Arama sonuçları: *

1. CatAshi

Bluetooth kulaklık vs kablolu kulaklık

R50i ve ya samsung akg type c kulaklık alacağım oyun oynadığım için gecikme önemli r50i ile oyun oynarken gecikmeyi hissedermiyim? Ya da gecikmesi düşük kulaklık biliyorsanız o da olur.
  2. CatAshi

Pazarama Samsung kulaklık orjinal midir sizce?

https://www.pazarama.com/samsung-type-c-stereo-kablolu-kulaklik-beyaz-eo-ic100bbegww-samsung-turkiye-garantilidir-p-8806090270031?magaza=elektromanya Bu akg kulaklıkların sahteleri piyasada çok 600 tl orjinaldir dedim indirimle 450 ye denk geliyor.
  3. CatAshi

Bluetooth kulaklık önerisi

Ses kalitesine çok takıntılı değilim pubg vs. oynadığım için düşük gecikme ve sesin yönünü anlayabilmem lazım.
  4. CatAshi

Öneri 450 tl type c kulaklık önerisi

bütçeyi aşamam type c olması lzm.
  5. CatAshi

Öneri Baseus cz11 alınır mı?? Başka öneriniz varmı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-baseus-encok-cz11-kablolu-mikrofonlu-kulak-ici-fiyati,666098181.html Bütçemin üstüne çıkamam, type c olması lazım.
  6. CatAshi

Samsung Akg kulaklığın orjinal olduğu nerden anlaşılır?

https://www.hepsiburada.com/samsung-ic100bwegww-type-c-kablolu-kulaklik-p-HBV000019EK1S?magaza=leontech&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey Bu kulaklığı alacağım fakat yorumlarda sahte yazan var orjinal yazan var kutuyu açmadan seri...
  7. CatAshi

Honor 400 pro ısınıyor mu?

YouTube dan oyun testlerine baktık hepsinde 45 derecelerin üsyitünde bazılarında 50 de telefonu kullanan varsa söyleyebilirmi telefon o kadar ısınıyor mu?
  8. CatAshi

Mi Store ile AVM'deki Xiaomi mağazasında fiyatlar aynı mıdır?

chipset i snapdragon 8 gen 3, yd olsa xiaomi mağazasını niye sorayım, isterse 20k olsun yd iphone işine girişmem. avm de xiaomi nin kendi mağazası var oradan. baktım ztn ama mi Store'daki fiyat ile mağazada ki fiyat aynımı ondan emin değilim.
  9. CatAshi

sağol yarın gidip sorarım öyle sipariş ederim herhalde bilimiyorum artık bilen çıksa rahat olurdu gerçide
  10. CatAshi

Bugün ya da yarın Poco F7 Pro alacağım mi store daki fiyat ile avm de ki fiyat aynı ise yarın gidip alırım değilse bugğn sipariş ederim bilgisi olan varmı?
  11. CatAshi

Oneplus 12'ye İmei atılabilir mi?

soru başlıkta telefonun işlemcisi Snapdragon 8 gen 3.
  12. CatAshi

Fanin vidaları fan böyle olursa olursa elektrik çarparmı

O ayrı konu ztn ama çok gevşek olursa sağlam fan da sallanır demek istiyorum
  13. CatAshi

Onu bilmiyorum da abim öyle dedi bi bildiği vardır 1736608891 Vida sağlam tutmuyorsa sallanır
  14. CatAshi

Elektrik çarpmaz da titriyorsa sıkıntı olur donanım arşivinin bir videosunda sallanmaması gerekiyor denmişti
  15. CatAshi

Fotoğraf yok ama titremiyorsa sorun yoktur
  16. CatAshi

Android Güvenli sitelerde güvenli değil uyarısı geliyor

Aşağı kaydırıp yine de devam et diyerek girebiliyorum ama sitelerde ki resim ve videoların siteleri static. Tarzı ayrı sitelerde tutulduğu için her site de resmi yeni sekmede aç diyerek, onda da yine de devam et demem gerekiyor. Bazı tarayıcılar da oluyor bazılarında olmuyor ama animecix...
  17. CatAshi

2. el kasa alınır mı?

Alınmaması için hiçbir sebep yok
  18. CatAshi

Yardım Samsung Note 4 telefon yere düştü ve açılmıyor

Telefon yere düştü bataryası çıktı taktığımda açılmadı bende şarja taktım şarjda iken telefonda 4 saniyede bir anlık şarj oluyor işareti çıkıyor ve gidiyor o esnada basılı tutunca da açılmıyor
  19. CatAshi

İ7 3820 gtx 1060 sisteme nasıl test yaparım

O konu sıkıntı ya max bütçe 5k ve inegölde oturuyor izmirde olan benim aksime parçalara pek ulaşamaz yoksa ztn bende söyledim ama maalesef o konuyu eledik en iyi bu vardı ilan
  20. CatAshi

12.500 Tl ye sistem önerisi

5500 müydü yanlış hatrlymşm ozmn 5500 de yeterde artar bence e tabi bi 5600 değil ama
Geri