Arama sonuçları: *

• Users: katz
  • Order by date
  1. katz

Küçükken oynadığınız en iyi "Disney" oyunları (Nostalji)

Arabalar'ın hikaye açısından güzel olduğunu biliyorum evet ama sürüş hissiyatı çok kötü diye çok fazla yorum okudum. Sıkıntı olmaz derseniz bir şans vereceğim.
  2. katz

Küçükken oynadığınız en iyi "Disney" oyunları (Nostalji)

Şuan 20li yaşlarında olan kardeşlerim hepimiz biliyoruz ki küçükken Disney Animasyonlarının bir çoğu bizim hayranı olduğumuz karakterler içeriyordu. Buz Devri serisi, Arabalar, Oyuncak Hikayesi gibi müthiş yapımlar beni bambaşka dünyalara götürüyordu. Eminim ki sizlerin de öyledir. Birde bu...
  3. katz

Yardım Monitörümde yeşil kare oluştu

Sabah kalktığımda Pc'yi açtım direkt böyle ekranla karşılaştım. Bundan önce de bilgisayarı başlattan kapattığımda ve tekrar açtığımda görüntü gelmiyordu. Kasanın arka tarafındaki PSU anahtarından gücü kapatıp açtığımda ekran geliyordu. Sorun PSU da da olabilir diye düşündüm ama benimki sadece...
  4. katz

🔥İndirim Ryzen 5 5600 RTX 4060 ve i5 12400F RTX 4060 SİSTEMLER 19.999 TL

Vento iyi bir marka bu arada.
  5. katz

🔥İndirim HAWK İNDİRİMLİ SİSTEM KOLTUKSUZ

kendi fikrimce kullanılan anakart ve işlemci fazlasıyla kötü. Uzun ömürlü bir sistem gibi gözükmüyor. Üstüne Biraz daha maddiyatla daha iyisini almayı tercih ederdim.
  6. katz

❌İndirim Bitti! Ceramical 160 cm Çalışma Masası 499 TL!!

Marka en ucuz 1700 küsür tl civarına satıyorken böyle bir satışın olması ya yanlış fiyatlandırma ya da dolandırıcılık. İçimizden kobay olacak varsa tecrübelerini aktarsın :geek:
  7. katz

LG 27 inç 144 hz Monitör tercihi

Arkadaşlar temel olarak 27 inç 144hz 1ms G-sync monitör almayı düşünüyorum. Tercih ettiğim marka LG. fakat 2 model arasındaki farkı çözemedim. LG 27GN65R-B LG 27GL63T-B HANGİSİ DAHA İYİ ÇÖZÜMLEYECEK BİRİ VAR MI? İKİSİNDEN BİRİNİ KESİN ALACAĞIM.
  8. katz

Çözüldü✓ Monitör indirim LG 27'

fiyatı ne kadardı indirimde?
  9. katz

Steam pazarda satışa koydugum itemler listelemede yok

öyle yapınca da alacağım oyunu alamıyorum :D fazla komisyon kesiyor ama hiçbir oluru yoksa artık üstünü cebimizden tamamlayacağız napalım
  10. katz

Steam pazarda satışa koydugum itemler listelemede yok

Selamlar, CS:GO skinim var satıp yaz indiriminden oyun almak istiyorum ama steamden skini sat diyip telefondan satışına onay verdikten sonra pazarda iteme tıkladığımda listelemede benim itemim gözükmüyor. En düşük fiyatın da altında bir fiyata koydum halbuki. hani biraz bekliyim belki düzelir...
  11. katz

"Steam Puanı" iadesi

Mağaza sekmesinin altındaki Puan Dükkanından harcayabilirsin
  12. katz

"Steam Puanı" iadesi

Steam'de "Steam Puanı" ile satın aldığımız profil arka planı vs. iade edilebilir mi?
  13. katz

Steam Sonbahar İndirimlerinde Oyun Önerisi

"Green Hell" düşük ayarlarda oynatır gibi. Oyun biraz detaylı. zorlanabilirsiniz ama söylediğin kategorilere uyuyor.
Geri