Arama sonuçları: *

1. heisenberg3

Csde İtemleri Nasıl Bıçağa Çeviririm ?

hocam o bekleme işi beni de düşündürdü zaten. siteler için ise pek yorum yapamayacağım kullanmadım hiç maalesef.
  2. heisenberg3

hocam arbitraj işine çok hakim değilim bir de onun için belli bir süre gerekmiyor mu ?
  3. heisenberg3

hocam şuan mantıklı olan o gibi duruyor da yine iyice araştırmaya çalışıyorum
  4. heisenberg3

anladım hocam teşekkürler. bakalım başka anlayan arkadaşlar da yazarsa ona göre bir şeyler düşüneyim.
  5. heisenberg3

hocam bıçak olarak huntsman black laminate düşünüyordum bir de steamda takas iptal etme geldiği için bu farklı sitelerde takası iptal falan edebiliyorlar mı
  6. heisenberg3

hocam site olarak hangisini önerirsiniz ?
  7. heisenberg3

18 dolar da steam hesabında var
  8. heisenberg3

AK Ice Coaled FT AWP Acheron FT AK Searing Rage FT M4A1 Emphorosaur FT Deagle Oxide Blaze MW 4x Kilowatt Case 2x Dreams and Nightmares Case Fracture Case Recoil Case 1779215394 aşağı yukarı bunlar var
  9. heisenberg3

Beyler csde birkaç tane itemim var üstüne para koymayı da düşünüyorum itemleri satıp bıçağa çevirmek istiyorum bunu en az zararla nasıl yapabilirim ? düz steamdan satıp alarak mı ? csfloat, bynogame gibi siteleri kullanarak elimdeki itemleri birleştirip tek itemi satıp üstüne para koyarak mı ...
  10. heisenberg3

Bu monitörlerden hangisini alayım bilenler yardımcı olabilir mi ?

bir de 21 inç bir monitörüm var onu 2.monitör yapmayı düşünüyorum. 27-21 yanyana çok mu saçma durur ?
  11. heisenberg3

öneri için teşekkürler hocam 600-700 daha koyup 240ı almak daha iyi olmaz mı ? 1776621510 hocam aslında büyük ekran seviyorum 1080de gözü rahatsız edecek kadar oluyor mu?
  12. heisenberg3

nvidia hocam maalesef. ama yine de gigabyte daha mı iyi diyorsunuz
  13. heisenberg3

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FXV6517P/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 https://www.amazon.com.tr/dp/B0GRWGJS54?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Öncelikle monitör konusundan çok anlamıyorum. Tek şartlarım yüksek hz ve yükseklik ayarı yapılabiliyor olması onun...
  14. heisenberg3

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde

kampanya falan mı bitti gözükmüyor yarı fiyatına
  15. heisenberg3

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde

moneyli değilsek geçmiyor mu 4 tane master potato koydum hala 400 civari gösteriyor fiyatta
  16. heisenberg3

40K 65inç üzmeyecek TV önerisi

evet hocam garip bir şekilde zamlandı bazı tvler
  17. heisenberg3

hocam öyle yapmayı düşünüyorum buradan da öneri alırsam direkt bilerek bakarım diye düşündüm
  18. heisenberg3

5.5-6K arası monitör tavsiyesi

hocam markayı tanımıyorum sağlam mıdır ?
  19. heisenberg3

dostlar yok mu farklı önerisi olan ?
  20. heisenberg3

5.5-6K arası monitör tavsiyesi

hocam ben de 27 inç düşünüyorum. genelde fps veya fifa falan oynuyorum. bütçe 7k civarı falan var mıdır önereceğiniz bir monitör
Geri