Anladim hocam son gorselde 5 tane reverse fan var. Egzoz fan olarakta normal fan alacagiz. Sahibinden de reverse fanlari buldum sifir olarak satanlar var alinir mi sizce yoksa baska marka mi alinmali?
Hocam benim flow olmayan modele gore de rgb olmayan fan bulabilir misin? Reverse yerine duz alsam 1 reverse alsam nasil olur pek bilgim yok bu konularda. Yarin ki acacagin konuyu da bekliyorum sagol simdiden.
Hocam ben de toplama surecindeyim 3 fanli ekran karti takinca sigiyor ama cok fazla bosluk kalmiyor yukarda birisi fotograf atmisti oradan bakabilirsiniz. ATX destegi var.
RGB olmayan, sessiz, 5 tane 120mm fan lazim. Kasam lian li o11 dynamic mini v2
https://www.amazon.com.tr/Arctic-3000RPM-Y%C3%BCksek-Performans-ACFAN00306A/dp/B0DJDBV48H/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
Bunu kullanan var mi nasil?
Beyler 35.000 gibi bir butce var ekran karti icin. Sizce rtx 5070 mi yoksa rx9070 mi? Daha once hep nvidia kullandim amd ekran kartlari hakkinda fazla bilgim yok. Herkesten duyulan isinma olayi var dogru mudur bilmiyorum. Ne dusunuyorsunuz? islemci ryzen 7 7800x3d
merhabalar amazonda 6 taksit yaparak alisveris yaptim ama kartimdan taksit yapmak yerine ucretin tamamini cekti sonradan geri mi yatiriyor yoksa sorun mu olustu bu durumu onceden yasayan var mi?