Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ ANAKART PSU PİNLER EŞLEŞMİYOR NE YAPMALIYIM

Abi psuda herhangi bir şekilde işlemci için 4 pinlik bir kablo yok kafayı yicem
  2. G

kanka anakarta takmıslardı bir sebebi var mı acaba çünkü sökerken anakarttan söktüm 1732896272 simdi kontrol ettim bir tanesini 4-4 ayırabiliyorum ikiye öyle deniyecem en kötü
  3. G

merhabalar ofis bilgisayarında anakart arızalandığı için aynı işlemci tipli farklı bir anakart sipariş ettim ve şu an değişim işlemini yapıyorum her şey yerli yerinde ancak psudan anakarta takılan pinler 8 pin önceki anakartta da 8 kontrol ettim ancak aldığım yeni anakartta 4 pin bu durumda ne...
  4. G

2 SAAT İÇERİSİNDE BİLGİSAYAR ALMAM LAZIM

çok teşekkürler hocam şu an sizin belirttiğiniz şekilde yaptım hatta rami 2x16 olarak güncelledim yarım saat daha bekleyeceğim daha iyisi gelmezse direkt alacağım
  5. G

şirketten sistem ödeme için saat 17:00 a kadar vaktim var yoksa hiçbir şekilde alamam 1731499030 çok teşekkürler hocam kontrol ediyorum 1731499042 teşekkürler kontrol ediyorum
  6. G

Acil 2 saat içerisinde bir masaüstü bilgisayar almam lazım bütçe 40.000 yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. G

KASIM İNDİRİMLERİNDEN ALINAN XİAOMİ NEMLENDİRİCİ SATICISI DOLANDIRICI ÇIKTI

basmadım bilerek müşteri hizmetleri ile görüştüm ürünü göndermiyolar vs diye ceza kessinler beni bekletmekten :D 1700660712 ben bu heriflerle uğraşmazsam rahat edemem anneme alacaktım bunu kursağımda bıraktılar az uğraşcam
  8. G

kanka ama sinirim bozuldu satıcı iptal kararı almış iptal de etmemiş para mara yok ortada ve 20 günümü aldı ben o paraya hiç olmadı başka bir şeyler alırdım o süreçte acayip zoruma gitti ya 1700659732 baksana şuna hâla aktif sipariş olarak görünüyor
  9. G

Siparişi 8 kasımda verdim ve 18 kasımda neden hâla kargoya verilmediğini ilettim kendileri ise iptal edildiğini söylediler ancak gelin görün ki ürün hâla işlem aşamasında iptal de etmemişler kargoyu da yollamıyorlar bu herifler hakkında nasıl bir işlem başlatabilirim siparişin ardından 14 gün...
  10. G

Öneri yayıncı mikrofonu tavsiyesi

750tl - 1250tl arası bütçem var patlamayan temiz bir mikrofon almam lazım tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
  11. G

Yardım 4bin küsür bütçem var Kulaklık almam lazım

Tavsiye veren herkese teşekkür ederim bugün ince hesapta bir anda gözüme barracuda pro çarptı ve 4bin küsüre düşmüştü ürünü araştırmıştım mikrofonunun dışında almamda bir engel görmedim o fiyata görünce direkt aldım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim🫶🫶
  12. G

inceliyorum hocam teşekkür ederim gün içerisinde tavsiyeleri birleştirecem karşılaştırmalarına bakıcam
  13. G

2 gün içerisinde kulaklık almam lazım bütçem belirttiğim kadar mümkünse wireless almak istiyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
  14. G

Öneri Victus Gaming AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 6GB 24.999TL

eyvallah kankam bilgilendirdiğin için <3 1688331805 @Abdullah Hacıgül abi bi laptop be nolur be
  15. G

peki sence almalı mıyım 25bin liraya değer mi daha iyisi beklenir mesela donanım arşivi indirim videolarında düşer mi
  16. G

emin misin kanka genelde işlemci modelleri değişince wattlarda değişiyor biri başka bir forumda 75 dedi çok güvenemedim
  17. G

Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 8GB 256Bit 2. El alırken neye dikkat edelim

kanka 2. bilgisayarımda mevcut bu ekran kartı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum sana tavsiyem macun bakımları düzgün yapıldıysa ve çok fazla wattman hatası almadıysa almandır eğer temizine denk geldiysen kendisi güzel bir canavardır 1688329418 içinin açılması bir nevi güzel bir şey macun...
  18. G

arkadaşlar laptopun ekran kartı watt'ını bir türlü öğrenemedim kararsızım varsa bir bilginiz yardımcı olursanız çok sevinirim laptop arşivinde sadece intel işlemcili olanın watt'ı yazıyor 1688329060 watt'ını bilmediğim içinse almaktan çekiniyorum ama fırsatı da kaçırmak istemiyorum...
  19. G

❌İndirim Bitti! Casper Excalibur Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 25.999TL

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfa0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQ9WB
Geri