Arama sonuçları: *

1. T

Amd 6000-7000 Serisi Kartlara Fsr 4.1 Geliyor...

Merhaba daha önce hiç ekran kartı bakımı yapmadım ped olarak hangisini almak gerekiyor vb bilginiz var mı ?
  2. T

Assassin's Creed Odyssey Cheat Engine Ayarları Lazım

Seviye atlama işi sıkıntı. Biraz araştırdım başka insanlarda bu durumdan çok sıkılıyormuş. Fazla vaktim olmadığı için bu şekilde devam edersem oyunu bitirmem 1 yılı bulabilir. Hile ile bitirmeyi düşünüyorum ama ayarları optimal olsun keyifte alayım istiyorum. Bu şekilde oynayıp elinde ayarları...
  3. T

Radeon RX 6900 XT mi Radeon 9060xt 16 GB mi

Şimdi baktım 2027 de gelecekmiş fsr 4.1 desteği.
  4. T

Fazlasıyla yapar işlemcinize dikkat edin darboğaz yapmasın.
  5. T

Amd 6000-7000 Serisi Kartlara Fsr 4.1 Geliyor...

Hocam bende de 6900xt var hiç bakım yaptınız mı yada gerek var mı ?
  6. T

Ciddi misin hocam fsr4 geliyor mu ? 1785746014 Ben Red Devil olanı (en top seviyesi) 15 bin civarına almıştım 6 ay oldu. Çok memnumum.
  7. T

İkisi arasında kalıp 6900xt tercih ettim iyi ki de tercih etmişim. Saf gücü inanılmaz. Bütün oyunları native ultra da oynuyorum.
  8. T

9500tl'ye İkinci El RX 6700xt Alınır mı?

Alınır hocam. 15 bin bütçem vardı herkes sıfır 9060 öneriyordu ben gittim Red Devil 6900 xt tercih ettim ve aşırı memnunum.
  9. T

MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi Anakartta Ram Sadece 4. Slotta Çalışıyor

Yeni bir sistem topladım. MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi 7800X3D Patriot Viper Venom RGB 6000MHz CL30 16GB single kit Bios güncel. 1, 2, 3. slotları tek tek denedim, RAM sadece 4. slotta çalışıyor. Sorun ne olabilir dostlar?
  10. T

Sistemde anakart EZ Debug CPU kırmızı, DRAM sarı yanıyor ve sistem açılmıyor.

Aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi ?
  11. T

Gsstore - L Beden 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 999tl + Kargo

Konu sahibine teşekkürler sayesinde 5 yıldızlı formam oldu kendi ismimi yazdırıp 10 numara eklettim şampiyonlar ligi fontu efsaneeee :)
  12. T

Turknet'in Yeni Zamlı Fiyatları Açıklandı

Ya bu nedir arkadaş her şeye zam geliyor nasıl bir enflasyon ülkesiyiz :) alternatif var mı oraya geçelim :)
  13. T

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Keşke gerçekten ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerime gitse :)
  14. T

Yardım Samsung G65B 27" en iyi monitör ayarı ?

Tayfun hocam bu ayarları yaptım bi oyuna girdim bana çok soluk geldi brightness 50 den 25e düştüğüm için mi acaba.
  15. T

Rehber PC oyunları için HDR başlangıç kılavuzu

şöyle anladım yanlışsam düzeltir misin abi. Eğer ki oynayacağımız oyunun yerel HDR'ından memnunsak her hangi bir eklentiye ihtiyacımız olmadan o şekilde oynuyoruz fakat hdr'ı kötüyse modlarla bunu düzeltiyoruz buradada en pratik Reshade gibi duruyor.
  16. T

Rehber PC oyunları için HDR başlangıç kılavuzu

tayfun abi buradaki yöntemler ne için tam olarak yada hangi senaryo için diyim ?
  17. T

SAMSUNG ODYSSEY 32 G65B aldım monitörü en iyi hangi ayarlarda kullanabilirim ?

Şimdi rtings videosunu izlerken videodaki kişi şöyle bir şey söyledi hocam. İcc profillerimizi kendinize kopyalamayın bizim kalibre ettiğimiz cihazla sizdeki cihaz aynı panel değil farklı sonuçlar çıkabilir gibisinden o zaman bu her zaman işe yarayan bir şey değil.
  18. T

SAMSUNG ODYSSEY 32 G65B aldım monitörü en iyi hangi ayarlarda kullanabilirim ?

İCC profili kullanmaya gerek var mı hocam sizce 1770288627 hocam icc profili kullanmaya gerek var mıdır
Geri