B
Bıkmadan ticket at. Ben de yemiştim, sürekli ticket atıp maçlarımın incelenmesini, herhangi anormal bir durum olmadığını. O kadar emek verip içini doldurduğumu söyledim. 5.Tickette açılmıştı sanırsam. Dene istersen sürekli...
Beyler acil yarın almam gerekiyor. İleriye dönük olsun, önemli olan anakart ve ekran kartı. Bütün parçalar da uyumlu olsun biri anya biri Konya olmasın lütfen. Zaten kafam çok karıştı🙏
önermem knk millenicom digitürkk alt yapın varsa digitürk bağlat derim müşteri ile iletişim ve sorun çözümü konusunda çok iyiler millenicom 2 sene kullandım illallah dedirtti üyelik iptali istediğimde de yarı fiyatına isterseniz aynı tarifeyi kullanabilirsiniz her türlü destek yaparız gibi...
şahsen kendim yaptım ama bir fark göremedim zamanında neden çünkü aradaki 15hz farkı anlayacak gözle görebilecek bir durum söz konusu değil sadece içini rahatlatıyor 15hz yükseldi diye aslında yükselme diye bir durum yok :D:D
bende aynı durumdayım vallahi 1 haftadır bakıyorum ve hala daha bakıyorum :D
birde bi soru sormuştum arada kaynadı:
G-Sync ve FreeSync olması bişey fark ettiriyor mu nvidia ekran kartım var?
TEŞEKKÜR EDERİM AMA YANLIŞ BİLMİYORSAM GAMEBOOSTER MARKASINA ÇOK SICAK BAKMIYORLAR SEBEBİNİ BİLMİYORUM PEK BİLGİM YOK SADECE ÖYLE GÖRDÜM SIKINTI YAŞADIN MI ?
1678365943
inceleyeceğim çok teşekkür ederim
VALORANT,LOLİFORTNİTE TARZI OYUNLAR İÇİN KULLANACAĞIM BÜTÇEM KISITLI EN AMA EN OLURU 3500-4000 ARASI LÜTFEN VARSA GERÇEKTEN MEMNUN KALDIĞINIZ MONİTÖR ÖNERİRMİSİNİZ
1678365644
DEDİĞİM OYUNLAR İÇİN SIKINTI ÇIKARMAZ MI BU OLAY?
KNK TIKLAMA BAŞIMA GELDİ DAHA ÖNCE SAHİBİNDEN KESİNLİKLE KART BİLGİLERİ GİRİLEREK BİR ŞEY SATMADIĞINI BELİRTMİŞTİ BANA ARAYIP MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE İLAN NUMARASI VEREREK SAĞLAMASINI YAPABİLİRSİN ARA SOR DERİM.