Arama sonuçları: *

1. S

Teknoryadan pc aldım garanti süresi önceden başlamış görünüyor.

İndeks bilişim etiketi var hocam bende fatura kesim tarhi biliyorsun hatta adama dedim servis geçmişi varmı bakarmısınız cihazın dedim yok dedi ancak yine kıllandırdılar işte 1765296422 İsterseniz öyle öyle yapalım diye seçenek sundular ben dedim ürünün 14 günlük iade sürecinin son üç günü...
  2. S

Teknoryadan pc aldım garanti süresi önceden başlamış görünüyor.

Merhaba arkadaşlar Teknoryadan asus laptop aldım seri numarasını asusta sorguladıgım 08/08/2025 Te garanti başlamış görünüyor ancak ben ürünü 28 kasımda aldım Asus müşteri hizmetlerini aradığımda ise bana ürün 8 ayda başlamış görünüyor dedi yetkili satınıcızdan aldım diye söylediğimde Gpn...
  3. S

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

POWER BOOST VK-H002B bu kasa fanlarından iyi midir? hocam pek anlamadığım için soruyorum arkadaşlar. hocam cevaplarsanız sevinirim.
  4. S

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

POWER BOOST VK-H002B bu kasa fanlarından iyi midir? hocam pek anlamadığım için soruyorum arkadaşlar.
  5. S

Yeni bilgisayarımı internete bağlayamıyorum

çok teşekkürler halletim bu şekilde 1682707830 sağolun hocam kurdum bu şekilde :)
  6. S

hocam sürücü ismi nedir ben bulamadım internette bilgin varmı
  7. S

hocam internete bağlanamadığım için kuramıyorum kablo takılı olduğu halde görmüyor interneti 1682704186 baktım hocam anlamadım pek bişey ya çünkü bu şekilde kuran yok gibi
  8. S

Arkadaşlar vatandan sıfır toplama bilgisayar aldım ancak internete bağlanmıyor internet kablosu takılı olduğu halde Freedos geldi bilgisayar Windows 10 kurdum bilgisayara ne yaptıysam bağlayamadım yardımcı olur musunuz anakartım MSI PRO H610M-G budur
  9. S

Ryzen 5 5600 sogutucu önerisi

bende arıyorum.
  10. S

Vok-Friday 2 Cpu sıcaklığı 80 dereceleri görüyor.Sizce sorunu ne olabilir?

bende bilmiyorum ama 1200 e veririm sanırım ya
  11. S

Kasa psu mu yok tüm sistem mi :)
  12. S

Ben psu beğenmiyorum hocam 15 bin tlyi ona emanet ediyoruz :) öyle düşünün :)
  13. S

Hocam ilk amacım psu ve kasa değişmek sonrada kule tipi soğutucu almak benim kasayı ve psuyu beğenmiyorum maalesef.
  14. S

Aynı hocam kule tipi soğutucu düşünüyorum alıp cbp yi tekrar açmayı planlıyorum bende
  15. S

Hocam işlemci frekansını kısıtlıyor yani tam güç çalışmıyor işlemci daha iyi bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
  16. S

Hocam biosta cpb idi sanırım kapadım sıcaklık düştü.
  17. S

Asus marka mouse önerisi.

sağolun :)
  18. S

teşşekür ederim hocam verdiğiniz bilgiler icin sanırım bende pugio2 alacağım.
  19. S

hocam farklı arkadaşlarada asordumda siz gecikme varmıdır acaba fps tarzı oyunlarda kullanacağımda.
Geri