Arama sonuçları: *

1. davidlaid

Belleği kalıcı formatlamak

Herhangi bir belleği sıfırlarken low level fotmat tarzı uygulamalar ile mi yoksa komut isteminden diskpart ile mi format atarsak daha temiz ve kalıcı oluyor ayrıca diskpart üzerinden sildiğimiz dosyalar kalıcı mı siliniyor?
  2. davidlaid

Windows 10 LTSC 2019 nereden indirebilirim

Windows 10 LTSC 2019 iso kuracağım orijinal güvenilir nasıl indiririm
  3. davidlaid

Windows LTSC 2019 kuracağım yardım

Arkadaşlar windows 10 LTSC 2021 kurulum işlemi yaptım eski windowsuma göre çok daha hızlı ve az ram kullanıyor ama LTSC 2019 daha da hızlı olduğu için ona geçeceğim. Microsoft sitesinde de bitiş tarihi çok yakın gözüküyor bittiğinde bir şey oluyor mu...
  4. davidlaid

Oyunları farklı platformlardan indirmek hızı etkiler mi

Ördeğin bir oyun indireceğim bu oyunu farklı platformlar yani örnek verirsem steam veya epic games üzerinden indirmem oyun içi hıza etki edebilir mi fps değerleri değişir mi
  5. davidlaid

Çözüldü✓ RX 7600 yaptığım OC ayarı güvenli mi

Rx 7600 kartına AMD yazılımı üzerinden oc yaptım frekans değeri 2900 mhz voltaj değerini ise 1200 den 1170 değerine çektim vram ise maksimumda 2400 mhz e çıkabiliyor yazılım kendisi overclock yaptığında GPU frekansını 2998 frekansa alıyor
  6. davidlaid

Oyunları farklı platformlardan indirmek hızı etkiler mi

Ördeğin bir oyun indireceğim bu oyunu farklı platformlar yani örnek verirsem steam veya epic games üzerinden indirmem oyun içi hıza etki edebilir mi fps değerleri değişir mi
  7. davidlaid

1080P monitörde VSR ile ile 4K RSR kullanmak

Monitörüm 1080p olduğu için RSR ile 1080p çözünürlüğü 4k yapamıyorum, VSR ile 4K sanal çözünürlük oluşturup 1080p yi 4K ya çevirerek RSR kullanabilir miyim
  8. davidlaid

Asus monitörde hız aşırtma sonucu Out Of Range hatası

Cru adlı programdan hdmı kablo ile kullandığım 165 hz olan ama hdmı girişinden dolayı 144 hz aldığım asus monitöre hız aşırtma sonucunda 165 hz vermeyi başardım, biraz daha arttırabilir miyim diye denerken out of range hatası aldım uzun süre bekledim ekran gelmedi ben de bilgisayarı kapat aç...
  9. davidlaid

LD Player virüs içeriyor mu

Virus total üzerinden ld playeri tarattım linki asagı bırakıyorum https://www.virustotal.com/gui/file/c753c236d5e600472ebcea1112d3c9099336a595eb1178532ed8d5ff16555f2a
  10. davidlaid

5600g adrenalin edition kasma yapar mı

ryzen 5 5600g amd adrenalin edition indirdim uygulamayı kurarken vhipset driverlarını da kurdum bilgisayarımda herhangi bir yavaslama olur mu eski bilgisayarımda driver indirince kasma olmustu bu yuzden soruyorum
  11. davidlaid

Gameloop emulator virüslü mü

Gameloop virüslü mü bildiğim kadarıyla tencente ait bir emulator virustotal sıkıntılı gosteriyor ama emin olamadım bazen yanlıs gosteriyormus.
  12. davidlaid

WoMic virus icerir mi

Virus totalde arama yaptım 1 tane tehdit buldu bazen birus olmasa da uyarı veriyormus bu dosyada sıkıntı var mı.
  13. davidlaid

Valorant drop sorunu

Valorantta 200 ile 250 fps arası alıyorum ama buna ragmen beklenmedik anda drop giriyor ekran donuyor 2 veya 3 saniye sonra da geciyor valorantla alakalı bir sıkıntı mı.
  14. davidlaid

Freesync monitore nvidia kart alınır mı

Monitorumde gsync ozelligi yok nvidia kart alırsam bir sıkıntı yasar mıyım.
  15. davidlaid

Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak ne işe yarar

Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak valorantta stabil fos ve artışa neden olur mu.
  16. davidlaid

Bluestacks mavi ekran

Bluestacksı yukleyemiyorum 100 oldugu zaman bir sorunla karsılasıldı diyip mavi ekran veriyor ve bilgisayarı yeniden baslatıyor.
  17. davidlaid

B450m k 2 ram overclock yapamıyorum

3600 mhz olan amd desteklı ramlerımı 3866 mhz degerıne cekmeyı calıstım ama amerıcan megatrend hatası verdı dogru overclock nasıl yapılır b450mk2 ıcın ayarlar ne olmalı
  18. davidlaid

Ram overclock amerıcan megatrend hatası

3600 mhz ramlerımı 3866 mhz degerıne aldım ve bılgısayar 3 kere acılıp kapandı en sonunda amerıcan megatrend hatası verdı sızce nedenı ney abartılıu bır yukselıs de yapamadım
  19. davidlaid

vc runtıme140.dll hatasını nasıl duzelır

Arkadaslar bılgısayara Womıc ındırecektım ama vc runtıme140.dll hatası verıyor youtubea baktım vcruntıme.dll dosyası ındırıp wındows klasorune attım ama duzelmedı bılgısı olan varsa yardım edebılır mı.
  20. davidlaid

Ethernet kablosu olmadan wıfı baglantısı

Ethernet kablom yok ethernet kablosu olmadan wıfı ye baglanabılır mıyım veya bunu ıcın bır aparat gerekıyor mu.
Geri