Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Anında Yeniden Oynatma Masaüstünü Kaydetmiyor

teşekkür ederim çözdüğün sorun benimkini de aynı şekilde çözdü
  2. K

Ea Games Indirme Hızı Sorunu

Arkadaşlar en son dün apexi originden oynuyordum fakat bugün origin tamamen girişime izin vermedi ve ea launcheri indirmemi zorla istedi bende indirdim dosya bütünlüğünü doğruladıktan sonra küçük bir güncelleme olduğunu gösterdi fakat ben bunu güncellemeye çalışıyorum da bu indirme hızıyla...
  3. K

Çözüldü✓ Yeni Anakart Aldım Fakat İnternete Bağlanamıyorum

Sorunu ethernet kablosu alarak çözdüm hiç beklemediğim şekilde sorun kablodaymış arkadaşlar boşa format attım ama pc temizlendi bir yandan
  4. K

ya çıkmadan son bir şey sorsam size 1675377281 bu değerlerde seyrediyor hep mhz oyun oynarkende aynı şekilde bu normal mi
  5. K

tamamdır hayırlı geceler teşekkür ederim yardımların emeklerin için yarın kabloyu test edip yazacağım tekrardan
  6. K

tamamdır bu gün beni çok yordu yarın laptopla bir kere daha deneyeceğim çok yoruldum yardım için çok teşekkür ederim cat7yi nerede bulabilirim sadece internette mi var
  7. K

modem benim odamda kıyafet dolabımın üstünde fiber kablosu duvardan delik geçirildiği için modemi taşımamda pek mümkün değil :/
  8. K

kasa bi 5metre uzakta ya modeme
  9. K

laptopta taktığımda bir sıkıntı yoktu ama laptopa 7-8saniye sonra net geliyordu 1000mb indirme hızı var cat6 mı almalıyım 7 mi bir de kabloyu değiştirip deneyelim napalım
  10. K

formattan sonra düzelmedi fakat kabloyla oynadım biraz biraz sıkıştırdım internet geldi şaka gibi ama kabloyu biraz hareket ettirince internet tekrardan gidiyor sorun kabloda mı girişte mi ?
  11. K

bir de şimdi formatla uğraşacağım formatı temiz bir şekilde nasıl atabilirim tamamiyle düzgün bir şekilde 1675369241 hala çözemedim aktif varsa güncell
  12. K

bunu da denedim off kafayı yicem simdi
  13. K

hemen bakıyorum 1675365774 evet otomatik hepsi
  14. K

format çözmez degil mi
  15. K

turknet modemi olduğu için tek lan portu var :/
  16. K

denedim bir daha deneyeyim ya da lan girişlerini mi değiştirsem yani modeme taktığımı pcye takıp pcye taktığımı modeme takayım :D 1675364774 turuncu bir ışık yanıp sönüyor kasaya takılan ethernet kablosundan
  17. K

eminim evet net bir şekilde 1675364483 parçada sıkıntı olsa bilgisayarcı takıp test ettiğinde de bir problem çıkardı 1675364494 format veya tekrar windows kurulumu yapmadık ama
  18. K

hala aynı düzelmedi 1675364351 teamvieweriniz varsa ordan bakın inceleyin isterseniz
  19. K

sadece realtek yazana cihazı kaldır mı diyorum yoksa orda gördüğümüz hepsine mi
  20. K

tamam deniyorum telefonun internetini kapatıp sonra yazacağım hemen
Geri