Arama sonuçları: *

1. Y

Yazılım için klavye önerisi max 6k

Logitech G512 (GX Brown) iyi gibi geldi
  2. Y

Yazılım için klavye önerisi max 6k

Merhaba herkese klavye ihtiyacım var. almışken iyi bir şey almak istiyorum. istediğim özellikler aşağı yukarı şöyle: 100% istiyorum numpad i çok kullanırım. çok ses rahatsız eder . tahminimce en uygunu brown switch olur. kablolu kablosuz pek fark etmez. umarım vakit ayırırsınız iyi günler
  3. Y

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

bunu da gördüm ama linkteki kötü yorumlar aklımı çeldi hocam . ne kadar zaman oldu siz alalı ?
  4. Y

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba herkese. Geçen gün honor 400 aldım ve jak girişi olmadığını görünce dönüştürücüdense biraz daha para koyup kablosuz kulaklık almaya karar verdim . işe git gel yaparken günde max 3-4 saat kullanacağım. bütçe olarak 1.5k düşündüm ama öneriniz doğrultusunda arttırabilirim. internette iki...
  5. Y

EasySMX X15 Gamepad USB Dongle ile bağlıyken Wi-Fi'yi Kesiyor

Merhaba, Yeni aldığım easysmx x15 gamepad'i usb dongle ile bilgisayarıma bağladığımda, bilgisayarımda wifi bağlantım gidiyor . Cihazı çıkardığımda internet normale dönüyor. Modemim 2.4 Ghz destekli sadece. bilgisayara kol'u bağladığımda sadece bilgisayardaki internet gidiyor telefon ve diğer...
  6. Y

10-20k telefon önerisi

markayı ben bile bilmiyorken bizimkilere kabul ettiremem xiaomi huawei oppo falan yok mu önerebileceğiniz ?
  7. Y

10-20k telefon önerisi

Merhaba herkese annemin telefonu eskidi yenisini istiyor. 10-15k dedi ama 20ye ikna ederim eğer taksit olursa. facebook wp falan giriyor oyun oynamıyor . fotoğtraf çekmeyi seviyor çok üst düzey bir şey olmasa da güzel bir kamerası olursa iyi olur. batarya hakkında çok söyleniyodu minimum 5000mAh...
  8. Y

Xbox game pass üzerinden oyun açınca internetim gidiyor.

Merhaba herkese, Bilgisayarım için Game Pass aldım, ancak oyunlara girince internet bağlantım kopuyor. İlk olarak FIFA 24 oynarken başıma geldi. Belki tesadüf olmuştur diyerek farklı bir oyun indirdim, ancak onda da aynı problem yaşandı. Oyuna girdiğim anda internet bağlantım gidiyor. Durumu...
  9. Y

Iphone 14 pro max yurtdışı çıkışlı 25k fiyat iyi mi

2.el piyasası nerden takip ediliyor peki hocam sahibinden falan mı hiç bilmiyorum bu sektörü
  10. Y

128in piyasası nedir hocam
  11. Y

merhaba herkese. Yakın bir akrabam almak ister misin diye sordu e sim felan uğraştıracak biraz ama hallederim bir şekilde. telefon fiyatlarını hiç bilmediğimden soruyorum sizce almalı mıyım? 1733591059 128gb
  12. Y

ram'i çıkarıp taktım ekran gelmiyo

bilgisayarcıya vericem ben de büyük ihtimalle :(
  13. Y

Bunu da denedim. Ben de işe yaramadı :(
  14. Y

3-4 kere denedim zaten olmuyo
  15. Y

çıkarmadan 10 dakika önce çalışıyordu. çıkarırken pinlerine vs. biz zarar mı verdim ozaman
  16. Y

merhaba laptopumda 2 adet 4gb ram'im var. Birisini çıkartıp geri taktığımda laptop'a güç geldi ama ekran gelmedi. 2. ram'i çıkartıp denediğimde ise görüntü geldi. İnternete baktım ama net bir şey bulamadım. Mhz değerleri ile vs alakalı olabilir mi? takılı olan ram'i ve dışarıda olan ram'in...
  17. Y

Max 30k sistem önerisi

Rahatça oyun oynamak istiyorum. Sadece kasa bakıyorum diğer donanımlara sahibim
  18. Y

Fare aygıt yöneticisinde gözüküyor ama çalışmıyor

Merhabalar geçen gün forumda görüp aldığım glorious fareyi bilgisayarıma ilk taktığımda düzgünce çalışıyordu. Sonrasında bilgisayarı tekrar açtığımda farenin hareket etmediğini farkettim. Led ışıkları yanıp sönüyor ayrıca aygıt yöneticisine baktığımda da gözüküyor ama çalışmıyor. Eski faremi...
  19. Y

Pc mouse algılıyor ama çalışmıyor

Aynı problemi bende yaşıyorum. Çözümünü buldun mu?
Geri