Merhaba yıllardır kullandığım outlook hesabım çalındı ş*refsizler telefon numarasını da değiştirmişler. her yerde onu kullanıyorum nasıl geri alabilirim bir bilgisi olan var mı?
Merhabalar unreal engine 4 öğrenmeye çalışıyorum, oyuncunun w,a,s,d tuşlarına bastığını kontrol etmem lazım, yapıyorum ama bu sefer de karakteri hareket ettiremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim
ben şu anda ryzen 5 5500 + rtx 2060 kullanıyorum hala taş gibi iş görüyo bütün oyunları oynatıyo. mw2 denemedim ama ultrada olmasa bile onu da açar eminim bence al
Ben 3 ay kadar önce yaptım çok güzel sistem ama monitörünüz duvara uzaksa veya kitaplık tarzı yanları kapalı bir yerdeyse kullanmayın hiç güzel durmuyor sırf bu yüzden böyle güzelim sistemi yeni masa alana kadar kapattım
Merhabalar abdullah abinin paylaştığı kioxia exceria 1tb m.2 ssd yi aldım crystal diskmark testinde sıkıntı yok ama dosya yazdırırken en fazla 100mb/s oluyo bi ara 1500 e çıktı sonra yine düştü. çözümü var mı yoksa iade mi edeyim?
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi game pass'den oyun indirmek için xbox uygulamasına girdim oturum açmaya çalışırken xbox live'da oturumunuzu açamadık hatası alıyorum sebebi nedir ve nasıl çözebilirim?
merhabalar ikinci el rx 580 aldım ve alırken kartı test ettim. 1 haftadır kart bende ama sistemi yeni tamamladım fakat ekran kartı 300 mhz'de çalışıyor. driver güncellemesini de yaptım ama değişmedi. nasıl düzeltebilirim?