Arama sonuçları: *

1. S

I3-14100F de Dar boğaz olurmu?

2k da nasıl olur hocam ekran kartı 2k lık mış işlemci galiba biraz düşük kalacak 2k için öyle değilmi? 1760541330 2k da nasıl olur hocam ekran kartı 2k lık mış işlemci galiba biraz düşük kalacak 2k için öyle değilmi?
  2. S

I3-14100F de Dar boğaz olurmu?

Merhaba arkadaşlar RX 6750 xt almayı düşünüyorum birde yanına i3 -14100f eklersem dar boğaz yaparmı ? Bir süre sonrada 2k monitör almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
  3. S

Spider-Man 2 Sonbahar İndiriminde İndirimi Devam eder mi??

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Spiderman 2 Sonbahar indiriminde indirimi devam eder mi? şuan %20 indirimde almak istiyorum fakat maaşı bekliyorum.
  4. S

God Of War Ragnarok ne zaman indirime girer?

Merhabalar arkadaşlar esenlikler dilerim ben steamden God Of War Ragnarok almayı düşünüyorum son bahar veya kış indirimde indirime girermi?
  5. S

Dying Light 2 Stay Human Almak için Yeni DLC Beklenmelimi?

Merhaba arkadaşlar Esenlikler dilerim başlıktaki gibi Dying Light 2 Stay Human almak istiyorum araştırdığım kadarıyla yeni DLC gelecekmiş onumu beklemeliyim almak için? şuan Steam de indirimde oyun.
  6. S

Kyk burs/kredi zam gelirse kaç TL olur ?

Bende öyle düşünüyorum ama enflasyon falan bakınca 1500 ıdeal gibi asgari ücretle falan zam gelcek hep
  7. S

Kyk burs/kredi zam gelirse kaç TL olur ?

Arkadaşlar Yeni üniversiteye geçtim ilk yılım merak ediyorum suan 850 olmasına rağmen hiç yetmiyor kredi birçok kişiye sizlere göre kaç TL olur tahmininiz nedir?
Geri