Arama sonuçları: *

1. _merkebert

Vlog için Tripod Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Ben hem yurt dışını fazla gezdiğim için oralarda çekim yapmak adına hem de türkiyede de Tıp fakültesi üzerine ders-hayat üzerine vloglar çekmek istediğim için bir tripod arıyorum fakat ne alacağım bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar +'ları ve -'leriyle...
  2. _merkebert

İçerik Üreticiliği İçin Telefon Önerisi

Teşekkürler cevaplarınız için hocam
  3. _merkebert

Tıp Üzerine İçerik Üreticiliğine Başlamayı Düşünüyorum

Gerekli izinleri alarak, yalnızca uygulayabileceğim noktalarda bunu yapacağım. Genel olarak hastayı çekmek yerine ortamı çekmeyi düşünüyorum. 1733066206 Bunun için özellikle içerikler ve programlar hazırlayacağım zaten. Etrafımda da mentorluk yapmamı isteyen birçok 11-12. sınıf öğrencisi var...
  4. _merkebert

Tamamdır başkanım tüm önerilerin için teşekkür ederim. S25'te majör farklar ne olacak sizce. Gerçekten beklemeye değer mi? Yoksa sadece fiyat düşerse diye mi bekle diyorsunuz?
  5. _merkebert

peki sizce s25i beklemeli miyim yeni yılla beraber yoksa s24 ultrayı alayım mı?
  6. _merkebert

yorumların çok kıymetli hocam. Diğer entryme de osmo önerisinde bulunmuşsun fakat bir yandan da telefona ihtiyacım var. Uzun zamandır huawei p30 kullanıyorum ve ömrünü tamamladı. Şu anda osmo pocket alabilecek bütçem yok. Bu işlere başlamada s24 ultra olur dersen içi çok daha rahat bir şekilde...
  7. _merkebert

Peki hocam içerikleri çekerken nasıl çekmeliyim? Önerin nedir? Kamera karşısına geçmeye de çekiniyorum açıkçası pek bir deneyimim yok bu konuda
  8. _merkebert

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben Tıp fakültesine dair içerikler çekmek istiyorum. Hasta muayeneleri, laboratuvar günlükleri, Ders çalışma rutini, spor rutini vs. içeren bir vlog kanalı açmak istiyorum fakat bu işlere dair bilgim sıfır. Sizden ricam bana bu yola başlarken birkaç öneride...
  9. _merkebert

ikinci el işine ne yazık ki güvenmiyorum. Kullananın temiz kullanıp kullanmadığı konusunda endişelerim olacağına eminim. Sen tam olarak hangi sebepten dolayı içerik üretimi için iphoneyi önerdin hocam. DEtay verirsen çok sevinirim
  10. _merkebert

Çok büyük ekran arayışı içerisinde değilim. Derdim kamerası iyi olsun. FOtoğraf ve videolar kaliteli olsun. Hem de uzun kullanımı olsun
  11. _merkebert

her ikisini de kullanmayı düşünüyorum kameraların. Hem tripodla arkayı, hem de ara ara kesit olarak ön kamerayı da eklemeyi düşünüyorum. İçeriklerim dediğim gibi tıp fakültesi üzerine olacak. Vaka tartışmaları, laboratuvar günlükleri, hasta muayenesi, ders çalışma rutini üzerine. Arada da spor...
  12. _merkebert

fotoğraf ve videolarda iphone beni nedense biraz daha cezbetmişti ama benim de aklıma yatan s24u gibi duruyor. Siz neden bunu önerdiniz detaylı anlatır mısınız?
  13. _merkebert

Bunun imei'si vs ile uğraşmak istemiyorum. Onun haricinde yurt dışından apple ürün aldığımda ne yapmam gerektiğine dair, handikaplarına dair pek bilgim yok
  14. _merkebert

2560x1440 2k monitör önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/328893/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ Bu monitörü kullanıyorum ben. Renklerinden tut birçok özelliğine bayılıyorum. Tek sorun hareket kabiliyeti çok kısıtlı. İncelemelerini izlersin 1732891563 Bunu tercih...
  15. _merkebert

Tiktok çekmeyeceğim hocam. Tıp okuyorum ve özellikle Tıp fakültesi ile alakalı hatta sonrasına dair içerikler çekeceğim. 1732833726 Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmen için
  16. _merkebert

peki önereceğin bir model var mı? Bütçemi yukarıya yazdım. + ve -'leri ile belirtirsen çok sevinirim hocam
  17. _merkebert

Hocam iyi hoş da fiyatlar malum :'( aklımda s24ultra modeli var. Yurt dışından alıp burada imei çaktırmalı
  18. _merkebert

Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere bir telefon arayışı içerisindeyim. 5 Yıldır huawei p30 kullanıyorum ve artık gerçekten de ömrünü tamamladı. Sizden ricam bana bir telefon önerisinde bulunmanız. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için Aradığım özellikler: İçerik...
  19. _merkebert

Yazılım Güncellemeden sonra Kulaklıktan ses az geliyor

Hocam sürücü indirili. Normalde 28 seviyesinde kullanıyordum ses seviyesini ve dediğim gibi en ince sese kadar duyuyordum. Şimdi 50ye alıyorum gene de diplerden geliyor sesler.
Geri