Arama sonuçları: *

1. E

Epic Games'deki Bu İndirimli Oyunlardan Hangisini Önerirsiniz?

Haklısın diğer platformlarda TLOU daha pahalı, en ucuzu Epic görünüyor ve zam alma ihtimali var dediğin kısma katılıyorum. Benim de tahminimce indirimlerden sora zamlanabilir. Diğer oyunların da ihtimali var Staw Wars ve Dead Space belki almaz ama Alan Wake 2'nin de zamlanacağını düşünüyorum...
  2. E

Valla evet. Türkçe dublaj avantajı var hocam 1735579046 İkisi de baya iyi olur aslında. En çok da bu ikisi bana ağır basıyor, Çok kararsızım
  3. E

Epic Gamet'de yılbaşı tatil indirimleri var ve ben de uzun süredir almak istediğim oyunlardan birini indirimdeyken almak istiyorum. Sizce hangi oyunu alayım, görüşleriniz almak istiyorum. Hepsi çok iyi oyunlar ancak birine karar vermesi baya zor o yüzden sizin önerilerinizi istiyorum. Anketime...
  4. E

46.763TL'lik Asus Sistem: Alınır mı? Sizce Nasıl?

Bu uyguna benziyo. Biostar iyi midir, markanın anakartları güzel mi. Bu markayı fazla bilmiyorum
  5. E

Palit tercih edeceğim ekran kartı olmaz, inno3d makul ama. Palit'in videolardan performansına baktım bana göre pek iyi değil 4070super gibi bir ekran kartının 2k'da 70-73 derece sıcaklık vermesi bana göre normal değil çünkü diğer ekran kartı markaları sıcaklkta ve performsta daha iyiler...
  6. E

4070 süperli sistemleri araştırdım ama her seferinde yükseltmeleri yaptığımda fiyatı bütçemi aştı. Ben de çok istiyorum 4070super olsun. Sisteminizi iyi fiyata almışsınız
  7. E

Bir de şu farkı göremediniz sanırım bu 46K parçaları yükseltilmiş haliyle 46K, yani ham halindeki fiyatı değil onu belirteyim. Eklenen, yükseltilen parçalar; sıvı soğutucu, 32gb ram, 2tb m.2 ssd ve kasa
  8. E

Bişenler güzel, fiyat da güzel. amd ekran kartı olması biraz bozuyor. Amd'nin bu ekran kartı modeli çok güzel güçlü vram'i fazla ama nvvidia ekran kartının başlıca sunduğu özellikleri sunamıyor o açıdan eksi kalıyo. Bir de ben nvidia ekran kartı düşünüyorum, çünkü yayın ve video editleme ile de...
  9. E

Zamanı gelince İşlemci ve ekran kartı yükseltilebilir. Diğer yorumda bahsetmişsiniz benim de anladığım 7500 ile 7600 arasında çok bir fark yok gibi. İşlemci konusunda önerebileceğin bir işlemci var mı. İmkan olursa en azından o seçilebilir 1735408035 Fiyatı arttıran nedenlerden Ssd çünkü 2TB ve...
  10. E

Ama eğer 4070 süper olursa fiyatı kesinlikle 50 bini geçer. Bütçem en fazla 50K. Yoksa ben de isterim 4070 Süper
  11. E

Nedenini açıklayabilir misin, ne gibi sorunu var? Eksiği nelerdir?
  12. E

Sizce bu Asus ağırlıklı hazır sistem nasıl? Fiyatı iyi midir, yoksa fazla mı? Görüşlerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum. Parçaları ve fiyatını aşağıya yazacağım Fiyatı: 46.763TL SİSTEM PARÇALARI: İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU...
  13. E

Cooler master monitör alınır mı ?

Selam. Ben bu monitörü 2 haftadır kullanıyorum ve memnunum, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Renkleri fena değil ve ayrıca kendi zevkinize göre oyunlarda veya masaüstü kullanımda ayarlayabiliyorsunuz. Piyasadaki en iyi fiyatlı 2k monitörü çünkü ben de araştırırken bundan daha ucuzunu...
  14. E

Cooler Master 27" GA271 Sizce Nasıl Bir Monitör?

Cooler Master GA271 27" 1 ms WQHD FreeSync G-Sync Oyuncu Monitörü. Bu monitörü kullana var mı? Sizce iyi bir monitör müdür. Yüksek hz olması önemli değil çünkü daha çok hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum
  15. E

Ekran Kartı Sıcaklığım Normal Mi?

Asus Geforce Rtx 2060 EVO 12gb kullanıyorum. Full HD ve 2K oyunlarda 75-100hz arasında ortalama 72-75 derece alıyorum. Bu sıcaklık değerleri normal mi? Oyunlarımı gönül rahatlığıyla bu sıcaklıklarda oynayabilir miyim? Çok fazla bilgim yok o yüzden soruyorum. Buna göre hareket edeceğim. Yardımcı...
  16. E

Bu Sistemim Aşağı Yukarı Ne Kadar Olur, Ne kadar Eder?

Merak ettiğim için soruyorum, ileride daha üst, 2k'yı destekleyen bir sistem alıcam. Bilgi edinmek için soruyorum. Şimdiden teşekkürler AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu Performax XERCON 650W 80+Bronze USB 3.2 Mid Tower Rainbow Gaming Kasa Asus GeForce RTX 2060 EVO OC 12GB GDDR6 192...
  17. E

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Sizin de alabilmenize sevindim. Rica ederim:)
  18. E

Rica ederim, almanıza sevindim 1700852272 Kesinlikle katılıyorum. Bir hata yaptılar ve bizim gibi samsung kullanıcılarının bir kısmı faydalanamdı bu yüzden. Keşke baştan sadece kullanıcılara özel yapsalardı
  19. E

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ben de kampanyayı dün geç fark edip kaçıranlardan biriydim ama bugün şansıma denk geldi, benim gibi yararlanmayan kim varsa bunu paylaşıp faydalansın istedim. Çok kişi faydalanamadı çünkü
  20. E

Samsung telefonu kullanıyorsanız samsung members'a girin telefonunuzdan oradan prime kampanyasını bulup girin kodu al gibi bir şey vardı oraya basın. Birkaç sefer yapmanız gerekebilir çünkü bende de ilk seferde kodu göndermedi. Ama bunun için samsunglu olmanız lazım. Normalde kampanya bitti ama...
Top Bottom