Arama sonuçları: *

1. furkangorur

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Arar onay verirse devam eder benzeri yaşandık😂🥲
  2. furkangorur

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Bu hayatsız sipariş vermeseydi belki gelir bizim ürünler
  3. furkangorur

Ekran Kartı Kampanyasındaki Kod(Çözüldü)

Gamegaraj uygulamasında dahili gpu kapat ve hariciyi seç.
  4. furkangorur

Alt Yapıda Boş Swich Olmaması

Vodafone nasıl çekiyor odan da?
  5. furkangorur

AMD R9 9950x3d - RTX 5090 - X870e - 4tb M2 SSD - 96gb Ram 6 Ay Taksit 632.938tl

Aldım Allah razı olsun sizin gibi konu paylaşanlardan
  6. furkangorur

Ryzen 7 7800x3d Kullananlar

240mm de mx6 kullanıyorum bende. Stres testi yapmadım ama 80-85e çıktıgını da görmedim hiç. Stres testleri biraz abartı eğer 2k-4k çözünürlükte kullanıyorsan. 85 yine yüksek geldi bana
  7. furkangorur

Apple Macbook Neo A18 Pro 8gb 512gb SSD Taşınabilir Bilgisayar Mhfg4tu/A 36764🔥

neo ya 8 gb ram diyip 3-4 sekme açınca kasacak sanıyorlar. Adam 6 kamera ile 4k çekilmiş videoyu 4k da editliyor kasma yok bunu gidip 16gb ramli winodws pc de dene büyük ihtimal kasar. :D ram swap nedir bilmezler. Pc ramleri ile kıyaslanamaz. Şimdi sen nereden bileceksin diyenler için...
  8. furkangorur

İkinci El Ram Alınır mı

alınır, ramlerin ömür boyu garantisi var genellikle. En az bozulan parçadır diye düşünüyorum. 1 yıllık kullanılmış ram ile 3 yllık kullanılmış ram arasında fark yoktur bana göre.
  9. furkangorur

ben olsam neo alırdım. Ram kısmında darboğazlık yaşayan görmedim. 8gb ram göze çok batsa da işleyiş kısmında macos yazılımı ve swap özelliği sayesinde kasm-donma olmadan çok rahat işlerini yapabiliyorsun. Üstte attıgım videoda 6 kamera ile çekilmiş bir videoyu editliyordu ve bir sorun yaşamadı...
  10. furkangorur

öğrenci olanlar sadece ders-video-araştırma işleri yapacaklar için kusursuz bir laptop. M2 ile arasındaki fark çok değilse m2 alınır onun dışında neo yu çok iyi yapmışlar. İnceleme fırsatım oldu kesinlikle her şey yapılıyor. 8gb ramı pc ramleri gibi düşünmeyin. swap var. neyse bu videoyu...
  11. furkangorur

🔥İndirim Vivo X300 Pro 16/512gb | #Cihan25 Kodu ile " 74.999,25 TL "

satılmıyor arkadaşlar. Alacak varsa ve 1 yıl sonra satmayı düşünüyorsa satamaz vivo x300 var şubat ayında aldım 10 gün kullandım kutusuna geri koydum. Sahibinden de satamıyorum 3 aydır.. 45 veriyorlar :D 60a ben almışım. 50e satamıyorum düşünün..
  12. furkangorur

Üst Düzey Sistem Tavsiyesi

x3d işlemcide cl48 pek fark etmez bu sebeple hangisi uygunsa alabilir
  13. furkangorur

Ram Yukseltmek Fps Arttırır mı

online fps oyunlarında 15-20fps fark eder ortalama.
  14. furkangorur

❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 12/512 62.999

7 pro kullanırken kılıf-kırılmaz cam sorunu yaşadım. 8 pro içinde öyle olacaktır alacaklar bilgilensin. Ama android tarafında kullandıgım en en en iyi telefondu. Kamerayı baz almadan konuşuyorum ekran ve tof sensoru baya iyiydi. 7 pro kullanırksan iphone nin bir modelinin camı uygun demişlerdi
  15. furkangorur

Turkcell'den ''YouTube, Netflix, Tv+, Hbo Max, Amazon Prime'' Üyeliği 500tl

ödemeyi paycell ile mi yapıyor yoksa kod mu veriyor bize netflix,hbo v.s için?
  16. furkangorur

Mitsubishi Klima Model Önerisi

bu bütçelere daikin öneririm
  17. furkangorur

Tatmin Edici Powerbank Önerisi

eski üretim almayın. Baseus 20bin mah gibi ürünler fiyatı cazip gelse de 2023 üretimi olduğu için sıkıntılı. Micro usb girişli ürün almayın. belkin öneririm, appstore de satılan resmi ürünlerden biri.
Geri