000 ve 7000 serisi demişsiniz ancak genede söylemek istedim 5000 serisinde ilk aldığım zamanlarda sorun yaşamamış olsamda son bi kaç yıldır aşırı derecede driver sorunu yaşamaya başlamıştım tam ekran video izlerken dahi bilgisayar tamamen donuyordu güncel driverler ile birlikte.
  5. O

İtopya Sipariş Durumu

Hocam bende Aralık ayının 19'unda sistem satın almıştım ve 30'unda kasam hazır olmuştu ama sizinki daha önce veya daha sonrada gelebilir biraz şans işi sanırım.
  6. O

250 300 fps almama ragmen kasma

Eskiden 8 gb ramdi diyince yeni bir sisteme geçtiğinizi sandım ve ilk deneyişinizde öyle hissettiniz sandım hocam kusura bakmayın o zaman.
  7. O

250 300 fps almama ragmen kasma

Hocam sisteminizi yeni aldıysanız önceki sistemin ekran HZsi ile yeni sistemin ekran HZsi farklı ise size bu yüzden bu durum böyle geliyor olabilir. Çünkü eskiden 60 hz ekran kullanırken 60 gayet akıcı gelirken şuanda 165 HZ alışık olduğum için 80 fps civarlarında akıcı bir görüntü hissetmeye...
  8. O

Çözüldü✓ ITOPYA KUARK-VANE HAZIR SİSTEM ALINIR MI?

Aynen öyle oluyo hocam ama ona rağmen genede DLSS açmadan cayır cayır bütün oyunları akıcı bir şekilde oynayabiliyorum az önce RDR 2 de her şey ultrada 60 fps in altına çok çok nadir 2-3 kere düşmüşümdür belki o da uzun süreli olmadı.
  9. O

Hocam bugün itibariyle sistem elime geçti ve çok oyunla olmasada Sons of The Forestla deneyimleme şansım oldu her şey Ultra ayarda DLSS kapalı bir şekilde gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum aynı şekilde Backrooms Escape Togetherda deneyimleme şansım oldu her şey ultra ayarda ışın izleme açık...
  10. O

İtopya yılbaşı sürecinde kasanın hazırlanması ve gelmesi ne kadar sürer?

Hocam ben mağazadan satın aldığım için herhangi bir takip etmeye bir kodum vs. olmadı beni itopya üzerinden aradıklarında bugün kasanın hazırlandığını öğrendim.
  11. O

Hocam benim kasam bugün itibariyle hazırlanmış şuanda istanbulda değilim yarın gitme şansım olursa istanbuldan alacağım sistemi. 1735572953 Hocam maalesef yılbaşı sürecinden dolayı sanırım böyle oluyormuş ancak internette 23 Aralık pazartesi alınıp cumartesi teslim edilen arkadaşlarada...
  12. O

İnşallah hocam dediğim gibi 1 Ocak’a kadar süre verdiler ama pazartesi salı gelir gibi geliyor banada bakalım göreceğiz.
  13. O

Hocam beylikdüzü şubesi benim ki sizin ki nedir? Birde emin değilim yanlış bilgi olabilir ama sanırım mağazadan teslim almada kasalar belli bir sırayla hazırlanırken internet üzerinden kargo ile teslim seçeneğinde durum böyle değilmiş.
  14. O

Hocam sistem elinize geçtiğinde haber etseniz sorun olur mu?
  15. O

Aynen öyle hocam bakalım bekleyip göreceğiz teşekkür ederim sizede hayırlı olsun tekrardan.
  16. O

Hayırlı olsun hocam sisteminiz bende bu tarz şeylerde sabırsızım bir an önce gelsede kavuşsam diye bekliyorum:) 1 Ocak'a kadar süre verdiler bana ama birazda şans işi sanırım teslim süresi bu pazartesi alıp bugün teslim edilen arkadaşlara rastladım. Sizde hala bekliyor musunuz yoksa sistem...
  17. O

Tamamdır hocam sağolun teşekkür ederim cevabınız için.
  18. O

Merhaba başlıktada belirttiğim gibi ayın 19'unda mağazan teslim alma seçeneğiyle hazır sistem satın aldım ancak elime hala ulaşmadı sizce ne kadar sürede elimde olur? Ve Kasayı Cumartesi Pazar günleride mağazadan hazırlanırsa alma şansım var mıdır?
  19. O

Hocam teşekkür ederim öncelikle daha elime ulaşmadı maalesef abim İstanbulda olduğu için mağazadan satın aldı ve kargoyla gelmeyecek direkt mağazadan biz alacağız ama buna rağmen yılbaşı dolayısıyla yoğunluk olduğu için 1 Ocak’a kadar süre vermişler. Ama bu hafta elimde olur diye düşünüyorum...
  20. O

Çok teşekkür ederim hocam.
Geri