Hocam çok teşekkürler ramleri çıkar tak yapınca sorunum düzeldi ve ekran kartı kullanımı 30lara indi. 230 FPS alıyorum 40 fps aldığım bölümde. Cevap olarak işaretleyi bulamadım cahilliğime verin konuyu kapatabiliriz.
Ne yapmalıyız buna bir çözüm felan var mıdır?
1677495617
Tamamdır bekliyorum
1677496784
1677496859
Bu şekilde bir değer alıyorum şu anda böyle bir oyunda. Ki normalde benim ekran kartımın maksimum saat hızı 2491 MHz burada 2500lerde dolaşıyor bu ne demek oluyor?
1677496883
@sameenshaw
Takılı taşıdık ama hiç sallanmayacak bir konumda idi, zaten geldiğim yol adana kozan arası, yolda hiç bir arabayı sarsacak engel de yoktu. Ekran kartını hiç çıkartıp takmadım
Hocam aynı şekilde, perişan etti beni. Anlamadım neyden kaynaklandığınıda şu anda en güncel sürümüne güncelliyorum ekran kartını tekrardan bakalım nasıl olacak.
Oyun içinde aldığım ortalama değer, bu olaylardan önce 200'den aşşağısını çok nadir görüyordu. Ve oyun içinde saat hızı böyle bir oyunda 2540MHZ gördü.
1677495103
Hiç bilmiyorum sormadım, öğrenirim
Başlıktada göründüğü gibi sistemim aniden bir fps kaybı yaşadı.
Olay şöyle:
Deprem bölgesinde yaşıyorum (Adana) depremlerden dolayı bilgisayarı bir-iki hafta öncesine kadar bilgisayara girememiştim ve eve tekrar girip bilgisayarı kullanmıştım ta ki tekrar 6.4 depremi olana kadar. Bu depremden...
sorunun neyden kaynaklandigini anlamak cok zor, en azindan benim icin. daha iyi bilen biri belki yardimci olabilir ama tavsiyem guvenilir bir bilgisayarciya gostermen.
oyun oynarken msi afterburner ile ram ve islemci kullanimlarini takip edin. Fps drop yiyor musunuz? eger sadece ses kulaklik veya ses kartiyla ilgili sikinti olsaydi bence muzik felan dinlerken de olurdu. soylediginize gore yukte meydana geliyor.
hatta şöyle bir benchmark var atayım, ben bir tık daha fazla alıyordum.
1669522559
1669522605
şimdi rx 560 ve af ile 90-100 fps alırken, 6600 ile 40 almak mantıksız geldi, dediğiniz videoya bende baktım pek inandıramadı beni ama