Arama sonuçları: *

1. nowdead88

iPhone 12 Pro Max mi Xiaomi 14 Mü(Yurtdışı)

Eski modeller fiyatları bilmiyorum ama güncelleme desteği bittiği için değerlendirilebilir bütçe varsa dsha güncel modelede bakabilirsin tabi çünkü 14 ünde bu seneden sonra son 1 sene android güncellemesi kalıyor eğer iphone ömrü işine geliyorsa kalsın değişiklik yenilik seviyorsan geç...
  2. nowdead88

Bilgisayarımı Yükseltmek İstiyorum

Ekran kartı yetmeyebilir uzun vadeli bir yükseltmeyse ayrıca ne kadar bütçen oldupunu yada ne istediğini tam brlirtmemişsin 2k monitör için 3060 ti yeteceğini pek sanmıyorum
  3. nowdead88

Kuzenime Gaming Laptop Almak İstiyorum Bütçem Max 35k

Bu fiyata ekran kartı düşükte olsa 16lık laptop bulunabilir bence güzel bi indirim bekleyebilirsin ayrıca marka olarak büyük ihtimalle lenovo olur msi asus %10 yüksek oluyor genelde
  4. nowdead88

Güncel Ehliyet Fiyatları Hakkında Bilginiz Var mı?

Ortalama 20 k kurs ücreti normal sınav için ders verirler ve 5 normal 2 similasyon dersi vardır normalde ama çoğu kurs simülasyonla uğraşmaz onun yerine ek ders falan verirler benim istabulda gittiğim 1 ders daha verip 6 ders yaptırmıştı 20 nin üstüne 2 de sınav ücreti var diye hagırlıyorum eğer...
  5. nowdead88

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Var var telelgram kanllarında görüyorum ayrıca benim gördüğüm ürün yayınlanalı 2 dakika olmuş olmamış bile ve ürün yok ortada bu bot olayları genelde tablet telefonlarda görüyorum benim denk geldiğim en azından çünkü sıfıra yakın hatta sıfır cihaz bazen %50 ye yakın fiyat düşüyor al sata gidiyor...
  6. nowdead88

Y.D Telefon Alıp Kayıt Yaptırmak Mantıklı mı?

Evet doğru söylüyor ben nornal kayıt oldupunu düşünmedim çünkü orta segrmnt fiyatında yd aşırı mantıksız oluyor eğer 8 ay sistemine razı değilsen trde 57 bine kayıt ancak yüksek fiyatlı amiral gemilerinde mantıklı senin söylediğin cihazlara 2 3 bine server kaydı yapan telekomcular var ama en...
  7. nowdead88

Y.D Telefon Alıp Kayıt Yaptırmak Mantıklı mı?

Bende benzer şekilde düşünüyorum bu fiyat bandında sıfır nothing dışı poco x8 pro da hariç (herkese hitap etmeyen bir cihaz kamera yüzünden) fiyatının tam hakkını veren cihaz yok eskiden 30 altına s25 fe vardı aldı başını gitti o yüzden bence yd fiyatlar çok uygun yarı yarıya oldupu için cazip...
  8. nowdead88

Kablolu-Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

Biraz çıkıp cmf buds alabilirsin çıkamazsan ankerin fp modellerine yönelebilirsin bence
  9. nowdead88

Bu Fiyata Bu Oneri Sistem Alinir mi

Unlostun sistemlerine iyi değil demişlerdi forumda illa konusu açılmıştır bu yada benzer sistemlerin
  10. nowdead88

Rampage Zephyra Tkl ve Rampage Reflect 75 Klavye Tavsiyesi

Hocam klavyeler kimse bilmeden bişey demez link koysanız kokay olurdu
  11. nowdead88

🔥İndirim Hepsiburada'da Lego Ürünlerine %20 İndirim

Trendyolda fiyatlar daha iyi arada kuponda oluyor
  12. nowdead88

15 bin TL'ye kadar monitör önerisi

@Tayfunns
  13. nowdead88

3k powerbank önerisi

Bundan incesi yok zaten bide telefonunda mag safe varmı yokmu belirtmemişsin ona göre öneri yapsrlar
  14. nowdead88

🔥İndirim 2000/300 Trendyol kupon kodu

YCLOWVGHVOLBTVWTUQRODEPU Banada aynısını veemiş galiba standart Sana özel yazıyordu
  15. nowdead88

4k monitör tavsiyesi

Arasıra 200 hz falan düşüyor bazen 120 hz 2k düşüyor 4.500 5000 bandına foruma düşenlerden aklına yatanı al
  16. nowdead88

🔥İndirim Pizza-Mi Go Aynı Pizza'nın 2. si %50 İndirimli + Dondurma Hediyeli

bunun fiyatları dominosla nerdeyse aynı fiyata geliyor dominos alma daha mantıklı geliyor bana uygulamada orta boylar 100 150 arası değişiyo kampanyalı olarak
  17. nowdead88

🔥İndirim 27-28 Eylülde Sinema Biletleri 1500 Salonda 80 TL!

bu gold klasın farkı ne normalden
  18. nowdead88

Garanti bankası kişi başı 1500 tl bonus kampanyası

belirli bir aralıkta geleceği söyleniyor ama genel olarak hep ay sonu gelidiğini söyleyeyim
  19. nowdead88

hocam market olarak migros carrefoursa bonveno gibi yerlerde daha önce kullandım ayrıca doğru hatırlıyorsam trendyol yada hepsiburadadan daha önce alışveriş yaptığımda olmuştu birde söylediğim gibi itopyada bonus puanlar her bankada geçiyor olması lazım axes garanti falan 1758571722 aynen öyle...
  20. nowdead88

dostlar ek bilgi vereyim kimlik kaydı gerekiyor uygulamda ayrıca görüntülü görüşme yapılıyor kimliğinizle beraber standart banka prosedörü hesap açıldığında her bankada olduğu gibi bir banka kartı tanımlanıyor bonus almak için kredi kartına ihtiyaç yok
Geri