Arama sonuçları: *

• Users: BeepZ
  • Order by date
  1. BeepZ

25000 TL Sistem Önerisi

Cpu olarak AMD tavsiyelerine açığım fakat gpu olarak kesinlikle istemiyorum diyebiliriz. Önerilerinizi bekliyorum efendim 😊
  2. BeepZ

25000 TL Sistem Önerisi

Evet not eklemeyi unutmuşum. Sadece kasa olarak düşünüyorum. Monitör ve OEM ürünlerim mevcut.
  3. BeepZ

25000 TL Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar , yeni bir sistem toplamak istiyorum bütçem 25.000 TL İşlemci Intel , Gpu Nvidia Tercihimdir fakat AMD işlemci önerilerine de açığım. Hazır sistemlerde olabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim
  4. BeepZ

Kingston SNV2S Test Sonuçları

Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Önce ki gün aldığım Kingston SNV2S/500G M.2 SSD'nin test sonuçlara baktım. Sizce değerler olması gerektiği gibi mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Not : Sıcaklık boştayken 49 derece göstermektedir. SSD Modeli : Kingston NV2 SNV2S 3500/2100 Anakart : H270F Gaming
  5. BeepZ

Intel i5-6500 için soğutucu tavsiyesi

Herkese iyi forumlar dilerim. Cihazımın üstünde stock fan mevcut soğutmasından memnunum fakat artık değiştirmek istiyorum fazla ses yapmaya başladı. dB düzeyi düşük ve güzel bir şey aramaktayım. Tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Anakart : Asus Rog StriX H270F İşlemci : Intel i5-6500 1151...
  6. BeepZ

Kingston 500GB SNV2S/500G Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba , sisteme M2.0 SSD ile desteklemeyi düşünmekteyim Bu kart sizce nasıl? Tavsiye eder misiniz ? Anakart : Asus Rog Strix H270F Gaming https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-500gb-snv2s-500g-serisi-nvme-m-2-ssd-okuma-3500mb-yazma-2100mb.html
Geri