Arama sonuçları: *

1. S

Samsung oddssey g5 g55c aldım ama ayaklık lazım

hayır dostum kuzenimde bu modeli yaklaşık 1.5 senedir kullanıyor bi ssıkıntı yok özellikle ona baktım herhangi bi sıkıntısı yok çok güzel monitör
  2. S

Samsung oddssey g5 g55c aldım ama ayaklık lazım

bu modelin g50 modelindeki ayaklık lazım yukarı aşağı kaydırılılabileen monitörün arkasında yeri var ama sabit ayaklık ile geliyor kutusundan yardımcı olurmusunuz
  3. S

Mouse öneri lazım 1200 tl bütçe

umarım kral bi sıkıntı olursa aklımda olur canını yerim teşekürler
  4. S

reis oyun oynarken aşırı elodog kasmıyor hem eğlence hem görüntü arada ciddiyet bence cok da fark olmaz diye düşünüyorum bide o fiyata wr bi maous biraz sıkıntı gibi be
  5. S

glorious gmmk2 qtr modüler hotswap mekanik rgb beyaz klavye

selamlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum yanında maouse olarak glorious model o aldım beyaz bi kalvye yanına yakışır sizler ne önerirsiniz
  6. S

kral gloris aldım indirimdeydi hoşumada gitti
  7. S

bütçe 1200 şimdi gamepower bane kullanıyom 2 sene oldu alabilirim iyi ben baktım ama kafamda pek oluşturamadım
  8. S

Çözüldü✓ ne kadara gider hemen hemen

bende asus rog strix 1050 ti var resmen ısınmayan bi ekran kartı i5 3470 var 12 gb ram var 120 ssd 500 gb hardisk mevcut kaça bırakmalıyım ben kafamda 8000 7500 arası kurdum
  9. S

Bozuk telefondaki verileri bilgisayara aktarma

REİS BURALARDAKİ ZİRZOPLARA KAFASINI boş adamlar o yüzzden kendim halletmek istedim
  10. S

Bozuk telefondaki verileri bilgisayara aktarma

arkadaslar acil yazıyorum samsung m20 cihazımın ekran kapağıa açıldı ordaki kablolar açıldı erkanla bağım kesildi ama telefon calısıyor telefon alıcam ama pcye verileri nasıl aktarıcam ekranı acamadıgım için olmuyor varmı yontemi caresi lütfen donuş yaparmısnız dokunmatik çalışmıyor oda gitti...
  11. S

ELEKTRİKLİ SCOOTIRIM KENDİ KENDİNE FREN YAPIYOR

reis hızlanmaya başlıyorum direk fren koyuyor biraz daha gidiyorum tak bidaha yavaşlıyorum bazen duruyor bile 1720512201 scooterda bu
  12. S

ELEKTRİKLİ SCOOTIRIM KENDİ KENDİNE FREN YAPIYOR

(!) LAMBASI YANIYOR VE SÖNMÜYOR ÇEVREMDE GÖSTEREBİLCEĞİM Bİ YER YOK YARDIMCI OLURMUSUNUZ YADA BİR ÇÖZÜM YÖNTEMİ VARMI MARKA:EASY TROTT
  13. S

Xbox Oturum Açılıyor

hocam çözüm buldunmu
  14. S

xbox game pass oyunları oturum açılıyorda kalıyor

yok hocam başka bir şey yok benim bulamadıgım cozum yontemide bulamadım dediginde olmadı
  15. S

xBox gamepass oturum açılmama

knk sorun bu çunkü çözümünü bulamadık birtürlü
  16. S

xBox gamepass oturum açılmama

hocam çözdünmü
  17. S

Xbox Game Pass "Oturum Açılıyor" Sorunu

** bu sorun bendede var xbox izin verme yeri gelicek ama gelmiyor
  18. S

xbox gamepass oyunlar açılmıyor hatası çözümü

reis olmuyor yavv deniyorum yok tepki yok o erişim izin yeri gelmiyorr
  19. S

xbox game pass oyunları oturum açılıyorda kalıyor

böyle kalıyorr yardım edinn erişim izni ekranı geliyordu artık gelmiyor yardım edinn
  20. S

FİFA 23 GHOST KONTROLCÜ

fifa 23 2 tane kol görünüyor biri saga biri sola gidiyo çözüm bulamadım yardımcı olurmusunuz?
Top Bottom