Arama sonuçları: *

• Users: Noise
  • Order by date
  1. N

Yardım Solidworks Kasma Sorunu

Ayrıca şurada da bir kaç ayar mevcut. https://blog.tekyaz.com/daha-iyi-bir-performans-icin-solidworks-ayarlari/
  2. N

Mühendislik Yaz Stajı

Staj konusu okuduğun üniversite ve bölüme göre değişiklik gösteriyor. Bu konuda daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olacak arkadaş çıkar. 1703182866 Örneğin makine mühendisliğinde talaşlı imalat ve organizasyon stajı oluyordu benim zamanımda. 2..ve 3. Sınıfın yaz aylarında 30 iş günü olarak...
  3. N

Blic t60 Mekanik Klavye alt gr ve q ile et işareti yazamıyorum

Sorunu çözdüm. Bilgisayar ilk açıldığında bir kaç saniye @ simgesini yazıyordu, sonra yazmamaya başlıyordu. FxSound programında "klavye kısayollarını devre dışı bırak" kutucuğunu işaretleyince @ simgesi tekrar yazmaya başladı. Eğer sorun mekanik değilse, arka plandaki başka bir programın klavye...
  4. N

"Alt GR +Q" ile yapmam gerekirken yapamıyorum. "CTRL + ALT + Q" tuşlarını hiç kullanmadım ama onda da işaret gelmiyor.
  5. N

Bir kaç gündür aynı sorun bende de var. Sebebini bilemedim. Klavyem Gamepower Starscream.
  6. N

Yardım B550 Anakartlar yeni nesil ssdleri destekliyor mu

Evet oluyor. tam performansta kullanabilirsiniz.
  7. N

Yardım B550 Anakartlar yeni nesil ssdleri destekliyor mu

Anakartın Asus prime b550m-a ise web sitesindeki bilgiye göre 1 adet pcie 4.0 bağlantı soketi var. 1686077729 1 adet de pcie 3.0 soketi var.
  8. N

Çözüldü✓ Yeni aldığım M.2 SSD disklerde görünmüyor.

Rica ederim. M2 ssd ye windows kursan daha performanslı olacaktır. Oyunları istediğine atabilirsin. Ama 970 evoda olursa daha hızlı yüklenir, ufak da olsa fps farkı olabilir. 465gb olayı için link bırakıyorum incelesin...
  9. N

Bu Bilgisayarın Sorunu Ne

Pss supportu ben de kapatmıştım, onun yanında chipsetin de önceki versiyonunu kur. İnşallah çözüm olur
  10. N

İnternette biraz araştırdım da senin problemin benimkinden farklı gibi duruyor. İşlemciden kaynaklandığını söyleyenler var. overclock yaptiysan varsayilan ayarlara dön, bios sıfırla bir dene.
  11. N

Önce sokete tam otursun sonra anakarta doğru bastırıp vida yerine oturt.
  12. N

Buradan bakınca sokete oturmamış görünüyor gibi
  13. N

Windows sürümün ne? Bios güncel mi?
  14. N

ID-COOLING SE-224-XTS ile AMD Ryzen 5 5600 uyumlu mu?

Kasan maksimum 160mm destekliyor. 214 xt 150mm, 224 xts 151mm.ikisi de kasana uyumlu yani.
  15. N

Yardım 3 pin fanları nasıl takmalıyım?

Bende benzeri var bunun. Kırmızı kısma 4 pin bağlayınca diğer soketlere de 3 pin bağlayınca 4 pinli fanı kontrol ediyorum ama 3 pinlileri kontrol edemiyorum. Tam hizda çalışıyorlar. 1685566561 3 pin giriş ve çıkışlı olanı alman daha doğru olacaktır.
  16. N

ID-COOLING SE-224-XTS ile AMD Ryzen 5 5600 uyumlu mu?

İkisi de uyumlu. 214xt yeterli olacaktır. Önemli olan kasan cpu soğutucu yüksekliğini destekliyor mu. Ona bakman gerekecek. Aksi halde kasa kapağın kapanmayabilir.
  17. N

Hata ekranı bende de gelmiyor. Başlat menüsüne olay görüntüleyiciyi yaz. Orada kritik ve önemli kayıtların içinde varsa göreceksin.
  18. N

Yardım 3 pin fanları nasıl takmalıyım?

3 pin fanı 3 pinli çoklayıcı ile kasaya tek girişten baglayabilirsin. İstersen tek tek de baglayabilirsin. Biostan fan ayarını pwm değil DC moda ayarlarsan (biosun kendisi otomatik ayarlayabilir) fan hızı sıcaklığa göre artıp azalacaktır.
  19. N

Amd yeni chipset sürücüsünde bende de benzdr durum olmuştu. Önceki sürümü yükledim şimdilik problem yok. Bilgisayar oyunda olsun veya olmasın kendiliğinden restart atıyordu. Olay görüntüleyiciyide "CertificateServicesClient-CertEnroll / Olay 86 Hatası" hatası görünüyordu.
  20. N

Yalama olan laptop soğutucu vidası

Kargaburun pense varsa çıkarabilirsiniz.
Top Bottom