Arama sonuçları: *

1. B

25.000 tl fiyat bandında telefon önerisi

Merhabalar 25.000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi verebilir misiniz? Aslında biraz bütçeyi yükseltip 34.000TL'ye xiaomi 13 almak istiyordum fakat hiçbir yerde stoğu yok. Temin edebileceğim bir yer var mı? Onun dışında realme gt2 pro düşünüyorum, düz gt2 ile prosu arasındaki fiyat farkına değer mi...
  2. B

Laptopa monitör bağlayınca 60hz sorunu

Merhaba arkadaşlar, ASUS VG27aqz(2K 144Hz) monitörüme Lenovo Ideapad Gaming 3 laptopunu HDMI ila bağladığımda 2K görüntü alabiliyorum fakat 144 Hz özelliği ayarlarda çıkmıyor. HDMI kablom 2.1 144 Hz destekliyor diye biliyorum. 144 desteklemese bile 120 desteklemesi lazım ama o da çıkmıyor...
  3. B

50'' Uygun Fiyatlı Tv Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki tvler arasında kaldım. Uygun fiyatlı uzun süre kullanabileceğim sorunu olmayan hangisidir acaba? Bildiğiniz önerdiğiniz bu fiyat bandında başka ürün varsa da tavsiye verebilirsiniz...
  4. B

2K + IPS + 27INCH Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Aşağıdaki 4 monitör arasında kaldım. Bu monitörlere benzer özellikte 2K + 144Hz + IPS başka bir monitörde varsa tavsiye edebilirsiniz. Hangisini almam daha mantıklı olur? Ayrıca yılbaşı indirimi olur mu sizce bu kategoride yoksa almak için acele etmeli miyim? Yılbaşından...
  5. B

Ideapad vs Asus Rog Strix

Merhaba, Şuan elimde 16gb ramli 3050ti ekran kartlı i5-11320h islemcili lenovo ideapad gaming 3 var. Bu laptopu iade edip asus rog strix 3050ekran karti 16gb ram ryzen 7 4800h islemci almaya deger mi? Aralarında çok buyuk fark var mıdır? İşlemcileri ryzen 7 8 cekirdek oldugu icin daha iyi gibi...
  6. B

Lenovo Ideapad vs Acer Nitro 5 ?

Araştırdığımda lenovonun soğutması gayet iyi diyolardı çok büyük fark var mı aralarında
  7. B

Lenovo Ideapad vs Acer Nitro 5 ?

Merhaba arkadaşlar, https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-intel-core-i5-11320h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k101entx-p-HBCV00002UVIY8 bu ürünü aldım fakat aldıktan sonra...
Geri