Arama sonuçları: *

1. H

Arkadaşlar ts3 Failed to connect to server hatası veriyor

Arkadaşlar sağ alttan Wi-Fi'ya basın. Oradan ağ profilini (ortak, özel) değiştirin düzeliyor.
  2. H

Yardım Rocket League dereceli oyuna nasıl girilir?

merhaba rocket league yeni başladım üç sorum olacak 1- oyundaki tüm arabalar aynı hızda mı gidiyor öylesye büyük arabaları almak daha mantıklı degılmı topa daha rahat dokunabılmek ıcın 2- topa hızlı dokunma taktıgı varmı full boost basıyorum takla atıyorum yınede adamlar benden once topa...
  3. H

HANGI GTA 5 I ALMALIYIM ?

Merhaba Epic Gamesten Gta 5 almak istiyorum. Arkadaşlarıma sordum onlarda premium varmış bende premium alayım dedim fakat premiumu epic gameste göremedim. Enhanced edition satılıyor. Premium ile Enhanced arasinda ne fark var enhancedi alsam arkadaslarimla fivem ve playlist oynayabilir miyim ?
  4. H

Öneri Hassasiyetim sizce cok mu yüksek ?

Evet rahatım ve vurabiliyorum. Sence bunun ideali kaç olmalı, profesyonellere baktım onlarda çok farklılık gösteriyor
  5. H

Öneri Hassasiyetim sizce cok mu yüksek ?

Küçükken cs 1.6 oynarken ofis mouse'un altina defter koyarak oynuyordum o yüzden mouse defter üstünde hemen ve rahat dönsün diye cs 1.6da 20 sensitivity oynuyordum. Şu an cs2 oynuyorum eskiden 1200 dpi 2.5 sens oynuyordum. Sonra 1600 dpi 1.8 sense gectim bazen bu bule yavaş hissettiriyor ge dpi...
  6. H

Yardım Hangi Operatörün Hızı İyi

Merhaba deprem bölgesinde yaşıyorum bulunduğum yerde altyapı olmadığı için telefon internetiyle oyun oynuyorum. Vodafone kullaniyorum fakat cs2de çok aşırı ping ve jitter oluyor jitter olmasa bile faceitte 102ms trde 55 60 falan alıyorum. Turkcelle gecmeyi düşünüyorum ama pişman olurum diye...
  7. H

Yardım NASIL PINGIMI DUZELTEBILIRIM

Arkadaşlar merhaba hatayın ücra bir ilçesinde yaşıyorum yaşadığım mahallede altyapı olmadığı için markasını vermek istemediğim bir internet şirketinin internetini kullanıyorum çanak antenden midir nedir öyle bir şekilde internet veriyorlar. İnternet abonelığım 10mbps ve max 1.2mb indirme hızı...
  8. H

Yardım Nasıl bir ürün tercih etmeliyim ping için ?

Merhaba evimde altyapı olmadığı için telefonumun internetiyle oyun oynuyorum. Ucuz bir usb wifi adaptörü aldım fakat pingim jitterim ve paket kaybım çok fazla, oyun oynayamıyorum. Bende kablo ile paylaşmaya karar verdim. Telefonum samsung a35g type c girişli bir telefon bende type c to type a...
  9. H

Ekran kartı driver sorunu

hocam amd'nin birçok ekran kartında malesef bu problem var bi arkadaşımda 6500 var o da bu tarz sorunlar yaşıyordu eski laptopumda amd ekran kartıydı ondada buna benzer problem vardı okuduğum yazılara göre bu amd'de kronik bunu duzeltmek bıraz zor gibi bide kartın artık eskimiş 8 yaşına gelmiş...
  10. H

Sizce bu sistem ne kadar eder?

ikinci el sitelerine özelliklerini yazıp ufak bir karşılaştırma yapabilirsin hocam
  11. H

Ryzen 5 5600 Amd Rx6600

aleyküm selam kral ikinci el sitelerine bakıp karşışaltırabilirsin ama malesef 30bin bu sistem için biraz fazla gibi
  12. H

MONİTÖR TAVSİYE EDERMİSİNİZ

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-238-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896 kendim bu monitörü kullanıyorum. cs valo r6 pubg gibi oyunları oynuyorum. hz olarak sana belki yetersiz gelebilir bütçen fazla ve sisteminde iyise bu monitörün 240hz...
  13. H

Bu power pc'de calisirmi

psu biraz önem verilmesi gereken bir parça 80+ sertifikali 550-600w bir psu 2-3bin liraya bulunabilir. Riske etmeye değeceğini zannetmiyorum
  14. H

Öneri 3-4 bin tl civarı kulaklık önerisi

kral kablosuz diyorsan evet fakat kablolu cloud3'ler 3.3k ya rahatlıkla bulabilirsin birçok sitede. Kendim kullanıyorum 10 üzerinden 7 veririm. Ama bu fiyata daha iyisi varsa bilemem. Genelde çevremden duyduğum kadarıyla Logitech'in kulaklıkları kaliteli oluyor onlara bi bakabilirsin fiyatı sana...
  15. H

Left 4 Dead 2 0.57 dolar 22,22 TL !

cs 1.6 yada half life gibi efsane oyun, eskimez.
  16. H

'1gb' uygulaması güvenilir midir

güvenilirliğine bir şey diyemem fakat neredeyse 6 aydır kullanıyorum internet paketim yetmediği zaman işime yarıyor uygun fiyata güzel internet veriyor.
  17. H

Yapay zeka ile ekipman yükselttim ne kadar doğru

Ryzen 5 5600 rx 7600 kullanıyorum memnunum fakat psu 600w alsan sanki daha iyi olabilir eğer rx7600 alirsan cunku cok guc tuketiyor. Bide 1650li sistemini ikinci elden 8 9a satıp alabilirsin yeni sistemini. Şimdiden hayırlı olsun
  18. H

Çözüldü✓ Öndeki USB 3.0 portlarına bellek Takınca sistem açılmıyor

Götürmek en iyisi bence ne olur ne olmaz
  19. H

Çözüldü✓ SteelSeries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse alınır mı??

Kablosuzu bilmem ama ben kablolu rival 3 ten hiç memnun değilim
  20. H

Çözüldü✓ HANGİ PSU'YU ALMALIYIM ?

Onun dediğini almadim ama aldığım parçanın sistemimle uyumlu olup olmadığını sordum problem olmaz dedi
Geri