Arama sonuçları: *

1. E

Bilişim bölümüne nasıl girerim

çok teşekkür ederim yardımcı olduğın için bugün yarın bir orta okula gidip seçimleri yaparım aklımda hiçbir fikir yoktu çok teşekkür ederim
  2. E

ben normalde izmirin küçük bir ilinde yaşıyorum ama bursaya taşındım ve kaydımı aldıramadım ben nasıl bursada tercih yapicam
  3. E

abi teşekkür ederim gayet yardımcı olmaya çalışmışsın ama ben çok kararsız kaldım bursa nilüfer ilker sokakta oturuyorum lgs puanım 335 obp puanım ise 91 nokta bişey bişey bana yakınlık ve eğitim seviyesi olarak gidiş kolaylığı/okul eğitim seviyesi gibi birşeyler önerebilirmisin
  4. E

yeni 9. sınıfa geçtim liseye geçtim yani lise bölümü olan bilişim
  5. E

Merhaba arkadaşlar ben yeni 9 sınıfa geçtim bursa nilüfer taraflarında yaşıyorum liseye geçicem ve meslek lisesinden bilişim bölümüne girmek istiyorum ama ne seçiceğim hangi okulu seçiceğim hakkında hiçbir fikrim yok lgs den 335 puan aldım bazı liselerde otomotiv falan yazıyor bu o liselerde...
  6. E

Gt 730 sistem arıyorum

gt730 satılık ama sistem yok malesef
  7. E

GT 730 ekran kartının driverini kuramıyorum

dostum gt730 destekleyen en yeni game driver sürücüsü bu https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/132845/en-us/
  8. E

Turbox geforce GT 730 hangi sürücü kurulur

en yeni driver 391. bişey bişey 2018 bu en yeni game ready driverı https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/132845/en-us/
  9. E

Çözüldü✓ gtx 1050 ti besleme kablosu için yardım

bende turbox h61c anakart var burda ne 4 ne 8 ne de 6 ekran kartı güç kablosu yeri yok o yüzden hangi kablo dönüştürücüleri ile düzeltebilirim hangisi mantıklı ve performanslı olur bu arada internette güç kablosu dönüştürücüleri hep bilinmiyen markalar bilindik marka bildiğiniz bir şey varsa link...
  10. E

Öneri ucuz DDR 3 anakart öneri

bütcem yok denecek kadar az ddr3 en ucuzundan anakart önerebilecek varmı
  11. E

İngilizce ödevime yardım edebilirmisiniz ?

kendinden emin bir şekilde yanlışta söylesen çok farketmez hoca
  12. E

1080P 1440P ARASINDA FARKI FARKEDEMIYORUM

kalite farkı var ama kalite yükseldikçe fark düşer görüntü gerçekçiden daha gerçekçi yatptın nereye kadar
  13. E

anakartımın usb girişinden kıvılcım çıktı ve şimdj ekrana görüntü gelmiyor

yansa veya kısa devre yapsa yinede ekran kartının fanları fln dönermi bitek anakarta bağlı
  14. E

anakartımın usb girişinden kıvılcım çıktı ve şimdj ekrana görüntü gelmiyor

iki gün önce kulaklığımı düşürdüm ve usp portum yamuldu tornavidayla düzeltiyim derken bi an tornavida içine girdi kıvılcım çıktı ve bilgisayarım kapandı açıyorum fanlar ışıklar her şey var ama ekrana görüntü gelmiyor apu çalıştırdım ama yinede ekrana görüntü gelmedi yardımcı olursanız sevinirim...
Geri