Arama sonuçları: *

1. fatiii

Max 4-4.5k civari klavye onerisi

merhabalar 4.5k butcem var max https://wraithesports.com/products/atk-68rx-aluminyum-klavye-manyetik-switch-he?variant=49595027685569 bu klavyeyi almayi planliyorum ama varsa baska oneriniz yapar misiniz
  2. fatiii

2. EL IPHONE 15 PLUS

selamlar 2. el iphone 15 plus buldum telefon cok temiz ve 49k tl halihazirda butcemin tam sinirnda suanda kullandigim telefon iphone 7 sizce telefonun kotu taraflari neler ona gore belki kararimi degistiririm
  3. fatiii

InZoi alinir mi veya suan icin oynanir mi ?

InZoi yi almayi planliyorum ama emin olamadim bu tarz oyunlari sevsemde cok eksigi var gibi eger oynadiysaniz deneyimlerinizi paylasabilir misiniz
  4. fatiii

Max 4k lik wireless mouse onerisi

bunu ilk defa gordum aktif olarak kullaniyor musuz bide sanirim 8k alici ile birlikte geliyor dogru mu ?
  5. fatiii

bunu gordum de suan kartta tam 4k var ve bugun satin almak istiyorum acikcasi
  6. fatiii

dongle icin ekstra para vermek istemiyorum zaten 4k biraz butceyi asiyor ona para fazla gelir
  7. fatiii

link atabilir misin acaba
  8. fatiii

4K butcem var wireless mouse almak istiyorum aklimda ATK blazing sky F1 in leviathan ozel serisi var almak icin baska oneriniz varsa alabilirim
  9. fatiii

Orjinal nike ayakkabi satan siteler

Orjinal nike satan sitelerin hepsini bilmiyorum bildiklerinizi atabilir misiniz acaba. Bilginiz veya ilgileniyorsaniz ayakkabilar ile oneride alabilirim
  10. fatiii

Dns değiştirip girebildiğim discorda bugün giremiyorum

turknet geneli degil hocam vodafone kullaniyorum bende de coktu
  11. fatiii

Rockstar hesabima giremiyorum

GTA V girmeye calisirken rockstar games kendisi baglayamiyo tekrar giris yapmami istiyor herseyi dogru duzgun giriyorum ama her turlu sifre yanlis diyor. Sorun su ki sifreyi defalarca degistirdim ve internet sitesi uzerinden giris yapabilirken sadece client uzerinden giris yapamiyorum. sorunun...
  12. fatiii

Öneri 1500-2000₺ civarı kablosuz mouse önerisi

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099668569140&sku_id=17592788198643&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=search&_x_ads_account=6526047617&_x_ads_set=21298012957&_x_ads_id=165423697594&_x_ads_creat...
  13. fatiii

Temu AJAZZ DKM200 alınır mı ?

Aula hangisi acaba link atabilir misin
  14. fatiii

Temu AJAZZ DKM200 alınır mı ?

https://www.temu.com/tr/goods-detail-g-601099728205499.html?_oak_mp_inf=ELvtmP6m1ogBGiA2ZjQ0MmM3YjhmY2U0ZDQwOTA1Y2I1MmM2MzdhMDIxMiDqqo%2FGrjI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fbbc9e627-047e-49b3-91c1-9267cf7d6e04.jpg&spec_gallery_id=4662456646&refer_page_sn=10009&...
  15. fatiii

60k bütçeli laptop önerisi

maximum 60k veya 2-3k oynicak şekilde laptop almayı düşünüyorum hem üni için hemde oyun oynamak için marka olarak msi, hp, asus gibi kaliteli markalardan olursa güzel olur
  16. fatiii

1500 TL Klavye Önerisi

gamepower ogre rgb yi yaklasik 4 yildir kullaniyorum fiyatina gore oldukca iyidir ama onerim aciliyeti yoksa biraz daha para biriktirip koyabilirsen ustune daha iyi bir sey alman olur
  17. fatiii

pc icin kullanılabilecek en iyi emülator

12. sınıfım ve 345 yayınlarının allstar programını satın aldım ama uygulaması sadece telefonlar için var bilgisayarda da kullanabilmek için emülator bakıyorum ama bu konu için en iyi emülator hangisi pek bulamadım. Önerileriniz varsa alabilirim
  18. fatiii

oynarken kafa yormami gerektirmeyen chill oyunlar

onlar daha cok cileden cikartmak icin degil mi ya @-@
  19. fatiii

ranch similatoru arkadaslarla zaten zamaninda bitirdik onu dusundum de tek basima sarmaz diye indirmedim 1722462882 ets2 aklimdaydi ama stardew valley zaten oyunda 100 saatim var artik eskisi gibi zevk alamiyorum
  20. fatiii

oynarken cok fazla bir sey dusunmemi gerektirmeyen arkada muzik ile beraber bu saatlerde guzel gidicek oyun ariyorum onerileriniz varsa alabilirim her turlu oyun turu olur
Geri