Arama sonuçları: *

1. T

İPhone ile temassız ödeme yapma yolu var mı ?

Telefon konumu KKTC yapıp Wise indirip üyeliği tr olarak yapıp kimlik doğrulamasından sonra banka kartı misali içine bakiye atıp ödeme yapabilirsin eğer saatin varda Apple onunla bile yapabiliyorsun
  2. T

Dead space remake dualsense aktif etme

Yardımcı olabilecek yiğit yokmu?
  3. T

Dualsense çalışıyor ama oyunda çalışmıyor ne yaptıysam oyun algılamıyor.
  4. T

Oyunda bir türlü aktif edemedim DSX denedim steam üzerinden denedim olmadı oyun orjinal bu konuda bilgisi olan varmı?
  5. T

Çözüldü✓ Apple telefonu degistiricez diyor

Benim saatimi değiştirdiler gelen saat üstüne plastik ayran kutusu ile çizildi direk basit çizikte değil bildiğin yarıldı. Değişim veriyolarsa belgeyi al satın aldığın yere gönder onlar versin sana sıfırını.
  6. T

🔥İndirim Pioneer TS-WH500A Aktif Subwoofer, 150W 6.550'TL

bunu monitöre bağlayabiliyor muyuz
  7. T

Yardım Dualsense bluetooth bağlantısını kurduktan sonra kapanıyor

Çözebildiniz mi sorununuzu? Bende yaşıyorum ilk başta bağlamıştım bir süre Tlou kablolu oynadıkdan sonra şuan bt ile bağlanamıyorum.
  8. T

Fo48u monitörün HDR sertifikası bulunamadı hatası

Aslında gerçektenden güzel bir monitör. Oled'in farkını anlıyorsunuz yeri gelsin oyunlarda yeri gelsin filmlerde. İnternette yazdığı gibi bir HDR sertifikası yok ama bunu bilmenizi isterim. Teorik olarak max hdr 700 e kadar çıkıyor. Hdr'ı ise HDR10 ile açıyor buna rağmen kaliteli hdr'ı. Tek...
  9. T

Oyun ve web tasarımı öğreniyorum şuan.
  10. T

Bi bakayım ben.
  11. T

Bencede çok saçma ama hdmi 2.1 30 serisi kartlarla g-sync açılabiliyormuş. O yüzden hdmi bağlamışım veya dp çok problem olduğunu düşünmedim şuan yardımlarınız için teşekkür ederim.
  12. T

Evet sadece hdmi ile desteklenir. Yazıyor bunu okuyunca şaşırdım çünkü önceki monitörümde Dp ile kullanıyordum ve hiçbir şekilde bir sorun yaşamamıştım. Muhtemelen böyle yapmalarının sebebi monitörü konsol oyunculuğu için geliştirmeleri olabilir.
  13. T

Bu attığınız yerden dökümanını indirdim. Sadece hdmi da desteklenir yazıyordu HDR bende HDMI taktım şimdi HDR açabiliyorum ama sorun şu ki hala HDR lisansı gözükmüyor.
  14. T

Bu attığım fotoğrafta hdr açık halde.
  15. T

Monitör teknik olarak hdr1000 destekliyor ama hdr açtığımda hdr video izleyemiyorum. Oyunlarda açılıyor. Ama youtube olsun Netflix olsun onlarda açamıyorum bu konuda ne yapabilirim.
  16. T

🔥İndirim 999₺ 960 GB KIOXIA SATA SSD

Ürünü 2 senedir kullanıyorum bir sorun veya sıkıntı yaşamadım.
  17. T

🔥İndirim 999₺ 960 GB KIOXIA SATA SSD

Anakartında m2 yuvası olmayan ne yapsın. :)
Geri