Arama sonuçları: *

• Users: F4HR1
  • Order by date
  1. F

Redmi note 11 pro şarjı %15de kalıyor

Ben galiba yapamam hocam bir tamirciye götüreyim çok teşekkür ettim
  2. F

Hocam batarya yerinden çıkmış olabilir mi ben biraz batarya ile anakart kısmına biraz bastırarak ovdugumda kapatıp açtığımda önce 92 oldu hızlı düşmeye başlayınca tekrar kapattım açtım sonra -107 gösterdi.
  3. F

Merhabalar benim redmi note 11 pro cep telefonum vardı ve ben onu düşürdüm dusurdukten sonra şarja takıyorum ama gösterge %15 de takılı kalıyor ve ısınıyor bunun hızlı bir çözümü var mı? (Düzenleme başlığı yanlış yazmışım)
  4. F

Sistem öneri ve sistem yorumlar mısınız?

Benim 22k ya kadar bütçem var sizce bu sistem f/p olarak nasıl ? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-ddr4-dual-rtx4060-white-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html. bu sistemi ekran kartı white olduğu için f/p olduğunu düşündüm eğer f/p sistem varsa atar mısnın?
  5. F

FIFA 23 Optimizasyonu

VPN le çözülebilir ama pek bilmem araştırırsan bulursun vpnleri
  6. F

125cc motor önerisi 60k bütçe

Kuba black Cat önerebilirim 2.el ama tecrübe gerek hocam 2 güne mefta olursun yoksa
  7. F

Bu motor alınır mı ?.

Ben motor almaya karar verdim 0 rks 125r almayı düşünüyorum 45.553 TL sizce bu fiyat ve altına daha iyisi alınır mı (2.elde olur )
  8. F

50cc ve üstü motor önerisi

Bütçem 25k maksimum 50cc üstü olursa sevinirim
  9. F

İmei yanlış model var ne demek

Selamlar ben geçen bayramdan önce Xiaomi note 11 pro aldım. Ve babam aldığı için babama yanlış telefon gönderdik diye yazı gelmiş ama babam okumamış bunu sonradan gördük ve imei sorgulaması yaptığımızda quectel m66 modeli denk geliyor şuanda biz aradığımızda çalıyor ama açılmıyor ne demek ve ne...
  10. F

Bu Laptop ile Hangi Oyunları Oynayabilirim?

Zula olabilir rahat oynatır en son 5gb olması gerek
  11. F

6 yıllık laptop ile hangi oyunları oynarım

İ3 6006u işlemcim çift ekran kartı var intelin 520 ve AMD Radeon TM 520 ekran kartları var Windows 11i var sizce bu bileşenlerle hangi oyunu kasmadan oynarım 30 fps olsa güzel olur
Geri