Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim STEELSERIES ARCTIS NOVA 5 | 5.500 TL

arctis nova pro indirime girecek mi ya @Abdullah Hacıgül abi forum açtıydı oraya da yazdım ama ses seda yok kasım da bitiyor :/, iyi midir bu kulaklık alsam mı acaba
  2. S

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Steelseries arctis nova pro wireless
  3. S

hawk future kumaş oyuncu koltuğu
  4. S

Logitech g pro x 2 lightspeed wireless KULAKLIK. İnstadan deli gibi yazdım ama görmedin muhtemelen abi
  5. S

❌İndirim Bitti! Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1111₺

baya memnun kalmışlar gibi şu ana kadarki en düşük fiyatı falan mı, adım sayar var mı, diğer özelliklerini çok çok kullanmam ama mi telefonum var ve adımsayar varsa işime yarar gibi fiyatı cüzi
  6. S

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X 7.1 Kulaklık Efsane Fiyat 🔥4199 TL

hocam akakçede 4700 küsürde var bir çok sitede bilemedim çok iyi bir fiyat mı, kablosuz da değilmiş ya
  7. S

BIOS güncellemesi hakkında

bir sıkıntı olacağını sanmıyorum güncellemen gereken versiyon zaten son sürüm, hiçbir yerden de adım adım bios güncelleme tarzı bir şey duymadım. güncellemeyi yükleyeceğin flash diski boşaltmanı tavsiye ederim
  8. S

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Plus G3 1TB SSD - 2549TL

teşekkürler hocam tam istediğim modeldi ana ssd olarak kullanacağım, tek slotum var sizce fresh start mı atayım aktarmakla uğraşayım mı?
  9. S

Bilgisayarım için, hotspot ağlarını görebileceğim wifi adaptör arıyorum

İnternetimde nadiren de olsa uzun süreli kesintiler oluyor. Mobil verimle, kesinti olsa da oyunuma devam edebilmek istiyorum ve 100 mb internetim var hız kesintisi olsa da çok düşük hızlar da almayayım.
  10. S

f/p 90x40 mousepad önerisi

link atabilir misin hocam bulamadım da
  11. S

f/p 90x40 mousepad önerisi

uzun süre gidecek, kaliteli malzemeli ve f/p. Fiyatı 1kyı geçmesin de 500-600 TL' ye varsa daha iyi olur, mousepad önerir misiniz? başlıkta yazdığı gibi 90x40 cm olsun. desenli pek hoşuma gitmiyor ama dediğim kriterlerde deseni abartılı olmayan bir şey varsa o da olur (sade).
  12. S

Gaming kulak üstü kulaklık önerisi

1knin çok üstüne çıkmak istemiyorum ancak çok daha verim alacaksam üründen olabilir fujin almayı düşünüyorum ancak konuya çok hakim birisi değilim çok araştırmadım kulaklık konusunu birçok kulaklık kullanmış vs biri yazarsa sevinirim arctis 1 ve fujin sanırım şu an aklımdan geçenler ama...
  13. S

monitörümde ölü pixel var

garanti sorgulattım garantisi 3 yıl var satıcı doğru söylemiş. ölü pixel 3 parlak veya karanlık nokta olması gerekiyormuş teknik servis incelemesi için. yani garanti kapsamında şu an sıkıntı değildi zaten 1 tane ölü pixeli almıyorlar. artma olacağını sanmıyorum ama artar ise 3 yıl içerisinde...
  14. S

Bios Update önceden yapmalımıyım

Önceden yapınız işlemci değişikliğinden sonra görüntü vermeyebilir sonra uğraş dur :p
  15. S

Böyle dediler Asus servisini arayayım söyleyeyim belki anında değişim olur çok uğraştım bi büyüğünü aldım iade ettim bekledim falan cidden 1 tanesi sıkıntı değil 😂😂 1671882243 4 ay falan oldu herhalde kasa kenarda bekliyor 1671882967 Son durum asusu arayacağım bi bakalım 1671883287 Aradım hafta...
  16. S

Hocam emin miyiz bayadır uğraşıyorum monitör için çoğalmaz diyen çok gördüm
  17. S

Asus tuf vg259qm ortasının 5 cm falan kuzeybatısında
  18. S

monitörümde 1 tane ölü pixel var sıkıntı olur mu? değişim talep edeyim mi? teşhir ürünü bir de 2k ucuza aldım iyi gibi
  19. S

Bu sisteme 8500 tl verilir mi ?

Hocam bunun sıfırını alırsın 8.5 a cidden ya bana da öyle geldi 2k kasa 2.7k işlemci 1.4 kya ramler 1.5 anakart 1671833297 Sıvı soğutma almak biraz zor gibi SSD alirsin artan paraya veya kasa havalandırması modeli kule tipi soğutucu vsye harcarsın
  20. S

Yenı yıl zammı gelmeden Pc önerisi

Hocam nasıl hesaplayamıyoruz onu tam anlayamadım 1080p darboğaz yapmaz diye mesela rx6700xt r5 5600 önerilir bunları deniyorlar ya. youtubede vs kesin vardır her şeyi. arkadaş isterse büyük ihtimalle çok spesifik oyun testlerini bile bulur. Kullanıcı da kendine uygunsa kullanır öyle...
Geri