Arama sonuçları: *

1. K

Minecrraft için Java kurmamlazımama kuramıyorrum hata veriyor

Minecrraft için Java kurmamlazımama kuramıyorrum hata veriyor
  2. K

Acil yardım edermisiniz laptop ile kasa takası yapıcam

evet onun farkındayım oyüzden istiyorum ama valoranta banlı iken ekran kartı nada ban gelmişmidir yani oynayabilirmiyim
  3. K

bende o sistem takıcak ekran kartı var sıkıntı değil o konu o değil
  4. K

[H3 id='Lenovo+LOQ+15ARP9+RAYZEN+5+7235HS-RTX+3050-24GB-RAM+512GB-ASSD']Lenovo LOQ 15ARP9 RAYZEN 5 7235HS-RTX 3050-24GB-RAM 512GB-ASSD[/H3] bu laptop var bende satıcam ama takasta var yazdım ilana kasa teklifi geldi laptop link kasa özelikleri RYZEN 7 9700X GIGABYTE B650-D3HP 8000MHZ LEXAR...
  5. K

Çözüldü✓ Valorant Donanım banı nasıl kalkar (anakart değiştim)

SAOL PEKİ Spoofer BUNU YAPTIĞIM ZAMAN HERHANGİ BİR BTC KAZIMI FALAN YAPMA İHTİMALERİ VARMI
  6. K

HAYIR 1752351089 PC DE OLAN UYGULAMALAR STEAMDEN İNDİRİLMİŞ OYUNLAR VAR SADECE
  7. K

EYW KNK 10 KERE FALAN ATIM BİLET ARTIK OTAMATİK ENGEL ATIYOR BİLETE
  8. K

KNK ZATEN HESABI AÇMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK SADECE OYUNU OYNAMAK İSTİYORUM
  9. K

BEN EMİN FAKAT VALORANT HİLESİNİN İÇİNDE BULANAN BİR DOSYA OLDUĞU İÇİN HAKLI ÇIKAN TARAF RİOT OLUYOR MALESEF PCME VÜS GİRDİ VE RAT FALANA TILAR KURTULDUM AMA BAN YEDİM O ARA 1752350639 REİS KULANMADIM YANİ KULANSAM BURAYA İTİRAZ EDERMİYİM
  10. K

valoda asla hile açmadım yüceye çıkma maçımda hileden ban yedim main hesabımdan 35 k lık hesap giti ve oynıyamıyorum artık
  11. K

Yardım DİSCORD İÇİ WARP İNDİRDİM VE İNTERNETİME BİŞEY OLDU

ressetlendikten sonra bi kurulum yapmak gerekiyorumu
  12. K

Yardım DİSCORD İÇİ WARP İNDİRDİM VE İNTERNETİME BİŞEY OLDU

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LAZIM DİSCORD İÇİ WARP İNDİRDİM VE İNETNETİME BİŞEY OLDU WARP OLMADAN HİÇBİR YERE GİREMİYORUM ANA İNTERNETİM WARP OLDU ESKİ HALİNE NASIL DÖNDÜREBİLİRİM FORMAT ATIM PC YE YİNE STEAM ,TÜRK SUNUCUSU OLAN YERLER GİREMİYORUM OYUNLARDAKİ BAZI SUNUCULARDA WPN KORUMASI VAR WPN İLE...
  13. K

Özelden nasıl mesaj atıcıcam Konuşma başlatamı tıklayacam

Özelden nasıl mesaj atıcıcam Konuşma başlatamı tıklayacam Abdullah abiye mesaj atıcam satışta olan ürünler için
  14. K

Çözüldü✓ mikrofon çalışmıyor hayperx cloud 2 wireless

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hayperx-cloud-2-hayperx-cloud-2-wireless-mikrofon-hatasi.927990/
  15. K

Çözüldü✓ Hayperx cloud 2 ,Hayperx cloud 2 wireless mikrofon hatası

Hayperx cloud 2 ,Hayperx cloud 2 wireless mikrofon hatası SES AYARLARINI AÇ SES DENETİM MASASI AÇ KAYIT BÖLÜMÜNÜ AÇ VARSAYILAN AYGIT DEĞİL VARSAYILAN İLETİŞİM AYGITI OLUCAK
  16. K

25 Bin TL'ye Hazır Sistem Önerisine İhtiyacım Var

bu cuma fp sistem çıkıcak onu bekle donanımarşiv story atı
Geri