Arama sonuçları: *

1. X

Çözüldü✓ YARDIM Pc açılmıyor ekran gelmiyor

Arkadaşlar sorun Anakarttaymis kısa devre yapıp bazı parçalar yanmış serviste denemisler anakart sorunsuz çalışıyor şimdi teşekkürler
  2. X

Valla gündüz açtım akşama kadar oyun oynadim sorun yoktu windowsta problem olsa oynatır mıydı? 1733944034 Deniyorum ama olmuyor kanka 1733944177 İşin garip kısmı mouse ledleri hariç her led yanıyor 😂 pc sadece mouse ledi yanınca açılıyordu artık hic açılmıyor
  3. X

Denedim hocam olmadı hala sorun devam etmekte 1733939594 Şimdi hiç açılmıyor 😂
  4. X

Tamamdır eyvallah deneyip dönerim olmazsa birde bios güncellicem
  5. X

Sonra akım koruyucusuz mu prize takayım ?
  6. X

W11 kullanıyorum Anakart : PRIME B550M-K İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı : asus dual 6700 XT PSU : Asus Tuf Gaming 750W Ram : 8x2 16gb Delta T-Force M.2 SSD MLD 500gb Cougar sıvı soğutma
  7. X

Dün bilgisayar oynarken elektirik gitti 5 dakika sonra geldi pc açtım rgbler yanıyor ama ekran gelmiyor Sinyal Yok , Güç Tasarrufu yazıp siyah ekranda kalıyor... Ama PSU Güç düğmesini kapatıp açtıktan sonra pc bazen açılıyor.. Kulaklık ve klavye ledleri pc açılmasa da yanıyor ama Mouse sadece...
  8. X

Bütçe 20k, 48 inch tv önerisi

Bütçe 20k, 48 inch tv önerisi
  9. X

Yardım Modem arayüzünde IPTV ne işe yarar ?

Kanka abim kullanıyor da acaba ona bi faydası olur mu diye öğrenmek istedim internette araştırdım da fazla bişey anlamadım 😂
  10. X

Yardım Modem arayüzünde IPTV ne işe yarar ?

Tenda ac1200 modem aldım kurdum kurarken arayüzde IPTV diye bir sekme gördüm arkadaşlar bu ne işe yarar bir bilgi verir misiniz?
  11. X

Yardım F/P oyuncu kulaklığı önerir misiniz ?

F/P gamer kulaklık lazım
  12. X

Yardım Uygun fiyata gaming kulaklık önerisi lazım

Gamepower medusa alınır mı ? 369 TL hepsiburada sitesinde Daha uygun varsa yardımcı olabilir misiniz ? 1669405617 https://www.trendyol.com/gamepower/fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-p-376215620 bu fiyata değer mi?
  13. X

i3 10105F + GTX 1660 Ti Hazır sistem ne kadar eder?

fiyat belirlediğin zaman yazar mısın bi konuşalım uyarsa alırız
  14. X

Sistemim ne kadar eder?

Fiyatı belirlediğin zaman yaz bana kanka uyarsa alırız
  15. X

🔥İndirim Kingston KC3000 1TB 7000/6000 SSD 1899 TL (Stok Geldi)

B450m anakarta takılır dimi bu ssd pcle 4.0 değil anakart sorun olur mu ?
Geri