Arama sonuçları: *

• Users: hzrkc
  • Order by date
  1. hzrkc

🔥İndirim CORSAIR HX750 750Watt 80+ Platinum Tam Modüler 140mm 3867.30TL

Bahsettiğiniz ATX 3.0 ve PCIE 5.0 olması ne gibi bir artı sağlıyor?
  2. hzrkc

🔥İndirim CORSAIR HX750 750Watt 80+ Platinum Tam Modüler 140mm 3867.30TL

Bu güç kaynağını aşağıdaki sistem için kullanabilir miyim? Anakart: MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi Ekran Kartı: Sapphire RX 7800 XT Nitro+ İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
  3. hzrkc

🔥İndirim Huawei Watch GT3 Elite Titanyum Gri - 4.972 ₺

Satıcının hiç değerlendirmesi yok alacaktım ama güvenemedim pek ne yapmak lazım acaba
  4. hzrkc

JBL Tune 510BT Site Güvenilir Mi?

yani bu boş konuyu buraya açacağına 50₺ fazla verip amazondan alabilirsin bence aynı ürünü.
  5. hzrkc

🔥İndirim Hepsiburada Kedi Kumların'da %15 İndirim

Şaka gibisiniz gerçekten :) Tek verebileceğiniz kaynak yok. İthal ürün kullandığımı söyleyip nasıl bir görüş öne sürdünüz onu da anlamıyorum. Türkiye'de hiçbir yetkinliği olmayan birkaç youtube kanalından yaptığınzı "araştırma" ile benim kedime zararlı ürün kullandığımı söyleyip ne amaçladınız...
  6. hzrkc

Sizin araştırdığınız yerlerin kaynağını paylaşır mısınız? Benim araştırmadığımı iddia edip yorum yapıyorsunuz merak ettim.
  7. hzrkc

Kedimin sağlığına önem vermeyip önüme gelen bir marka kullanacağımı varsaymamışsınızdır diye umuyorum. Bir şeye bu kimyasal zararlı diyip geçmek çok saçma açıkçası. Evinizde kullandığınız çoğu ürün kimyasal. Veterinerler de bu kumu tavsiye ediyor. Eğer bu alanda bir çalışmanız veya yetkinliğiniz...
  8. hzrkc

Aldığınız yüksek ihtimal normal toz kumlardan. Ben özellikle kristal kum tercih ediyorum tanecik boyutları ve temizliği farklı.
  9. hzrkc

Kristal kum o açıdan tavsiye edebilirim, öbürleri normal tanecikli kumlar olduğu için temizlemesi zor oluyor ve alerjime de pek iyi gelmiyor. Mama Royal Canin kullanıyorum kedinin yaşına göre olanını seçebilirsin.
  10. hzrkc

106₺ tasarruf ettim, teşekkürler.
  11. hzrkc

❌İndirim Bitti! Fly Pembe Desenli Çift Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li x 4 Adet = 128 Rulo Avantajli

Hem bilerek ref link paylaşıyorsun hem de pahalı bir ürün. https://www.pttavm.com/fly-tuvalet-kagidi-32-rulo-p-285013863?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.24.9 Buradan 4 tane alıp 20₺ kargo ödesem dahi 292 ₺ yapıyor. Bi' ref linki atan çıkar bir ilgi...
  12. hzrkc

Öneri 5 Parçalı Bilgisayar Kulaklık Temizleme Fırçası 50tl

Trendyol'da 41₺. https://www.trendyol.com/augavm/kulaklik-temizleme-kalemi-klavye-catlak-kulakliklar-5-parcali-bilgisayar-kulaklik-temizleme-fircasi-p-316760184
  13. hzrkc

Yeni ekran kartı sorusu???

"Sıcak Fırsatlar" bölümü burası o yüzden farklı bir kategori altında açmanız daha sağlıklı olurdu. Moderatörler taşır yüksek ihtimalle.
  14. hzrkc

Yeni ekran kartı sorusu???

Bu konuyu neden burada açtınız ?
  15. hzrkc

Yeni Aldığım Monitör 30 DK Kullanımdan Sonra Bozuldu

Herkese merhabalar, bugün Gigabyte G24 F2 monitörüm elime ulaştı. Kurulumunu yaptım ve kullanmaya başladım. Ancak 30 dakika civarında bir kullanımdan sonra aniden ekteki gibi ekranda bozulmalar başladı ve yaklaşık 1 saattir böyle. HDMI ve güç kablolarının doğru takıldığından eminim ve tekrar...
Geri