Şahsen çok tercih etmiyorum. Kablolu/kablosuz aynı klavyede varsa daha iyi olabilir ama kablolu kaliteli ise çok sıkıntı olmaz Wraith için arızalı vs çıkınca iade zor diyorlar yedek parça desteği az oluyormuş öyle duymuştum ondan wraith e uzak bakıyorum biraz
4-4.5k civarına oyuncu klavye bakıyorum laptop kullanıyorum ekstra almak istiyorum boyutu fark etmez yurt dışında aynı fiyata daha kalitelisi varsa yurtdışı alma imkânım da var Hong Kong, Dubai gibi dediğim gibi boyut fark etmez ve sessiz olmasını tercih ederim önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Siz sağolun hocam eğer İstanbul da iseniz test sürüşü de yapabilirsiniz yine galiba 2-3 şehirde daha vardı test sürüşü imkanı ona göre daha iyi karar verirsiniz
Hocam ben de Tesla var çok araba kullanmadım ama Mercedes ile karşılaştırdığımda aynı fiyata konfor var güç isterseniz 220 bg sr ya da eski kasa performans alabilirsin 530 bg onlar da ki kalite anlamında malzeme kalitesi de gayet iyi yapılmış koltuk soğutma var on koltuklarda arabanın muadilleri...
Hocam öyle istiyorsanız siz bilirsin ama şöyle küçük bir hesap ile 10 sene sonunda Teala'nın hatta Teslayi geçelim bir elektrikli aracın maliyeti size 60k olur ama bir içten yanmalı motorlu aracın 300k uzun vadeli kullan yapacaksanız elektrikli çok mantıklı bütçeniz genele göre biraz yüksek...
Fsd full self driving diye geçiyor onu satın aldığınız zaman gitmek istediğiniz konumu giriyorsunuz kendisi götürüyor otomatik park geliyor ve yine aynı şekilde 20 metre mesafesi olması lazım 20 metre içinde arabayı çağırabilirsiniz geliyor daha fazla da özelliği var ama şu an kapalı Fsd ama...
Piyasası bence yeterince var tavan camı çatlak eski kasa sr modelini 1.9m fiyatına salı koyuldu Çarşamba aradılar Perşembe satıldı yani yeterince piyasası var diye düşünüyorum
Tesla al derim hiç düşünmeden özellikle byd den uzak dur düşük teknolojiyi tesladan pahalıya satılıyor byd Türkiye distribütörü Arabistan'da çok kâr etti birde fabrika açılacak diye fon aldı vergisi düşük şekilde soktu araçları diğer araçların da yazılımları Tesla dan daha az gelişmiş şu şekilde...
Herkese merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL klavye önerisi %100 veya 60 farketmez laptop için ekstra alıyorum bütçe zorlarsam 3800-4k bulabilir klavyeler hakkında bilgim yok ama sessiz bir şey olması daha iyi olur
Kullandığı sistemden dolayıdır r5 Ler daha sessiz çalışıyor 0 a bütçe yetmezse 2. Ellere bakarsanız daha iyi olur seste çok sıkıntı yapmaz şahsen kulaklık ile çok azalıyor sesler
Önerileriniz için teşekkürler belki kara cuma tarzı indirimleri bekleyip alabilirim o zamana kadar da düşünürüm
1738611455
Hocam 1-2 sorum daha olacak Keychron K6 ya da keychron nasıl veya gamepower gasket nasıl?
Hocam sağolun beğendim peki wraith diye bir marka var o da güzel gibi ona ne dersiniz
1738597394
Hocam ayrıca LCD ekran olan da önerebilir misiniz ekranlı olan %100 vs de olabilir