Arama sonuçları: *

1. GoodManSaul

🔥İndirim Akmina Limon Aromalı Doğal Maden Suyu 6x1 L 154,30TL

Nasıl israil mali yiyip içmezsin? Zeka küpü Reisimiz hepimiz israil malı tüketelim diye o kadar israille anlaşmalar yaptı. İsraili düşünüp domates sebzeleri bile ordan getirtiyor. Cimerden isrial malı almadın için işlem açarlar mı? 😂
  2. GoodManSaul

❌İndirim Bitti! HP Victus Gaming Laptop IPS RTX 4050 1TB SSD 34999₺🔥

2025 te 35 K ya 4050 Alınmaz bu zamanda. Güzel 2. El alın daha iyi
  3. GoodManSaul

❌İndirim Bitti! Perwoll Sıvı Deterjan DİP FİYAT 80₺ 🔥🔥

Bayaa kişi aldı Konuya baksana gören herkes Sorgusuz min 4 tane ortalama 8 almış bende 8 aldım 😂 1765157414 Ref link diye ban atıyorlar. Ben refte bilmşyorum. 1 tl bile olsa ürün link atmam
  4. GoodManSaul

(Ürün sayı adet sınırı yoktur) istersen 1 tane almyşne aynı
  5. GoodManSaul

Rossman adlı sitede perwoll 2 litre Sıvı deterjan 80 tl HB TR AMZN gibi yerlerden 230 civarında Son 1 yılın en dib fiyatı gibi (BU HER ŞEYE REF LİNK DİYE BAN CILAR YÜZÜNDEN LİNK BOYKOT ATMIYORUM GINA GELDİ)
  6. GoodManSaul

🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 İNDİRİM 🔥

Bana da özelden atabilir misiniz? KYK yurdundayım rezil böcekli devlet Yemeklerinden kurtarın 🥲
  7. GoodManSaul

Yardım Bu Jbl Kulaklıklar Arasındaki Fark Ne?

hepsi aynı tek fark şarj girişi ve batarya Anc de çöp Kafa Yoruyor
  8. GoodManSaul

🔥İndirim Hepsiburada Koton Pantolonlar 459TL 'den Başlıyor

Maviden İyiker arkadaşalr. Mavi Pantolon Devri Kapandı artık kalitesi leş gibi
  9. GoodManSaul

Laptop İçin 2 TB M.2 SSD Alım Tavsiyeleri

Şu an aktif şndirimde 990pro vae 2 tb
  10. GoodManSaul

❌İndirim Bitti! 2 TB Samsung 990 PRO - 8.460 TL - Eğitim Mağazası

HELAK OLACAZZ 9 Bin TL ye 2 tb ssd alabilşyoz diye seviniyoz
  11. GoodManSaul

🔥İndirim Spigen 47 Watt 2 Usb-c Portlu Adaptör 349 TL

Çalışma prensibi açısından eğer cihazdan geöen watt değeri yüksekse Isınır. Açığa kavuşturmak adına sizdeki adaptörler en yüksek kaç watt 1764955782 Prizi 47w a düşüren gan teknolojisinde sıkıntı yok ama watları ayıran entegre kötü muhtemelen o yğzden ısınıyor anldım kdarıyla
  12. GoodManSaul

🔥İndirim Hepsiburada Koton Pantolonlar 459TL 'den Başlıyor

Maviden 2 tane çekmiştim 1 hafta önce keşke bu denı gelseydi daha iyi kaliteliymiş
  13. GoodManSaul

❌İndirim Bitti! Doğazen Diş Beyazlatıcı Macun 1 TL

hesabımda 20k borç var öğrenciyim işimde yok Foruma girmem 3 dk olmadan yine bir şey aldık İyide oluyor 😂
  14. GoodManSaul

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Giyim 1200TL 'ye 300 TL Kupon Kodu

1200 altına siyah tabanı beyaz 46 -46,5 ayakkabı bulan varmı? Bir tek ben mi göremedim
  15. GoodManSaul

🔥İndirim Trendyol Giyimde 1200TL / 300TL Kupon Kodu

Kod bitmiş yetişemedim ya
  16. GoodManSaul

Yardım Işlemcim boşta 70 derece

Görev yönetici başlangıç uygulamalarında kullanmadığın yada gereksiz olanları devre dışı bırak. bu uygulamalar kullanmasan bile Bilgisayar açıldından itibaren arka planda bastığın anda çalışmak için açıkmış gibi bekler 1764529399 Garantisi bittiyse eğer işlemci watt kısıtlayan programı kurmanızı...
  17. GoodManSaul

4 ihtimal var; 1) Yüksek Performans modunda 2) işlemciye binen arka planda çalışan çok uygulama var 3) Sessiz olması için lağtopun fan açmıyor 4) İşlemcin Intel gibi yüksek watt ısı değelerinde çalışıyor
  18. GoodManSaul

benim intel 12500h işlemci boşta 85 dereceydi seninki yine iyiymiş. İşlemci watt kısıtlayan program var onu kullan 50-60 dereveye iniyor kayıpta olmuyor amd de
Geri