Arama sonuçları: *

• Users: Knozy
  • Order by date
  1. K

Ryzen 5 7500f hava soğutma iyi mi

Teşekkürler <3
  2. K

Ryzen 5 7500f hava soğutma iyi mi

Kule tipi hava soğutucu almam gerektiğini biliyorum fakat bu soğutma iş görür mü acaba
  3. K

Gm 22 Plus VS Redmi 10

22 plus batarya alanında öne çıkıyor Redmi ekran çözünürlüğü alanında ama fiyatları ve özellikleri o kadar yakın ki karar veremedim kullanan varsa yardım edebilir mi
  4. K

Witcher 3 güncelleme sonrası ayarların gitmesi

Ben witcher 3 güncellemesi yaptıktan sonra ayarlar gitti cd pr redden açınca blurlu 144p gibi oluyo nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek var mı
  5. K

600-750 arası iyi kulaklık

Eğer ses kalitesi ve mikrofon kalitesi güzel kulaklık varsa alacağım ama yoksa blackshark v2 alacağım sizce bu bantta var mı yoksa blacksharkı yapıştırayım mı?
  6. K

3 Laptoptan hangisi bütçe 19k

Öyle valla napcam bilmiyorum ama monster gibi duruyo teşekkürler yine de :D
  7. K

3 Laptoptan hangisi bütçe 19k

Monster Abra A5 V19.2.5 Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K201XDTX Casper Excalibur G770.1160-B6J0X-B Yardımcı olursanız çok sevinirim 3 ünden 1 ini alacağım ama hangisi tam karar veremiyorum hepsinin kendine göre iyi yanları var monstera yakın gibiyim ama lenovo da fena değil bakarsanız sevinirim <3
  8. K

Şu 2 laptoptan hangisini almalıyım tecrübeli biri varsa yardım edebilir mi

Lenovoya bakıcam da diğerlerinde ram takmaya uğraşmak istemiyorum teşekkürler hocam 1669226433 Teşekkürler benim attıklarım ve ideapad arasından sizce en iyisi hangsi
  9. K

İkisi de bu son indirimlerde 19k hocam aynı fiyattalar yönlendirmeye göre alıcam
  10. K

Casper Excalibur G770.1160-B6J0X-B ve Monster Abra V19 2.5 ikisi de çok yakın gözüküyor ama kararsız kaldım çok fazla bilgim yok abim zaten ayarladı ikisini çok zamanı yokmuş araştırmaya daha önceden sahip olan + sı - si neyse hangisi daha iyi olacaksa söyler misiniz?
Geri