Arama sonuçları: *

1. H

obs için ekran kartı önerisi

obs de encode desteği olan yani kartı takıp, driverı kurup, direk olarak ekran kartı üzerinden kayıt alabileceğim ekran kartı arıyorum.
  2. H

Capture card ses iletiyor mu?

Ucuz capture cardlar (150-250 TL arası 1080p 30fps) ses aktarıyor mu? Ben 1. Bilgisayarımdan aldığım görüntüyü 2. Bilgisayarımda obs üzerinden hem görüntüyü hem sesi kayıt etmek istiyorum.
  3. H

Win 10 ekran gidiyor

Benim bilgisayarımın çok eski olduğunu düşünmüyorum r5 3400g işlemci var en eski parçam a-320 anakart
  4. H

Win 10 ekran gidiyor

Benim bilgisayarımda bir sıkıntı var. Açılmıyordu bios görüntüsü bile gelmiyordu bende bios pilini çıkartıp yeniden win 10 kurdum ama kurduğumda 2 dk sonra sanki ekran kartı driver güncellemesinden olduğu gibi usb sesi gelidi ve ekrandaki simgeler normal büyüklüğüne (win 10 kurunca her şey büyük...
  5. H

Ram'a overclock yapmak istiyorum.

Fclk yi değiştirmesem bir sıkıntı olur mu ? @MisakiTaro 1616672242 İnternetten baktım Ryzen 3000 de otomatik 1800 galiba @MisakiTaro 1616672574 Deneyeyim mi ? @MisakiTaro
  6. H

Fclk bulamadım bı de voltajı artırmayac ak mıyım @MisakiTaro 1616670639 1616670764 @MisakiTaro
  7. H

AX4U300038G16A-DT60 BU MU? @MisakiTaro 1616669035 @MisakiTaro
  8. H

@MisakiTaro
  9. H

tamam şimdiden teşekkür ederim.
  10. H

@MisakiTaro başka istediğin bir dosya var mı ?
  11. H

Windows 10 Etkinleştirme

anlatlmış şeklinde.
  12. H

2 ramim var 2x8 olarak @MisakiTaro 1.x olanlar 1. ram 2.x olanlar 2. ram
  13. H

https://drive.google.com/file/d/1EEAh2JAZPQR6H4R9e9xseZA1OjzIyknJ/view?usp=sharing @MisakiTaro
  14. H

Bende xpg scectrix d60g tungsten Greg RGB ram var. 3000mhz cl16 1.35V destekliyor. Extra oc yapmak istersem tahmini hangi değerleri alırım ve kırmızı çizgiye geldiğimi nasıl anlarım.
  15. H

3400g VRAM nasıl arttırılır

Apex oyununda ayarlıyabiliyorum kaç GB kullanacağını onun için istiyorum zeten şuanda 2gb kullanabiliyorum
  16. H

3400g VRAM nasıl arttırılır

3400g işlemcim var Vega 11 kullanıyorum ama VRAM az olması yüzünden sıkıntı yaşıyorum biostan 2gb olarak ayarladım ama YouTube da 16 GB seviyelerine kadar çıkaranlar var nasıl arttırabilirm.(16gb ram, 4gb veya 8gb vram istiyorum.)
  17. H

Apu işlemci ile mining yapılır mı?

Eğer para kazanmak gibi bir amacın yoksa yapabilirsin sonuçta onunda bir ekran kartı var. Bu arada sisteminde bir sıkıntı yaşamazsın ama tavsiyem çok uzun süre açık bırakma
  18. H

CS:GO İndirilemiyor!

Tavsiyem ayarlar kısmından diskin içinde yeni bir kütüphane açıp tekrar denemen eğer çözülmezse YouTube da arat
  19. H

Çözüldü✓ Bana kaç watt PSU lazım.

ekran kartından sonra asus tuf b450 almayı düşünüyorum
  20. H

Çözüldü✓ Bana kaç watt PSU lazım.

Pardon ram 8x2 16gb 1608356214 içinde sadece gta5 duruyor. Genel olarak kullanmıyorum. Cevabın için teşekkürler
Top Bottom