Arama sonuçları: *

1. P

2025 yılında 2024 model kuba çita bulabilirmiyim?

Selamünaleyküm, 2025 yaz aylarında 2024 model Küba çita almak istiyorum fakat o zamana kadar bayilerde kalır mı? Kırsal alanda yaşıyorum sizce o zamana kadar kalır mı? Bir ihtimal bile olsa.
  2. P

RTX 3060 lı sistem nasıl?

Ekran kartını 3060 olarak seçtim. 3060 ı seçerek diğer parçalarını ne yapmalıyım?
  3. P

Dediğim gibi diğer parçaları pahalı ben çok çok iyi bilmiyorum parçalar nedir ne değildir yoksa zaten sistemin standart fiyatı 20k özelleştirme yaptığım için 30k ya çıktı eğer bana yardım edersen parça seciminde daha ucuza getirtebilirim tabi müsaitsen müsait değilsen akşam hallederiz olurmu...
  4. P

Alacağım için değil Sadece merak ettiğim için soruyorum 3060 1080p ultra ayarlarda günümüz oyunlarını rahatlıkla oynatırmı yoksa zorlanırmı?
  5. P

30 k ya hangi sistemler alınır örnek verebilir misin? Birde sisteme soğutucu ekledim diğer parçaları ileriye dönük olarak seçtim ilerki zamanlarda ekran kartını bir süre kullanıp değiştirebilme imkanım olur ama sen yinede örnek verirsen sevinirim.
  6. P

Bu sistem hoşuma gitti güvenebilirmiyim sence?
  7. P

O kadar bütçem yok maalesef hem birde monitör alacağım 35k oluyor ama bı sorum olacak bu sistem beni idare ettirebilirmi yani oyunları ultrada oynatır mı? ve anakart yeterlimi bu sisteme?
  8. P

Ama diğer parçaları üst seviye yani standartı 21k diğer parçaları yüksek olduğu için bu kadar pahalı. Peki sence hangi kartı almalıyım ileriye dönük olarak bakarsak.
  9. P

Ben GameGaraj'dan hazır sistem alacağım sistemde kendime göre özelleştirme yaptım sizce sistem nasıl olmuş hangi parçalar bu sisteme fazla veya az olmuş mesela anakart sıkıntı çıkarır mı yoksa sorunsuz çalışır mı? Sistem bu:
  10. P

Gamegaraj PSU güvenilir mi??

Merhaba gamegaraj sitesinden Hero 5A sistemini özelleştirirerek alacağım sistemde aquarius kasasını alacağım fakat PSU 650w 80+ bronze kullanılmış galiba aigo markası olması lazım ve güvenemedim bu yüzden vazgeçebilirim eğer vazgeçersem 10K zarara giriyorum sizce değermi yoksa alınır mı?? zaten...
  11. P

RX 6700xt sistem önerisi.

Merhaba RX 6700XT ekran kartlı bir hazır sistem arıyorum birçok yerde buluyorum ama her sitede değişik markalarda kasalar, anakartlar vb şeyler oluyor ve bu markaları bilmediğim için güvenemiyorum bende buraya gelmek istedim bana belirttiğim kartla hazır sistem linkini atar mısınız? Bir şey daha...
  12. P

Ryzen 5 5600g işlemcili APU sistem nasıldır?

Merhaba ben APU sistem toplamaya çalışıyorum. Ekran kartını sonra almayı planlıyorum, aşağıda belirttiğim parçalar nasıldır? Parçalar: İşlemci: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-5600g-soket-am4-3-9-ghz-16mb-65w-7nm-islemci.html Anakart...
  13. P

RYZEN 5 5600X işlemci RTX 3060 ekran kartlı sistem nasıldır?

Evet çok iyi bir sistem son bir sorum daha olucak eğer bilginiz varsa farming simülatör 22 de minimum kaç fps alır?
  14. P

1691939840 Peki ne almalıyım bütçem 18 19 K arası
  15. P

Merhaba ben vatan bilgisayardan oyuncu bilgisayarı almak istiyorum fakat karar veremiyorum yani emin değilim sizce attığım linkdeki sistem nasıldır oyunları kaç fpsden oynatır sıcaklığı nasıl olur bu arada işlemciyi RYZEN 5 5600x olarak değiştirdim...
Geri