Arama sonuçları: *

1. D

175000 Yapan Bir Öğrenci Bilgisayar Müh. İng. İçin İstanbul'da Nereyi Seçmeli?

Bayanlar ve baylar lütfen daha fazla "gitme" diye mesaj bırakmayınız. Ben düzgün üniversiteleri merak ediyorum.
  2. D

hocam orada "Mühendislik ve Doğa Bilimleri Programları (İngilizce) (Ücretli)" var ve bunun da fiyatı astronomik. 1785597086 Peki sizce ne yapılabilir? mezuna kalmak harici.
  3. D

Kriterim bilgisayar müh. ing. olması, eğitiminin iyi olması ve belki adının iyi olması. Ayrıca İstanbul'da olmalı ve fiyatı uygun olmalı. Bu kriterde bolca üniversite bulunuyor fakat eğitim kaliteleri ve geçmişleri hakkında çok bilgim yok bu yüzden öneri almak istedim.
  4. D

Mezuna kalma yok. İstanbul içinde hep özel var bu sıralamaya bu yüzden burada sorayım dedim. Başka bölüm veya Türkçesini düşünebilirim ama öncelikli olarak özeller arasında bir sıralama yapabilecek var ise çok memnun kalırım. Bahçeşehir gelme ihtimali var ama fiyatı biraz tuzlu fakat yine de...
  5. D

Çözüldü✓ Aaaaaa

aaaaaaa
  6. D

RX 6*** serisinin GTX/RTX eşitleri nedir?

Radeon'a pek hakim değilim bu yüzden bir sorum var. RX 6500 XT gibi RX 6*** serisinden ekran kartlarının GTX/RTX serilerinden eşitleri nedir?
Geri