Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Yok artık, beton delici matkap ucuyla delersiniz, ağzı olan konuşuyor
  2. K

🔥İndirim Gürgençler Teşhir ve Outlet Cihazlarda İndirimler

Yaptığın açıklamanın anlamı teşhir ürün kardeşim, ben outlet üründe neyi kast ediyorlar onu sordum, bazen firmalar outlet ürün olarak iade gelmiş ve kutusu açılmış ürünleri sunuyorlar, bazende ellerinde kalmış ve stok olarak bitirmek istedikleri ürünleri outlet olarak sunuyorlar ki sıfır kapalı...
  3. K

🔥İndirim Gürgençler Teşhir ve Outlet Cihazlarda İndirimler

outlet ürün iade edilmiş ürün mü demek oluyor?
  4. K

İnceleme Gigabyte M27QA 27'' 2K 180HZ İPS Monitör İncelemesi

Daha kötü bir değer verip daha iyi çıkması şaşırtıcı, genelde tam tersi olur. Panelden panele fark var mı, üründe tek bir panel mi kullandılar soru işareti.
  5. K

İnceleme Gigabyte M27QA 27'' 2K 180HZ İPS Monitör İncelemesi

Kontrast oranı 1500:1 değil hocam; (Contrast Ratio 1000:1) https://www.gigabyte.com/Monitor/M27QA-ICE/sp#sp
  6. K

Telefonu kırmadan bozmam gerek yardımcı olurmusunuz

Allah arkadaşında hayırlısını versin
  7. K

1990-1992 Fenerbahçe logosu neden kullanılmıyor

Dedi fetöcü...
  8. K

🔥İndirim Epson EcoTank L3211 Tarayıcı 4999 TL

2014 yılından beridir Epson L220 tanklı modelini kullanıyorum, on numara alet. Mürekkeplerini orijinal alırsan ve haftada en az bir çıktı alıyorsan her işini görür. Ben fotoğrafları bile yazıcı ile bastırıyorum , mükemmel kalite.
  9. K

🔥İndirim Fenerbahçe 2023/2024 -5 Yıldız Çubuklu Forma Erkek Forma 399 TL

Bu at kafası GS'li ergenlerden tiksinti geldi yemin ediyorum, bilgileri yok fikirleri var...
  10. K

Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

Dostum türkiyede 2024 yılında 'RENAULT MEGANE SEDAN - 17.466 adet' satılmış, en çok satılan 3. otomobil. Polo ise 'Polo: 6677 adet' adet satılmış. İkisi çok farklı arabalar ve segmentler. İki arabayı kıyasladığında megane her yönden daha iyidir. 1.3 tce motor zaten mercedesin-nissan ile...
  11. K

Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

Bende 2022 1.3 tce otomatik var, aracın zaten motor şanzıman uyumu çok güzel. Adam burda saçma sapan polo önermiş:LOL: Megane yalıtım olarak bir çok c segmenti araçtan aha iyidir, güvenlik olarak euro ncap testinden 5 yıldız almış bir arabadır. Ama iş 1.6 m vermeye gelince ben olsam octavia...
  12. K

🔥İndirim Wraith Türkçe Keycaps Çıkarmış !🔥

Evet hocam doğrudur, ben ihtiyaç duyuyorum Türkçe harflere ondan dolayı kaliteli PBT keycapslere ihtiyacım vardı, bana iyi oldu. Sizin keycapslerde çok güzelmiş güle güle kullanın:kedi:
  13. K

Bunlar Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı'na mı sahipler? Link alabilirmiyim?
  14. K

800 TL'ye pbt türkçe keycaplı bir klavye linki alabilirmiyim?
  15. K

Işıklar kapalı, ilk fotoğrafta monitor açık son fotoğrafta kapalı.
  16. K

Ürünü bugün teslim aldım, kaliteli keycapslar. Yazıi hissiyatları tok, ben beğendim. Yalnız türkçe karakterlerde yazı tiplerini fazla önemsememişler, klavyenin diğer harflerinin fontunun aynısı değil, yine fiyat olarak tercih edilebilir.
  17. K

Paranla türkçe karakterli PBT bir keycaps alınamıyordu, bu açığı görmüşler. Sipariş geçtim, teşekkürler haber veren arkadaşa.
Geri