Arama sonuçları: *

1. M

Telefonumu bilgisayara bağladığımda bağlantı sabit kalmıyor

Telefonu bilgisayara usb kablosu ile bağlıyorum ama bağlantı bir geliyor bir gidiyor önceki telefonumda da aynı sorun vardı o da samsung markaydı
  2. M

Mail adresim çalındı

Merhaba yıllardır kullandığım outlook hesabım çalındı ş*refsizler telefon numarasını da değiştirmişler. her yerde onu kullanıyorum nasıl geri alabilirim bir bilgisi olan var mı?
  3. M

Unreal Engine 4 ile W,A,S,D tuşlarına basılıp basılmadığını nasıl kontrol ederim

Merhabalar unreal engine 4 öğrenmeye çalışıyorum, oyuncunun w,a,s,d tuşlarına bastığını kontrol etmem lazım, yapıyorum ama bu sefer de karakteri hareket ettiremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim
  4. M

Hala RTX 2060 alınır mı?

ben şu anda ryzen 5 5500 + rtx 2060 kullanıyorum hala taş gibi iş görüyo bütün oyunları oynatıyo. mw2 denemedim ama ultrada olmasa bile onu da açar eminim bence al
  5. M

Ucuz Ambilight Yapımı

Ben 3 ay kadar önce yaptım çok güzel sistem ama monitörünüz duvara uzaksa veya kitaplık tarzı yanları kapalı bir yerdeyse kullanmayın hiç güzel durmuyor sırf bu yüzden böyle güzelim sistemi yeni masa alana kadar kapattım
  6. M

m.2 ssd yavaş çalışıyor

Merhabalar abdullah abinin paylaştığı kioxia exceria 1tb m.2 ssd yi aldım crystal diskmark testinde sıkıntı yok ama dosya yazdırırken en fazla 100mb/s oluyo bi ara 1500 e çıktı sonra yine düştü. çözümü var mı yoksa iade mi edeyim?
  7. M

Bu psu bu sistemi çalıştırır mı?

ohooooo içinden bile geçer kafan rahat olsun
  8. M

Rtx2060 500w PSU yetermi

bende de ryzen 5 5500 + rtx 2060 var bugüne kadar 500w bi sorun çıkarmadı
  9. M

Yardım SSD'yi bilgisayara takma

3.5" kısmına üstten vidalayabilirsiniz
  10. M

Yardım SSD'yi bilgisayara takma

genelde kasanın ön veya arka kısmında ssd sabitleme alanları bulunur oralara sabitleyebilirsiniz veya sabit duracağı bir yere bırakabilirsiniz.
  11. M

Game Pass xbox live'da oturmunuzu açamadık hatası alıyorum

merhsaba zaten o hesapla oturum açıyorum ama bu hatayı alıyorum
  12. M

Game Pass xbox live'da oturmunuzu açamadık hatası alıyorum

Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi game pass'den oyun indirmek için xbox uygulamasına girdim oturum açmaya çalışırken xbox live'da oturumunuzu açamadık hatası alıyorum sebebi nedir ve nasıl çözebilirim?
  13. M

RX580 300 Mhz'de çalışıyor.

alırken bi problem yoktu 1 haftadır kenarda duruyodu faha yeni takabildim
  14. M

normalde 60 fps almam gereken oyundan aldığım fps 20-25
  15. M

ben de ilk başta öyle düşündüm ama oyun içinde de aynı
  16. M

merhabalar ikinci el rx 580 aldım ve alırken kartı test ettim. 1 haftadır kart bende ama sistemi yeni tamamladım fakat ekran kartı 300 mhz'de çalışıyor. driver güncellemesini de yaptım ama değişmedi. nasıl düzeltebilirim?
Geri