Arama sonuçları: *

1. S

Evden Çalışan Birisine Koltuk Önerisi

1- salondaki tekli koltuğu aldım 10 saat pc başındayım hiçbir ağrım yok 2- ne iş yapıyorsunuz merak ettim
  2. S

Hobi için Ender3 V2 alınır mı

Özelliklerini yaz buraya çift eksen vs yardımcı olayım
  3. S

Yardım S21 FE cihazımı iade etmeyi düşünüyorum?

Almadım arada kaldım ama şarjı az gidiyor diye hiç bulaşmadım fe serilerine
  4. S

Yardım S21 FE cihazımı iade etmeyi düşünüyorum?

O fiyatta honor200 le arada kaldım almadım bende idare edeceğim yeni çıkanlara bakacağım, a55 baktım mağazada bildiğin renkler soluk kamera ana ekran vs ondan almadım
  5. S

Sistem Upgrade önerisi

3070 ekran kartı, işlemci 57003d diyecektim ama anakart da değişecek o zaman, zaten psu değişecek, karar sizin
  6. S

Cr10 se yazmış arkadaş bütçesi var diye kabul ettim, vaktim var uğraşırım derseniz alınır tabi neden alınmasın, ender3 v2 de z ekseninde kayış var mıydı, z ekseninde kayış olsun aldığınız cihazda
  7. S

işin pla ile olacak diye varsayıyorum, cr10se 13k civarı diye gördüm bambu a1 15k civarı, 0 bambu alınır
  8. S

1 alınmaz uğraştırır tabla ayarı ister vs 2 soruların varsa sor yardımcı olurum 3 ben uğraşırım elim yatkın dersen o ayrı
  9. S

🔥İndirim Honor 200 8/256 Visa Kart'a Özel 16.249 TL 🔥🔥🔥

Telefonun video çekiminde sıkıntı var, başka sorunları var mı bilmiyorum alacaktım vazgeçtim
  10. S

Rs550 dc motor yeterli performansı verirmi

Malzeme listesini yazar mısınız
  11. S

🔥İndirim 27 İNÇ Viewsonic pivot monitör 4700TL

bilmiyorum hp konusunu ama vatanda ucuz varsa orda görerek alabilirsiniz monitörün birini öyle yaptım ben açtırıp test ettim öyle aldım, ama vatanda ucuz yoktur diye düşünüyorum.
  12. S

🔥İndirim 27 İNÇ Viewsonic pivot monitör 4700TL

hocam bence alın, bende 1080p 24 ve 27 inç monitör var, evet az bir fark var aralarında ama hiç dert değil gayet memnunum hatta 24 inç küçük geliyor artık
  13. S

LM2577) LM2596 için güç adaptörü önerisi

anlamadım ne için kullanacaksınız voltaj mı düşürüyorsunuz
  14. S

Orta Segment Telefon Önerisi

Honor200, a55 batarya olarak daha iyi gider diyorum ve bende aynı segmentte telefon bakıyorum
  15. S

Aula f75 stokta yok E-YOOSO Z11 mi alayım ?

2025 te zamlanır vergi vs demiştim ama beklemekten başka seçenek yok gibi 1734124075 Bekleyeceğim o zaman sanırım
  16. S

Aula f75 stokta yok E-YOOSO Z11 mi alayım ?

Arkadaşlar yurtdışı kotam dolduğu için alamamıştım, şimdi de stokta yok stoğa girer mi ya da başka hangi klavyeyi önerirsiniz
  17. S

Ryzen 5 5500 alınır mı?

5600 den aşağısı alınmaz 5500 alma ben memnun değilim
  18. S

Honor200 almak üzereyim var mı kullanan 256 GB 8 GB

Honor200 almak üzereyim var mı kullanan
  19. S

Poco x6 pro 4-5 yıl gidermi?

Şarj olarak güvenmiyorum nasıldır
Top Bottom