Arama sonuçları: *

1. ALİOS

VALORANT FPS DROP SORUNU

Beyler aygıt yöneticisinden ethernet bilmem neyi var. Wi-fi ile bağlıysaniz onu kapattığınızda iş çözülüyotmus. Abim öyle bulmuş aşmış sorunu 😂
  2. ALİOS

VALORANT FPS DROP SORUNU

Sorun AMD mi Valorant mi ? o da belli değil
  3. ALİOS

VALORANT FPS DROP SORUNU

benim abimde 9700xt var, o da ful+ful sistemi var, valoda drop var diyordu dün. sorun ne bilmiyorum
  4. ALİOS

Mouse önerir misiniz? Bütçe 2.000 altı

a9 plus dan ne konuda daha iyi
  5. ALİOS

Mouse önerir misiniz? Bütçe 2.000 altı

Beyler bende düşünüyorum da geçen gün razer V3 deathrader kullandım, orta gövdesi elime bir tık büyük geldi. Bana ne önerirsiniz. Valorant vs için tak tak vuracak bir mouse lazım.
  6. ALİOS

Gaming Monitör - Bütçe: 7500 TL

Bütçe: 7500 TL. Hikayeli oyunlar ve valorant için monitör bakıyorum. ips olsun. renk gamı fena olmasın. Seçenekleri önerir misiniz ?
  7. ALİOS

Mouse Önerisi - 1500 TL

kardeşimde hyperx in haste si vardı. kablolu onun boyutları fena değildi. Bu ne kadar küçük acaba harbiden bir araştırmak lazım hocam
  8. ALİOS

Mouse Önerisi - 1500 TL

beyler bu mouse neden bu kadar iyi ? malzeme kalitesi vs çok çok iyi durmuyor. Bilmiyorum gerçekten. Ben genelde ürünleri ana akımdan almaya çalışıyorum. topluluğun fazladan ilgisi mi var bu markaya, yoksa harbiden malzeme kalitesi vs üst seviye mi 1762465838 ben mesela ucuz olarak son zamanda...
  9. ALİOS

Mouse Önerisi - 1500 TL

Şuan g502 hero kullanıyorum. Ancak Valorant oynarken, titremeyecek, adamın kafasina nişan alacak mouse arıyorum. Sensörü falan kaliteli olsun.malzeme kalitesi de dandik olmasın. Saf kötü plastik olmasın beyler. Çeşitli indirimler görüyorum thorne bilmem ne ama ne kadar dayanıklı...
  10. ALİOS

I5 12400f - Anakart Önerisi ?

inşallah sağlam şekilde gelir ya, bakalım umutluyum. Önceki anakartım B660 mıydı neydi. Ondan sonra bu yükseltme gibi bir şey olacak sanırım [H4 id='ynsemreuzun+USER220900Tablet123USER']@ynsemreuzun @Tablet123[/H4]
  11. ALİOS

Hocam vatandan 5100 TL ye aldım bugün. Özellikleri vs dolu dolu geldi açıkçası, Hepsiburada da 6500 e falan satıyorlar. Stok problemi var gibi, eski sayılır. Bu fiyata iyi sayılmaz mı hocam ? 2 tane ram var 8x2, 3200 MHz, 3000 TL daha versem 4 ram mantıklı olur mu yoksa 3000 liraya değer mi...
  12. ALİOS

Sistemde soğutucu takarken anakartım bozuldu. Elimde 12400f, 3600mhz 8x2 Ram, 6700xt kaldı. Bir anakart almayı düşünüyorum. Kasam Matx uyumlu. Çok fazla para verip, ddr5 e geçmek gibi bir düşüncem yok. Gen4 2tb Ssdim var, yüksek hızlarda. Uyumlu, dayanıklı anakart olarak Asus TUF Gaming...
  13. ALİOS

1 TB SSD, 64 Gb Ram Laptop ( acil )

20-25 bin sayfalık PDF dosyası açıldığında takılmayan, işlemcisi ve rami oldukça güçlü bir laptop lazım arkadaşlar. Kafamda en azından 1 TB ssd ve 32-64 gb ram olsun. Amaç kesinlikle oyun değil. Lenovo tercihen olabilir. Aktif araştırmacı arkadaşlardan cevap bekliyorum. kafamda...
  14. ALİOS

🔥İndirim Bitfenix 1200W 80+ Gold BP-BGA1200UMAG-9R Pcıe5.0 Tam Modüler PSU 6099TL

Bir sorum var, benim sistemim maks 600w güç çekiyor olsun. 1200w lik PSU kullanmamın nasıl bir zarari olabilir ?
  15. ALİOS

Cherry Tiggo 8 mi Togg mu?

Birisi bu süper şunu al diyor, diğeri o çöp diyor. Abi tamam da niye alsin veyahutta bu araba niye çöp. Yaş ortalamasi forumun gerçekten 15. Bir forumu kaliteli yapan şeyler kullanıcıyla doğrudan ilintili. Bir şeyi neden savunduğunuzu veyahutta neden yerdiğinizi açıkça yazın arkadaşlar. Ortada...
  16. ALİOS

Sayısal 38k bölüm önerisi

Yani şöyle ben 4k sıralama yaptım ea likta. İstanbul hukuk ta okudum. PC ve teknolojiyi seven bir yapım var. Okulumj okurken hem bunun hayalini kurdum, pc den para kazanmak istedim vs . Sonucta tam olarak bölümü mu iyi bir unixe okumama rağmen sevemedim. Kafa yormakta zorlaniyorum, hayal...
  17. ALİOS

Sayısal 38k bölüm önerisi

Hocam yapacağın en son tercih sevmediğin bölümü tercih etmek olsun. Sırf ODTÜ diye yazacaksan sevdiğin bölümü yaz, en ufak kuşkun varsa uzak dur bence
  18. ALİOS

Sayısal 50.000 sıralama ile bölüm önerisi

Hocam ben İstanbul Hukuk mezunu bir arkadaşın olarak şunu söyleyebilirim. Kimsenin ne dediğine bakma, ecz oldu, şu meslek bitti tarzında cumlelere takılma. Tercihini yaparken en önemli dikkat edeceğin şey, ilerde hayattan ne bekledigin ? İşten eve gelince evde senin kafanı yoracak bir meslek...
  19. ALİOS

Gamegaraj Palit RTX 4070Tİ ve SUPER RYZEN 7 7800X3D SİSTEM

Hocam kendin toplasan yaklaşık 60k ya falan sistem olabilir bence, kabaca hesapla o fiyata geliyordu sanırım
  20. ALİOS

B650M Gigabyte mı? MSI mı?

Ben anlamam hocam o işten tam ya, var mı bilgilendirecek bu konuda dostlar ?
Geri