Arama sonuçları: *

1. F

Psu dış kasa takılı değil

Arkadaşlar bilen belki vardır geçmiş konularımda çok sık dile getiriyordum neyse onun için bilgisayarcıya götürdüm tamir için her şey halloldu fakat resimde ki gibi Psu'nun dış kapağını bilerek takmamış bilgisayarcı da diyor böylesi daha iyi hava akışı daha iyi olur diyor siz buna ne kadar...
  2. F

Bilgisayar aniden kapanıyor

Bilgisayarım aniden kapanıyor. Bu durumu yapay zekaya (Gemini'a) sordum o da benden kernel hatası alıyorsan bunun sebepleri şunlardır dedi. Kısaca ben de evet kernel hatası alıyorum ve kasadaki kablolamayı attım ekran kartın ve PSU'dan gelen iki farklı kablo olması lazım dedi. Ben de fotoğrafı...
  3. F

Amd yazılım güncelleme sorunu?

hocam ddu ile daha önce yeni sürümü indirmiştim yani bunu denedim de beni merak ettiğim şey şu önceden burada güncellemeler falan gözüküyordu (güncelle deyince en son sürüme güncelliyordu) yakın zamandan beri hiç gözükmez oldu artık bu şekilde mi yükleyeceğiz yani bunu çözemedim
  4. F

Amd yazılım güncelleme sorunu?

Amd (Adrenalin) Ekran kartının en son güncellemeleri nasıl yapılır önceden burada en son güncelleştirmeleri yüklüyordum ancak son 5 aydır hep böyle güncel diyor sürücünüz
  5. F

Bilgisayar aniden kapanıp açılıyor

dün kasada ki ramleri sök tak işlemi yaptım şuanlık bir sorun yok gibi ama tekrar kapanma olduğu vakit haberdar ederim sana bilmiyorum ama belki de düzelmiştir ramleri söküp takmayla nasıl düzeldi (veya belkide hala düzelmedi) onu bilemiyorum 1758900125 bunlarda o ramleri sök tak işlemi...
  6. F

Bilgisayarı açtığımda atarım 4 5 gibi açarım bilgisayarı
  7. F

Kasada M2 SSD ve ramleri söküp takma işlemi

şuan ramleri söküp tekrar taktım bilgisayarı öyle kullanıyorum sorun hala daha devam ederse (bilgisayarın aniden kapanıp açılma sorunu) size tekrardan dönerim onun haricinde bilgisyarcıya her türlü götürcem hem windowsa temiz kurulum atsın diye hemde onu yapmışken biosuda güncellesin diye ayrıca...
  8. F

Hocam bu sorun yaklaşık 1 1.5 ay öncesinde olmaya başladı onun haricinde daha önceleri kullanıyorum 1.5 senedir hiç bir sorun yaşamadım 1758816846 Ekran kartı driveri vs güncel bir sorun olacağını pek sanmıyorum biosu güncellemek istiyorum şahsen ama onu ben yapamam bilgisayarcıya götürcem o...
  9. F

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-aniden-kapanip-aciliyor.1158284/ Şurada açtığım bir konuyu arkadaşıma söyledim arkadaşım kasa da ramleri söküp tak bir daha dene dedi yinede bilgisayar aniden kapanmaya devam ederse bilemem diyor ben de bunu denemek istiyorum rami söksem şu sorun...
  10. F

Hocam ayrıntısını bilmiyorum işte niye bu hatayı aldım onu da bilmiyorum tek bildiğim sistemin kendiliğinden aniden kapanıp açılması bu hata hala devam ediyor ve çok can sıkıcı muhtemelen karnel power hatasını bundan dolayı veriyor olabilir ama neden sistem kendi kendine kapanıp açılıyor asıl...
  11. F

Arkadaşlar bilgisayarım aniden kapanıyor bunun yazılımsal olacağını düşünüyorum eğer donanımsal olsaydı (PSU'dan kaynaklı mesela) güvenli modda da kapanırdı neyse anlam veremediğim şekilde bilgisayar aniden kapanıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi açılıyor üstelik hiçbir hata falan vermeden (mavi...
  12. F

Bilgisayarda kernel hatası?

Bilgisayarımda son yarım saattir böyle hatalar alıyorum kernel hatasından mıdır nedir bilmiyorumda sistem kendi kendine kapanıp kendisi açılıyor böyle saçma sapan hatalar bunlar nedir ve nasıl çözebilirim bilen varsa yardım edebilir mi?
  13. F

Realtek - Lan Sürücü güncellemesi

Arkadaşlar isteğe bağlı güncelleştirmelerden realtek-lan sürücü güncellemesi vardı bende yaptım iyi mi yoksa kötü mü sağlıklı mı oldu bilemedim bir de Kernel hatasından dolayı sistem aniden kapandı ben de baktım sürücüler güncel olmadığından genellikle bu hata alınıyor dedi ee şimdi ben bu...
  14. F

Windows 11 güncelleme yapmalı mıyım?

kendim nasıl bozacam anlamadım yani senin dediğine göre güncellemeyi yapmalı mıyım?
  15. F

Windows 11 güncelleme yapmalı mıyım?

Arkadaşlar şu güncellemeleri yapmalı mıyım? Resimde ki gibi KB5063878 güncellemesinde iyice Windows 11'den soğudum hata üstüne hata PC sürekli kapanıyordu ben de PC'nin sürekli kapanmasını bu güncelleme yüzünden olduğunu düşünüyorum falan gerçekten Windows 11'den soğudum nereden bulaştım ben bu...
  16. F

Honor 400 yapay zeka

knk telefonu kullanıyorum on numara telefon akıcılığı bataryası her şeyi çok güzel şimdilik yapay zeka konusunda da gayet başarılı buldum eksikleri var mı evet var ama sonuçta bu yapay zeka telefonlara yeni yeni geliyor daha ilk geçen sene s25e geldi öyle düşün yani ama orta seviye telefonda...
  17. F

Asus armory crate güncelleme

hocam peki bu Bios güncellemelerini buradan yapabilir miyim? (Bios güncellemesi geldimi yine aynı şekilde orada gözükür mü?)
  18. F

hocam sizce bu güncelleştirmeleri yapsam nasıl olur yapmalı mıyım?
  19. F

Asus Anakartımın armory crate uygulamasını indirdim şöyle güncellemeler falan var bunlar nedir?
  20. F

Windows 11 aniden kapanıyor

Sence windowsun son güncelleştirmesinden mi kaynaklı reis eğer öyleyse ven güvenli modda 2 3 saat kadar bilgisayar kapanmazsa eğer bekletcem sistem kapanmazsa anca o şekilde hatanın donanımsal değilde yazılımsal olduğunu anlarım eğer yazılımsalsa güvenli modda o dediğin windowsun son...
Geri