Arama sonuçları: *

1. shieda ekmek kaf.

Uzaktan PC kontrol vs gaming laptop

İyi forumlar,Kendi gözümden eksi artı tablosu yaptım sizin görüşlerinizi de ayrıca çok önemsiyorum. Fikir belirtirseniz sevinirim. Moonlight ve Sunshine'ı Tailscale ile kullanarak uzaktan bağlanmayı ve Wake on LAN özelliği ile PC'yi açıp kapatmayı planlıyorum. Kısaca bahsetmek gerekirse...
  2. shieda ekmek kaf.

Samsung A35 One Ui 7 Almadı

Benim s24+ almadı daha seninki a serisi olduğu için gelmesine cok süre var galiba a35 mayıstı
  3. shieda ekmek kaf.

Hyperx Cloud 2 Boğuk SES Problemi

O zaman oyun icinde stereo olduğuna emin misin? Bende de aynı sorun vardı oyunda kulaklık 7.1 di kontrol eder misin
  4. shieda ekmek kaf.

Hyperx Cloud 2 Boğuk SES Problemi

7.1 i kapat
  5. shieda ekmek kaf.

aoc 240hz mi zowie 240 hz mi

neden va almayayım 1719156947 ve ikinci el olması bir sorun yaşatabilir mi?
  6. shieda ekmek kaf.

valorant oynıcam fps oyuncusuyum ve video cekip yayın yapmak istiyorum 1719156830 ips paneller tn panellere göre daha geç tepkime veriyor ama
  7. shieda ekmek kaf.

https://www.hepsiburada.com/aoc-24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-p-HBCV0000374JWR?magaza=Hepsiburada&utm_campaign=c&utm_content=HBCV0000374JWR&utm_medium=epey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c yoksa benq zowie xl2546 240hz mi alınır arkadaşlar...
  8. shieda ekmek kaf.

Hava soğutucu bilgisayarar zarar verir mi?

o zaman sorun çıkarır girişler oksitlenebilir ram girişleri soketler vs
  9. shieda ekmek kaf.

Hava soğutucu bilgisayarar zarar verir mi?

sanmam böyle bir sorun olsa antalyadaki tüm pc ler yanar 1717945991 devamlı olarak kullanacak mısın
  10. shieda ekmek kaf.

Acer Nitro laptopa fps yardım monitor için

Acer Nitro 5 laptopum var i5 12500H RTX 3050 Ti 16 GB RAM özelliklerine sahip. Valorant oynuyorum. Zowie'nin XL2546 240 Hz monitorunu ucuza buldum. Ancak FPS'i̇m 200'lerde geziyor. Önerisi veya ben benzer özelliklerle daha fazla FPS alıyorum diyen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  11. shieda ekmek kaf.

gamepower kai mikrofon cızırtısı

arkadaşlar gamepower kai kulaklığım sesi veriyor ancak mikrofonu cızırtılı çalışıyor benle aynı sorunları yaşayanları gördüm ama markayla iletişime geçmekten başka bir şey yapanı görmedim sizce sorun yazılımsal mıdır yoksa donanımsal olduğu için iade mi etmeliyim
  12. shieda ekmek kaf.

e gpu i5 12500h öneri

laptopuma ileriye dönük bir e gpu takmak istiyorum ekran kartı öneriniz nedir thunderbolt 4 var ve i5 12500h işlemcisiyle birlikte
  13. shieda ekmek kaf.

acer laptopumda thunderbolt 4 var mı?

burada böyle demis ama?
  14. shieda ekmek kaf.

acer laptopumda thunderbolt 4 var mı?

https://www.trendyol.com/acer/nitro-5-intel-core-i5-12500h-8gb-512gb-ssd-4gb-rtx3050ti-dos-15-6-fhd-gaming-laptop-nh-qfley-004-p-448144711 arkadaşlar laptopum bu ileride e gpu yapmak istiyorum type-c girişi var ancak thunderbolt mu bunun tam bir acıklamasını bulamadım yardımcı olabilir misiniz
  15. shieda ekmek kaf.

Acer laptop termal macun önerisi

teknobiyotikte satılan macunlar orjinal midir acaba direkt sitesinden alabilir miyim güvenli midir?
  16. shieda ekmek kaf.

Acer laptop termal macun önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-tm-220-2g-11w-m-k-yüksek-performans-cpu-termal-macun-gri-1221744.html elimde bu var ancak rampage olduğu için biraz kuşkuluyum kullanmış arkadaşlar bilgi verirse sevirinirim bu fiyat bandında gramajı yetebilecek macun önerilerini bekliyorum iyi...
  17. shieda ekmek kaf.

fifa 23 directx hatası

Fifa 23 de bu hatayı alıyorum driveri güncelledim yinede düzelmedi yardımcı olabilir misiniz?
  18. shieda ekmek kaf.

Acer Nitro 5 FH 4 Enter'a basınca kapanıyor

Merhaba Acer Nitro 5 i5 12500H RTX3050 Ti laptopum var ve FH'ye girebilirken bir anda devam et tuşuna basınca kendi kendine kapanmaya başladı. Sonrasında Valorant girmek istedim onda da Memory gibi bir şey yazıyordu sanırım RAM'le alakalı bir sorun vardı over Wolf isimli çalışan uygulamayı...
  19. shieda ekmek kaf.

Acer laptop i5 12500H neden ısınıyor?

Arkadaşlar alalı 2 ay oldu 3050 Ti ve i512500H Acer Nitro laptopum var Forza Horizon 4 oynarken işlemcim 90 derecelerden düşmüyor normalde 86 ya maksimum çıkardı ekran kartım normal sıcaklıklarında 70 72 gibi takılıyor. Fan hızı otomatik ayarlarda böyle işlemcinin sıcaklığını nasıl düzeltebilirim?
  20. shieda ekmek kaf.

gpr900 rival 3 uyumlu mu ve gpr900 alınır mı

https://www.incehesap.com/gamepower-gpr900-900-300-4mm-gaming-mouse-pad-fiyati-48473/ bu mousepad ile birlikte rival 3 mouse'la herhangi bir sorun yaşarmıyım? bir de mousepad i kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim
Geri