Arama sonuçları: *

• Users: Zennn
  • Order by date
  1. Z

Sizce Bu Psu Yeterli olur mu ?

teşekkür ederim ama rampagenin kasasında gelen psu ile sistem bi anda kapanıyordu psudan kaynaklı sanırsam o yüzden değiştirdim oda 600w ama bir işe yaramıyor işte
  2. Z

Sizce Bu Psu Yeterli olur mu ?

Herkese merhaba sistemimi aşşağıya yazdım amd ekran kartı aldım yeni ve 2 de bir pc kapanıyordu muhtemelen güç yetersiz kalıyor rampage x horse kasa içinde gelen 600w psu kullanıyordum ama kapanıp duruyor sistem oyunlarda vs şimdi gidip psuyu Thermaltake Smart 700w 80+ Power Supply ile...
  3. Z

Furmark Testinde Pc Kapanıyor !

aynı sorun gene var anlam veremiyorum
  4. Z

Bilmiyorum ama Furmarkı Açınca Başlat Diyince Direk Kapanıyor anlam veremedim.
  5. Z

Viewsonic XG2405 144Hz 1ms Ips
  6. Z

sadece furmark
  7. Z

hayır yok
  8. Z

yukarıda yaptığım yazıda edity uyguladım bakarsan memnun olurum.
  9. Z

Öncelikle herkese merhabalar şöyle bi sorunum var ki bugün 1050 ti ekran kartından Rx6600'e geçiş sağladım hiçbir sorun yok tabi ki işlemciyle dar boğaz yapıyor bütçem olunca bunuda halledicem yakın zamanda ama ekran kartımı furmark testine soktuğumda tak diye monitör gidiyor "sinyal yok"...
  10. Z

Hangi İşlemciyi Önerirsiniz ?

Sistemim : Ryzen 5 2600x Asus Tuf B-450 Plus Gaming Anakart Rampage X-Horse 600 W Kasa Ballstx Sport Gray 2x8 Gb Ram 3400 Mhz Gamepower Nitro 120 sıvı soğutma Sapphire Radeon Rx6600 Pulse 8GB Not: Bütçe 2000-3000 arası 2. El olabilir. (AMD Olması Şart)
  11. Z

F/P Ekran Kartı Önerir misiniz ?

5000-6000 TL Bütçem var. 2. el olabilir farketmeksizin Nvida veya Amd Ekran kartı almayı düşünüyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. Sistemim : Ryzen 5 2600x Asus Tuf B-450 Plus Gaming Anakart Rampage X-Horse 600 W Kasa Ballstx Sport Gray 2x8 Gb Ram 3400 Mhz Asus Rog Strix Gtx 1050 Ti
Top Bottom