Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Rampage SN-RW2 kulaklığımın mikrofonu gözükmüyor.

Merhaba, 3 yahut 2 yıldır Rampage'nin SN-RW2 adlı kulaklığına sahibiyim hoparlör kısmı güzel çalışıyor ancak, mikrofonunun jackini bilgisayar tespit edemiyor yani görmüyor sürücülerimin hepsi güncel ve bu kulaklığa özel gereken sürücüde yok bildiğim kadarıyla. Ancak garip olan eski...
  2. D

Rampage SN-RW2 kulaklık alınır mı?

Bende var güzel ama pedleri kolay yıpranıyo
  3. D

Red Dead Redemption 2 başlangıç ekranında kalıyor.

Merhaba, ben bu oyunu aynı bilgisayarda daha önce oynadım sonra silmiştim dün akşam geri yükeldim maalesef oyunu açınca böyle kalıyor her şeyi denedim oyun dosya bütünlüğün doğruladım ancak çalışmıyor.
  4. D

Bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir.

Hallettim knk ya son 30 günd ekullandığım kartları sordu sadece denemiştim işlem yapmafığım için o kartları sormadı yarına frlan açılır banım
  5. D

Beyler işlem yapılmıştır diyor habire oyun alıp geri iade ediyordum o yüzdenmiş galiba
  6. D

kart sahibi yoktur yani sıkıntı olur mu? 1668885293 ya yok o sıkıntı değil hesap kurtulsun yeter böyle şeylerle uğraşmıyom zatenb alaksız bir sunucuda çekiliş vardı girmişim kazanmıştım vermişler 1668885339 kanka txt dosyası olrak rasgele kartlar yazmışlar sanmıyom yani
  7. D

kullanılmayan kartlar hepsi ölü zate
  8. D

Ya bir discord sunucusunda rasgele cc numaraları veridler bende 30tllik bir satın alım için hepsini denedim hiçbiri çalışamdı sabah baktığımda hesabım askıya alınmıştı sıkıntı olur mu işlem yapmamıştım
Top Bottom