Arama sonuçları: *

1. I

NELER YAPMAM GEREKİYOR VE NASIL YAPACAĞIM?

çok teşekkür ederim ama monitörde DP seçiliyken vermedi görüntü. HDMI verdi. Yüksek ihtimalle bir ayar olması lazım.
  2. I

NELER YAPMAM GEREKİYOR VE NASIL YAPACAĞIM?

Arkadaşlar hepinize merhaba, yeni sistem aldım. Önce özellikleri yazayım: İşlemci: Ryzen 7 7800x3d Ekran Kartı: Asus Tuf Gaming RTX5070 Anakart: MSI B850 Gaming Plus Wifi Ram: Lexar 2x16 GB CL332 6400Mhz Soğutucu: MSI Coraliquid 240r V2 Psu: Asus Tuf Gaming 850g 850W Gold Psu **** Şimdi asıl...
  3. I

Valorant sebepsiz kalıcı ban yedim

B Bıkmadan ticket at. Ben de yemiştim, sürekli ticket atıp maçlarımın incelenmesini, herhangi anormal bir durum olmadığını. O kadar emek verip içini doldurduğumu söyledim. 5.Tickette açılmıştı sanırsam. Dene istersen sürekli...
  4. I

Beyler acil 50K sistem tavsiyesi istiyorum.

Güvenilir mi bu site? Bir de başka var mı taksitle alabileceğim, taksitle 55 k olabilir.
  5. I

Beyler acil 50K sistem tavsiyesi istiyorum.

Beyler acil yarın almam gerekiyor. İleriye dönük olsun, önemli olan anakart ve ekran kartı. Bütün parçalar da uyumlu olsun biri anya biri Konya olmasın lütfen. Zaten kafam çok karıştı🙏
  6. I

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

önermem knk millenicom digitürkk alt yapın varsa digitürk bağlat derim müşteri ile iletişim ve sorun çözümü konusunda çok iyiler millenicom 2 sene kullandım illallah dedirtti üyelik iptali istediğimde de yarı fiyatına isterseniz aynı tarifeyi kullanabilirsiniz her türlü destek yaparız gibi...
  7. I

hangisini almalıyım arkadaşlar?

hangisini alayım? 1678386710 ghosting falan olur mu bilginiz var mı ? sıkıntı yaşamak istemiyorum
  8. I

hangisini almalıyım arkadaşlar?

1) https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 2)...
  9. I

ekran değişti yardım gerek

sağ tık yap görüntü ayarlarına gir oradan gelişmiş görüntü ayarlarına bas ardından sol tarafta hz butonuna basıp 60 a geç
  10. I

şahsen kendim yaptım ama bir fark göremedim zamanında neden çünkü aradaki 15hz farkı anlayacak gözle görebilecek bir durum söz konusu değil sadece içini rahatlatıyor 15hz yükseldi diye aslında yükselme diye bir durum yok :D:D
  11. I

Casper Excalibur MONİTÖR ALINIR MI?

bende aynı durumdayım vallahi 1 haftadır bakıyorum ve hala daha bakıyorum :D birde bi soru sormuştum arada kaynadı: G-Sync ve FreeSync olması bişey fark ettiriyor mu nvidia ekran kartım var?
  12. I

knk monitörün tuşlarından ayarlarına sıfırla düzelecektir bende yapmıştım :D
  13. I

G-Sync ve FreeSync olması bişey fark ettiriyor mu nvidia ekran kartım var?
  14. I

doğru söylüyorsun :)
  15. I

144 hz yazıyor 1678366237 amd nvidia gibi 1678366274 yanlış bakmışım pardon 165 miş :D
  16. I

tamamdır çok sağol ilgin için teşekkür ederim. 1678366123 bu arada ekran kartı markası fark ediyormu performansa?
  17. I

TEŞEKKÜR EDERİM AMA YANLIŞ BİLMİYORSAM GAMEBOOSTER MARKASINA ÇOK SICAK BAKMIYORLAR SEBEBİNİ BİLMİYORUM PEK BİLGİM YOK SADECE ÖYLE GÖRDÜM SIKINTI YAŞADIN MI ? 1678365943 inceleyeceğim çok teşekkür ederim
  18. I

VALORANT,LOLİFORTNİTE TARZI OYUNLAR İÇİN KULLANACAĞIM BÜTÇEM KISITLI EN AMA EN OLURU 3500-4000 ARASI LÜTFEN VARSA GERÇEKTEN MEMNUN KALDIĞINIZ MONİTÖR ÖNERİRMİSİNİZ 1678365644 DEDİĞİM OYUNLAR İÇİN SIKINTI ÇIKARMAZ MI BU OLAY?
  19. I

Merhaba arkadaşlar; bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var...
  20. I

Bu adam dolandırıcı mi arkadaslar ?

KNK TIKLAMA BAŞIMA GELDİ DAHA ÖNCE SAHİBİNDEN KESİNLİKLE KART BİLGİLERİ GİRİLEREK BİR ŞEY SATMADIĞINI BELİRTMİŞTİ BANA ARAYIP MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE İLAN NUMARASI VEREREK SAĞLAMASINI YAPABİLİRSİN ARA SOR DERİM.
Geri