Arama sonuçları: *

1. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Elinize saglik. Kasanin orijinal fanlari nasil gurultulu calisiyor mu? Dun dediginiz 1500 TL'ye 5 tane reverse fani aldim bu arada yarin geliyor.
  2. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Islemcim ryzen 7 7800x3d ekran karti 5070
  3. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Sivi sogutma olarak lianli hydroshift lcd 360s dusundum diger fanlarida rgb dusunmuyorum. butce toplam 30k
  4. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Yok kasa suan bos anakart ve fanlar kaldi tum herseyi aldim. 6 adet fan satin alacagim uste de sivi sogutma.
  5. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Anladim hocam son gorselde 5 tane reverse fan var. Egzoz fan olarakta normal fan alacagiz. Sahibinden de reverse fanlari buldum sifir olarak satanlar var alinir mi sizce yoksa baska marka mi alinmali?
  6. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Hocam benim flow olmayan modele gore de rgb olmayan fan bulabilir misin? Reverse yerine duz alsam 1 reverse alsam nasil olur pek bilgim yok bu konularda. Yarin ki acacagin konuyu da bekliyorum sagol simdiden.
  7. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Hocam ben de toplama surecindeyim 3 fanli ekran karti takinca sigiyor ama cok fazla bosluk kalmiyor yukarda birisi fotograf atmisti oradan bakabilirsiniz. ATX destegi var.
  8. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Hocam rica etsem bana reverse fan modeli atar misiniz 1768142754 Yok ben kasayi 1-2 ay once almistim
  9. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

https://www.incehesap.com/lian-li-o11-dynamic-mini-v2-siyah-mid-tower-atx-kasa-fiyati-82310/ Benimki direkt bu. Flow degil sanirim
  10. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Uste sivi sogutma takip yanlara 2 alta 3 tane koyacagim.
  11. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

RGB olmayan, sessiz, 5 tane 120mm fan lazim. Kasam lian li o11 dynamic mini v2 https://www.amazon.com.tr/Arctic-3000RPM-Y%C3%BCksek-Performans-ACFAN00306A/dp/B0DJDBV48H/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 Bunu kullanan var mi nasil?
  12. fukin tyler

ASUS ROG Ryuo III 240 RGB

https://www.amazon.com.tr/ASUS-ROG-RYUO-III-ARGB/dp/B0BK541GNP Ihtiyaci olan varsa
  13. fukin tyler

ASUS VG249Q stand önerisi

Kullaniyorum cok iyi 2. monitor icin de alacagim
  14. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Ben de nvidia tarafindayim ama bi sormak istedim
  15. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Anladim sagolun 1765210621 Simdi gordum pek fiyat farki yokmus ona da bakacagim sagol
  16. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Cooler master MWE Gold v3 850w
  17. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Beyler 35.000 gibi bir butce var ekran karti icin. Sizce rtx 5070 mi yoksa rx9070 mi? Daha once hep nvidia kullandim amd ekran kartlari hakkinda fazla bilgim yok. Herkesten duyulan isinma olayi var dogru mudur bilmiyorum. Ne dusunuyorsunuz? islemci ryzen 7 7800x3d
  18. fukin tyler

Amazonda yaptigim taksit yansimadi

Tamamdir sagolun bekliyoruz bakalim
  19. fukin tyler

Çözüldü✓ BUNU NASIL KAPATICAM

Alt+Z basın istatistikler kisminin altinda kisayol tusu olmasi lazim edit: alt+z > istatistik > toggle kapatin
  20. fukin tyler

Amazonda yaptigim taksit yansimadi

merhabalar amazonda 6 taksit yaparak alisveris yaptim ama kartimdan taksit yapmak yerine ucretin tamamini cekti sonradan geri mi yatiriyor yoksa sorun mu olustu bu durumu onceden yasayan var mi?
Geri