Konsolu aldım içini açıp temizledim bile fakat kurarken fan sesine benzer bir ses geliyordu çünkğ denemeden aldım ve korkmaya başladım. Meğer CD varmış içinde, sahibine sordum senin olsun dedi. Ben maç oynamam bunu kaça okuturuz
o zmn araca binip 70km gitmeye hazırlanıyorum :d kendimi onaylamak istedim. Bana da fiyat iyi geldi çift kol olmasından dolayı. CD li olması ayrı bi güzel ps4 cdleri ile koleksiyona da girişeceğim
ps5 slim cd li ve 1 yıllık
yanında 2 adet kol verecek dualsense orijinal.
fiyatta 25e anlaştık fakat 70km uzakta git gel ile 25.500 e falan gelmiş olacak.
kolların birini satsam 22-23e gelmiş olacak kasımda gta da çıkacak. Ne düşünüyorsunz fiyat iyi geldi? adam 26500den 25e düştü.
S26 ultra da aynı edge browser.
1786340518
Ama kaydırınca artar çünkü LTPO var. Sabit durunca hz düşüyor pil koruma amaçlı. Kaydırınca hz artıyor. 60hz yazsa da 60hz değil.
41e 5070ti almıştım o sıra 5080 kullanıyordum vramleri aynı diye pek fark yok dedi forumdaki arkadaşlar o yüzden model düşürttüm.
5070ti super ile 5080 super arsındaki vram farkı yine aynı oldugundan büyük ihtimal birçok kişi 5070ti supere yönelir.