Arama sonuçları: *

1. R

Microsoft garanti süreci

Arkadaşlar merhaba Xbox 9.nesil gamepad'imi garantiye göndermek istiyorum microsoft sitesinden ürünü seri numarası ile tanımladım servis kaydı da açtım ama bana bir kargo kodu verilmedi. Adres kaydı falan yaptım acaba kargo gelip kendi mi alıyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. R

MW 3 MULTİPLAYER İNMİYOR ACİL YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar merhaba ben mw3 mp ücretsizken oynamak istiyorum ama fotoğraftaki yere tıklamama rağmen hiç tepki vermiyor. Yardımcı olur musunuz?
  3. R

Oyun için klavye lazım tkl bütcem 3000

Apex 7 tkl aldım çok güzel bence
  4. R

Köpek ve insan rolünde oynanan oyun

Call of duty ghost olabilir mi
  5. R

3 AYLIK TCL TEŞHİR TELEVİZYON ALINIR MI? 10BİN TL DAHA UCUZ.

1699875598 Günde 12 saat açıkmış. Ben evde kullansam en az 7 8 saat açık kalacak.
  6. R

3 AYLIK TCL TEŞHİR TELEVİZYON ALINIR MI? 10BİN TL DAHA UCUZ.

Arkadaşlar merhaba Sıfırı hepsiburada uygulamasında 38bin olan tcl 65c735 televizyon vatan'da 27bin tl 3 aylık teşhir ürün. Sizce alınır mı? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.
  7. R

TEŞHİRDEN TELEVİZYON ALINIR MI?

Abi 120hz 4k 65inc tv arıyorum. Öneriniz var mı?
  8. R

TEŞHİRDEN TELEVİZYON ALINIR MI?

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-65c735-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-google-smart-qled-tv-fiyati,2096083365.html bu ürün vatan bilgisayar teşhirde 27bin tl. Sizce alınır mı arkadaşlar?
  9. R

🔥İndirim Fanta Portakal 1L 18₺🔥🔥

Allah boykot edenlerden razı olsun.
  10. R

Sistem güç düğmesine basınca 1 saniye açılıp geri kapanıyor

Kısa devre olabilir. Bios pili de dahil bilgisayarın bütün parçalarını söküp tekrar takın. Ben öyle çözmüştüm.
  11. R

2k oyunculuk için Ekran kartı önerisi

En az rx 6700xt veya 3070ti alman gerektiğini biliyorum. Ben rx 6700xt kullanıyorum 2k monitörde sıkıntı yaşamadım hiç.
  12. R

Bluetooth aparatı önerisi

Düşünme bile
  13. R

r5 5600 ile akıcı fifa yayını yapabilir miyim?

R5 5600 rx 6700xt fifa23 çok akıcı oynatmıyor. Köşe vuruşu vs yapınca iyice kasıyo.
  14. R

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Uğraşma hocam anlık kargoya verilmediği sürece şansın yok. Yarın sabahtan önce de kargoya verilmez artık
  15. R

Sepette indirimi tanımladıktan sonra yukardan türkiyeye döndür
  16. R

Satıcı trendyol mu
  17. R

Adres girmeden sepette indirimi tanımladıktan sonra yukarıda türkiyeye geçmen lazım tekrar
  18. R

Kanka ben de trendyoldan verdim siparişi. Hazırlanıyor aşamasında. Kesin iptal edilir diyorlar sence öyle mi? 1699447759 Ne zaman sipariş ettin sen
  19. R

Verildi gösterme diye bir şey yok. Kargoya vermeden o imkansız
Geri